0 oy
1,799 göst.
Aile kategorisinde (1,287 puan) tarafından
Yarın kürtaj olacagm. 14 haftalık hamileym. Meme kanseriymm. Bebekle tedavi olunuyor çok gordm okudum. Ama eşim ve ailesi bebeğin sakat olur diye ilaçlardan dolayı aldır diyolar. 4 5 gundr iyi değilm. 2 yaşında Bi kızım var. Benzer tedavi yapan  bir sürü doktor var. Kimsede demiyor ki hangi doktor iyise bulalm. Annemgl diyor özele götürelim eşim yok diyor. Çok yiprandm yoruldm. Aldırmaya karar verdm. Bi an önce iyileşip kizimla vakit geçirmek istiyorum.. Bi oğlum olacaktı.. çok güzeller hayaller kurmuştum. Ama olmadı. RABBIM tekrar nasip eder mi bilmiyorum. Ama inanın artk çocukta hevesim kalmadı..

46 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin.Şu an önemli olan sizin sağlığınız.Iyilestikten sonra tekrar anne olacaksınız inşallah.Aldırma  günah,sana şifa olacak,yok emzirsen iyileşeceksin diyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Grip olunca bile en basit ilacı kullanamıyoruz bebeğe zararlı olur diye.Kemoterapiyi ne sandınız?Arkadasım da meme kanseri olduğunu öğrendi yeni evliyken .Tedaviden önce tüp bebek tedavisi gördü,embriyolarını dondurdu,yıllar sonra iyilesti ve ikiz bebekleri var şimdi.Kemoterapi sizin bildiğiniz gibi basit bir şey değil yani .Insanları yanlış yönlendirmeyin günah ,şifa olacak vs.diyerek.
-Reklam-
0 oy
(511 puan) tarafından
Neyi kaçırdın biliyor musun rabbim.o bebeği sana Boşami verdi sanıyorsun.annenin bütün vücudunu hücrelerini herşeyini temizler bebek. Umarım bebeğini aldırmak tan vaz geçersin canlı canlı nasıl kiyican bilmiyorum her yerini kesip atacaklar parça parça offf sabah sabah nefesim kesildi
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun
0 oy
(281 puan) tarafından
Aldır ya da aldırma diyerek vebale girmek istemem fakat etrafındaki insanların sakat olur demesiyle aklını çelmelerine izin verme. Sağlıklı olan insanlarında çocukları engelli olabiliyor.Çok zor bir durum fakat farklı doktorlara gidip, hocaya falan sorup  karar vermeni tavsiye ederim.Özele götürmüyorlarsa devlete git başka hastaneye.instagramdan falan bütün doktorlara mesaj at sor ona göre bir karar ver.. Rabbim şifanı versin inşallah.
0 oy
(17 puan) tarafından
Nasılsınız gittiniz mi doktora merak ettik sizi
0 oy
tarafından
Bacım naptın nasılsın 20 saat olmuş 
(1,287 puan) tarafından
Bacım aldırmaya karar verdm
tarafından
Keşke diretip başka doktorlara gitme şansın olsa gerçekten çok üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 164 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ayasa (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 764 göst.
0 oy
13 cevap 282 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,100 puan) tarafından soruldu

397,217 soru

11,880,614 cevap

35,997 kullanıcı

...