0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,669 puan) tarafından
Nelere dikkat etmeliyim önlemimi almalıyım şunu yap dediğiniz ne var 4 aylık bölgelsel uyuşturma yapıcaklar şimdilik klipsli yöntemle yapacaklar belki normal dikişlide yaptırabilirim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen biri post açtı klipsli yaptılar durmuyor die bence ona dikkat et  dikişli yapsınlar 
(2,669 puan) tarafından
Ama bezli bebek
tarafından
Oğlum yok canım bilmiyorum ama post aklıma geldi kaidn çok perişandi
-Reklam-
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kantaron yağı alın aktardan iyilesmesini hızlandırıyor şimdiden geçmiş olsun 
(2,669 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Eğer bebeğin kiloluysa yapma bence pipisi içe kaçıyor ben sünnet yaptırdım pişmanım bence dikişli daha kolay
(1,644 puan) tarafından
Bu düzelen bir durum mu peki? Bilginiz var mı
(2,669 puan) tarafından
Evet düzelir
(2,669 puan) tarafından
4 aylık 7 kg
0 oy
(398 puan) tarafından
22 aylık oğlum geçen hafta klips yaptırdık çok şükür hiç bir sıkıntısını yaşamadık, sadece bir kaç gün düşmemesine falandikkat ettik senin ki zaten küçükmüş o açıdan da rahat olursun, kafamda çok büyütmüştüm bide çok hareketli olunca ama çok rahat atlattık . şimdiden geçmiş olsun 
(2,669 puan) tarafından
Bez nasıl taktınız klipsdem acaba
(398 puan) tarafından
karton bardak kullandık
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Ben iki oglumu da dikisli yaptirdim. Ilki 7 aylikti yaptirdigimda ikincisi 9 aylik. Cok guzek zamanda yapiyosun 1 haftaya toparlar. Ilk 4 gun fitil verdim agrisi icin, bi de doktor antibiyotikli krem ve agri kesici krem vermsti duzenli surdum. Asla su degdirmiceksin ilk 3 gun. 4 gun sadece duru su ile cocugu yikiyosun snra normal yikayabilirsin ama pipiye asla dokunmuyosun. 1 hafta 10 gune iyilesiyo. Sunnet bezleri var temizlemesi zor ama ikinci oglum hareketli diye mecbur 2 hafta kullandik. Ama istersen sunnet kulodunu kesip aparatini istersen karton bardagi kesip koyabilirsin yapismasin diye.
(4,177 puan) tarafından
Ikisi de lokal oldu, ozelde yaptirdim ben zaten genel yapmiyodu.
(2,669 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(416 puan) tarafından
Peki ne kadar sürdü ve bebeğinizi nasıl durdurmuştunuz bende lokal istiyorum ama 10 aylık durmazsa diye endişeliyim
(4,177 puan) tarafından
Ben cocugum 2 saatte 1 uyuyodu o zmanlar. Mesela islem 8 9 da biz 6da kalktik  cocugu da uyandirdim. Igne yapildiktan sonra uyutturdu doktor oyle girdik. Hos uyanir gibi oldu ama o kdr kisa ki islem sarki marki actik durdu. Ayagini bacagini tutuyolar bizde kollarini hemen yapiyo doktor.
(416 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,203 puan) tarafından
9 aylıktı oğlum sünnet olduğu zaman ben bardak kapatmadim çünkü testis indirme ameliyatı da oldu kasıkta dikiş vardı pipisine bez yapismasin diye vazelin sürün dedi doktor 

Kantaron yağı kullandım mavi hametan birde ağrısı olmasın diye anestol krem sürdüm 1 haftaya bişey kalmadı hatta o zaman yürüyordu akşamına hareketlendi düşüyordu ödüm kopuyordu onda sorun yoktu 

Geçmiş olsun şimdiden canım 
(416 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizinki lokal anestezi miydi genel anestezi mi
(2,669 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(2,203 puan) tarafından
Genel oldu çünkü testis indirme ameliyatı da oldu aynı zamanda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.