0 oy
257 göst.
Moda kategorisinde (1,040 puan) tarafından

image

image

Bu elbiseyi bir kez giydim kızlar geçen yaz kuzenimin kınasinda şimdi de emziriyorum bu sene başka bir kuzenimin ve eşimin kuzeninin düğünü var ama bunu giyip giymemekte kararsızım emziriyorum mama versem bile oğlum emmeden uyumuyor 4 saat kadar idare edebilir miyim bilmiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum kız kardeşim de diyor uygun bir fiyata gardrop hesabına koy üzerine biraz daha ekleyip önü düğmeli bir elbise al en azından düğmeyi açar emzirirsin diyor eğer satarsam ne kadara satayım kızlar fikir verin bana 

4 Cevaplar

0 oy
(639 puan) tarafından
300 felan anca eder canım model olarak eski olduğu için. Emzirirken çok zor olaki bir şey oldu emzirmen gerekirse emzirebilir misin? Bebeğin kaş aylık oda var tabi. Ayı büyükse idare edebilirsin gibi ek gıda dönemiyse bir şeyler verirsin eline.
(1,040 puan) tarafından
7 aylık canım ek gıda alıyorda emmeden uyumayan bir bebe :)
(639 puan) tarafından
Benimkide öyle ilkide öyleydi şimdikide öyle. Seni anlıyorum. O yüzden zor gibi ya emzirmeden duramazsın. Zira kriz anı felan olsa anca memeyle sakinleşirler.
(1,040 puan) tarafından
Evet canım uykuya dalmadan önce illa emecek yoksa derin uykuya dalmiyor
-Reklam-
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Alttan acabilir misin ben o sekilde cok emzirdim de :) alttan acıp yada arkadan fermuarimi actirip emzirdim bende elbise asiri severim bayramda dugunde illa.giyerim ben cozumu boyle buldum 
(1,040 puan) tarafından
Kemerli kuzum o yüzden üzeri dar  açıkçası elbiseyi satmak hiç istemiyorum çünkü elbiseler çok pahalı:) ama mecburum sanırım:)
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Emzik emmiyor mu canım mama versen emzikle uyursan 
(1,573 puan) tarafından
O zaman farklı birşey giyeceksin canım çok zor olur bu
(1,040 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun zelis ya
Siz ne yaptınız tokiyi
(1,573 puan) tarafından
Valla canım hiç haber yok ne SMS geldi ne anahtar ne imza beklemedeyiz ya
(1,040 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım
İnşallah bisey olmaz
(1,573 puan) tarafından
Amin canım insallah ya karistik kaldik iyice
0 oy
tarafından
Modası geçti bunların bende 2019da almıştım lila aynısından 
(1,040 puan) tarafından
Satsam para da etmez desene :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 338 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 706 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,590 cevap

36,600 kullanıcı

...