0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar kızım 2 buçuk yaşında olacak 2.3 gündür karnım ağrıyor diyor yemek yemiyor genelde de çok yemezdi iki üç gündür hiç yemiyir hastaneye götürdüm bu gün şikayetlerimi söyledim filimj çekildi doktor bana bağırsakları yavaş calisiyir  gazı çok var kabızlığı da 3 gündür kabizmis ama ben bunu nasıl dikat etmedim normal sanıyordum doktor bana ilaç verdi 2 hafta sonra gel diye  kötü bir durum mu bu dedim eğer büyürse kötü olur dedi onun için bakıp önlem almam lazım dedi ben napicam ya çok mu kötü bişey ya bu başınıza geldi mi hiç ne yemek versem yemiyir hep karnım ağrıyor diyor  midesi bulaniyor bazen kusuyir sabahtandir bir iki lokma yemek yemiş hicbisey yememiş ben nasıl yemeğe alistiririm ya iştahlı iştahlı yemek yesin istiyorum ya. Napicagimi şaştım kalkdim hiç mi acikmaz ya bir bebek bide telefonla yemek yerdi biraz onuda yemiyor artık 

5 Cevaplar

0 oy
(472 puan) tarafından
Karın ağrısı ile yemek yememesi normal büyklerin bile canı istemez

Solo şeyler iyi olur çorba falan 

Bol bol şu içmesi gerek

Kayısı yada erik marmeladı varsa eğer meyvesuyu gibi yapabilirsin yada hoşaf gibi 

Yoksa da satın al bence kayısılı erikli bişiler 
(46 puan) tarafından
TM cnm saol deniyecem
-Reklam-
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Bnm oğlum 5 yaşında ..her hafta doktordayiz ..hep kabız çok gazı var .. Lavman yapıp yolluyorlar malesef 
(46 puan) tarafından
Peki doktor çaresi var demiyor mu iştahı nasıl peki
(1,092 puan) tarafından
Kız iştahı iyi  bı sure..yiyor sonra karın ağrısı başladı mı su içse kusuyor ..doktor gazı var bağırsakları iyi calismiyor Diyo..işte önerdiği yedir dediği şeyler filan var o kdr
(337 puan) tarafından
Kızım doğduğunda gaz gaz diye diye gezdik hastanelerde sonra kabız diye 3 sene gezdik ne lavmanlar ne ilaçlar kullandık artık kolonoskobi de kullanılan büyük lavmanlar kullanmaya başlamustim takı eczacim abla sürekli alıyorsun alma çocuğun ilerde çok kötü olur gastroenteroloji bölümüne bir götür dedi özelde götürdüm kızım 3 yaşındaydı gayet konuşabiliyordu ve cevap verebiliyordu doktorla baya konuştu falan bı ilaç verdi icecegine karıştırıp verilen onu verdim 3 senenin izdirabi orda bitti kızım kollarimda bayılıyordu kabızlıktan hep kanıyordu makati bı ara kakası makatta sıkıştı ve  her zamanki gibi taş gibiyfi ne yaptıysam kaka çıkmadı ve geride gitmedi orda kaldı kızım kan ter içinde yerde yatıyordu bı şeyin ucu ile o kakayi kazıdım da inceltimde çıktı kızım rahatladı kabızlıktan çok çok çektim benim küçük kardesim de öyleydi hep hastanelerde gezdik sonra kızım doğdu onun da öyleydi Allahim şifa versin
(1,092 puan) tarafından
Cümlemizinkine inşallah..benm oğlum hala daha tuvallete gidince korkuyor ..ağlıyor anne acıyacak diyor..pskolojisi alt üst oldu yavrumn
(46 puan) tarafından
Yaşadıklarımız çok zormuş gerçekten Allah yardım etsin hepimize insaalah hemen duzelirler ya
(337 puan) tarafından
Doktor bize şöyle anlatti çocuk kabız zorlanıyor makati catliyir ve aşırı ağrı oluyir sonraki kakası geldiginde aynı aciyi yaşayacağını bildiği için kakasını yapmıyor ve tutuyor tutunca bağırsak kakanin sıvısını emiyir gibi bişi dedi  kaka dahada sertleşiyor ee öyle olunca kaka bugün tutsa yapmasa 3 gün sonra yapacak e  yapınca o sert kaka tekrar makati çatlayacak gene başa donecek  bu böyle oldukça da sürekli başa donuyir   kullandığım bı şurup var  oğlumda lazım olunca  kabizmi oldu meyve suyuna katıp iciriyirm geçiyor  budahaki kabız olana kadar ohoo bide kızım aniden iyileşti demekki gerçekten kabız değilde korkup kakasını tuttuğu için daha sert olup sürekli makatinin çatlayıp acıması ile oluşan bir döngünun sonucuymus  ah ah kabızlıktan neler çektik neler bayılmalar kanamalar hastaneler ilaçlar hem kucuk kız kardeşim hem kizim
(337 puan) tarafından
Doktor bize şöyle anlatti çocuk kabız zorlanıyor makati catliyir ve aşırı ağrı oluyir sonraki kakası geldiginde aynı aciyi yaşayacağını bildiği için kakasını yapmıyor ve tutuyor tutunca bağırsak kakanin sıvısını emiyir gibi bişi dedi  kaka dahada sertleşiyor ee öyle olunca kaka bugün tutsa yapmasa 3 gün sonra yapacak e  yapınca o sert kaka tekrar makati çatlayacak gene başa donecek  bu böyle oldukça da sürekli başa donuyir   kullandığım bı şurup var  oğlumda lazım olunca  kabizmi oldu meyve suyuna katıp iciriyirm geçiyor  budahaki kabız olana kadar ohoo bide kızım aniden iyileşti demekki gerçekten kabız değilde korkup kakasını tuttuğu için daha sert olup sürekli makatinin çatlayıp acıması ile oluşan bir döngünun sonucuymus  ah ah kabızlıktan neler çektik neler bayılmalar kanamalar hastaneler ilaçlar hem kucuk kız kardeşim hem kizim şurubun adı dolcosoft sevdiği bı içeceğe karistilip veriliyir
(337 puan) tarafından
Dulcosoft  eczaneden alıp sevdiği içeceklere karıştırıp icirin emin olun çok iyi gelecek ben 3 senelik  izdirabin bitmek bilmeyen hastane işlerini kızımın makat kanamalarini bayılmalarini bununla bitirdim hemde sadece şurubun yarını kullanana kadar bı baktım kabızlık hayatımızdan gitti  şükür
(46 puan) tarafından
TM cnm alicam saol
0 oy
(266 puan) tarafından
Canim. Çok geçmiş olsun ihmal etme lütfen benim kızımda kabızlikla başladı iştahı yoktu zayıfladı megerss tümör varmış belinde got götür gerekirse özele iyi doktora
(46 puan) tarafından
TM cnm bakayım doktor 2 hafta sonra ne diyecek o zamfsn götürürüm ama insaalah yoktur bişey ya geçmiş olsun sizede cnm
0 oy
(266 puan) tarafından
Sürün vermedimi doktor kabızlık için çok kötüyse lavma lazım benim kızıma yapmışlardı çorba içir sulu yemek ekmek verme 
(46 puan) tarafından
TM cnm doktor verdi de yaptı onuda hep veremem ki alışır
0 oy
(18,487 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin minnoşa. Yemeyen çocuk çok zor. Bilirim. İnşallah rahatsızlığı da istahsizligi da.duzelir. kuru kayısı yedirdin mi hiç 
(46 puan) tarafından
Saol cnm benim saol veriyorum yemiyir ki herşeyi alıyorum yeterki yesin diye ama nafile
(18,487 puan) tarafından
Kuru kayısıyı az bı suda haşlayıp blenderdan geçirip çikolata gibi yedirmeyi dene bı de
(46 puan) tarafından
TM cnm onu yapayım bide

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 505 göst.
28 Kasım 2020 Aile kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kübraaaaa (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurlanin anasi11 (386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 286 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (862 puan) tarafından soruldu

403,723 soru

12,095,717 cevap

36,396 kullanıcı

...