Kızlar biraz uzun olabilir lütfen fikir verin.
Ben özele gidiyorum.bu zamana kadar doktor hep sağlıklı normal doğum vs diyordu.
Bugün de gittim.bakti.dedi suyu iyi sağlığı iyi.basi kanala inmemiş.henuz doğacak gibi durmuyor bir belirti de yok dedi.benim de sancım falan yok ara ara sadece adet gibi hafif sancım oluyor.
Nstye girdim.bebek uyurmus.sabah 9 su ben de açtım.meyve suyu çikolata falan ye dediler yedim ettim bebek uyanmadı ne yapayım.
Sonra doktor dedi aç misin çok sabit çıkmış nst dedi.dedim yedim ettim ama uyuyormuş uyanmadı dedim.yarim saat önce herşey iyi suyu iyi vs doğum daha gözükmüyor diyen kadın,bu sefer dedi bu nstye göre bakarsan bebeği almamız gerek demesin mi.diyorum ki hareket etmediği için mi sabit çıktı diyorum.bilmiyorum diyor.ya doktor bilmez mi niye sabit çıktığını ? Zaten uykulu gozelri şişmiş falan.agzindan cımbızla laf alıyoruz.dedim ki bebeğin hareketlerinden dolayıysa bebek normalde çok hareketli dedim.geceleri özellikle.hareketlerinde sıkıntı yok dedim.hatta bu gece de hareketliydi bazen uyandırıyor bile.e suyu iyiymiş kalp atışı var pozisyonda Kordon'da sıkıntı da yok.bu sefer demesin mi ki sezeryan yapabiliriz.normal doğum istiyorsun ama.suni sancı verebiliriz öyle olabilir dedi.en son da 24 saat yatarsın 3 4 saatte bir nst çekeriz dedi.
Ben de yarım saat önce bir doğum belirtisi yok acilman yok herşey iyi deyip,sonra direk sezeryan suni sancı deyince şaşırdım.38 +4 teyim.bebekte ve bende hiçbir sorun yok.ayrica hastaneden ciktik bebek hareket etmeye başladı.su anda da ediyor.
Hiç bir sorunu yok sadece 2.400.zayif yani biraz.bunu bile bile hiç bir sorun yokken bekleyip gününü kilo alması gelişmesi varken normal doğuma yatkinken niye sezeryan olayım ki? Ya da günüm varken sıkıntı yokken kendi sancım yerine neden suni sancı alayım.baska doktora gitmeyi dusunuyoruz bu haftadan sonra değişmek istemezdim ama.kotu şeyler hissettim.bir de dedi 24 saat hastanede kal sana serum verecez nst çekilecek.bu serum da neyin nesiymis ? Arkadaşımla konuştum.ablasi özelde yaptı.kendi sancısı varken demişler bebeği beslesin diye serum verecez demişler.megersem suni sancıymis o serum.dedim heralde bana da öyle yapacaklar.sanvi geldi diye.ne yapayım kafam çok karisti