+2 oy
334 göst.
Aile kategorisinde (769 puan) tarafından
Aylardır gazzede çocuk kadın yaşlı demeden her gün yüzlerce insan can veriyor dün yüzlercesi çadırda yanarak can verdi sokaklar sosyal medya evler Galatasarayin şampiyonluğunu kutladı hangi storiyi açsam herkes sokaklar daydi silahlarla kornalarla kutlamadaydi bir gece olsun Gazze için doğu Türkistan için kimse sokağa dokulmedi caddeleri inletmedi biz ne ara kaybettik insanlığımızı batıda Hristiyanlar her gün protestolar yaparken Müslümanların bu sessizliği sanırım güneş batıdan doğucak denilen kıyamet alameti bu olsa gerek Kendi adıma insanlığımdan caresizligimden utanıyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(11,071 puan) tarafından
Bende çok üzülüyorum fakat şöyle bir gerçek var. Herkes kimsenin bişey yapmamasından yakınıyor bakıyorum da. Peki sen napıyorsun sende hiçbir şey yapmıyorsun. Yani demek istediğim herkes başkaları bişeyler yapsın diye bakıyor. Kimse kendim bişeyler yapmalıyım diye uğraşmıyor. Sen ben hepimiz böyleyiz. Tek yapabildiğimiz  dua boykot.
(769 puan) tarafından
Belki biz dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz ama basimizdakiler devlet koltuğunda hükümdarlık sürenler bu zulme dur diyebilirler İsrail'le ilişkileri ticareti ihracatı kesebilirler ama para getirisi daha kıymetli o canlardan
(769 puan) tarafından
İnsanların dün geceki konvoyları silahları evlerde ailecek giyilen formaların kutlamalar galatasarayin umrunda mı futbolcuların umrunda mı değil ama türk milleti olarak yeri göğü inlettiler şampiyon olduk diye neyin şampiyonluğu ya kaçına madalya takıldı kaçına teşekkür edildi kutlamaya gelince ülkece ayaklanıyor millet tepkiye gelince sağır oluyor sokaklar
(11,071 puan) tarafından
Oturduğumuz yerden böyle konuşmak da bir işe yaramıyor maalesef
(647 puan) tarafından
Kimsenin umrunda olsun diye kutlama yapılmıyor. insanlar kendileri sevindikleri için yapıyor, futbolcunun gözüne girmek değil amaç. Bana kalsa o da aptalca bir durum ama yani dünyanın dört bir yanında aylardır bir sürü protesto oluyor ama değişen bir şey yok maalesef. İsrail tek başına olmadığı için de biz burda kendimizi de yirtsak bir şey olmayacak, zamanında Bosnada olmadığı gibi.
(566 puan) tarafından
Aynen bu düşüncedeyim benim yazacaklarımı sen yazmışsın canım
-Reklam-
0 oy
(600 puan) tarafından

image

evet paylaştım çok üzgünüm ama durum bu. 
(769 puan) tarafından
Öteki dünyada bu sessizliğin bedelini hepimiz odiyiceZ
0 oy
(6,333 puan) tarafından

Allah helak etsin onları inşallah bizde görelim birde dalga geçiyorlar açıklamaya bakarmısın ittt soyları

image

(769 puan) tarafından
Keşke Hz Mehdi biran önce tecelli etsede bu zulüm son bulsa sırada bizim olmadığımız ne belli
(6,333 puan) tarafından
Keşke ama o kadar kolay değil Rabbim onları bizden davacı etmesin ☹️ elimizden gelen çok az şey var
(1,854 puan) tarafından
Rabbim ümmeti Muhammede böyle trajik bir hata yapmayı  ve mislini nasip eylesin **.lere karşı
0 oy
(1,092 puan) tarafından
O kadar haklısın ki...:(((
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Ben tutamıyorum kendimi ya o minicik bebeklere bakıp bakıp ağlıyorum dayanamıyorum boykot ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden ama bu ateş hepimize yeter onu biliyorum 
0 oy
(941 puan) tarafından
Kadınım elimden gelmiyor diyorsunuz ya o zaman çıkin sokaklara kadınlar sessiz bir yürüyüş başlatın illa erkeklerden beklemeyin  bazı şeyleri.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 699 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 631 göst.