0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
İyi akşamlar eski kullanıcıyım yeni hesap açtım da kızlar 37 haftalık oldum bugün doktor dedi bir tur kordonu dolanmış korktum dedim hocam sıkıntı varsa bu hafta doğum olsun sorun yok dedi suyu bol iç sancın olur bir şey olursa gelirsin dedi ama içim içimi yiyor aşırı korkuyorum başına gelen var mı ya hep sanki bebeğe bir şey olacak korkusu vardı bende hep korktum hep dedim.son haftalarda bir şey olacak diye kime sorsam sıkıntı diyor tehlikeli diyor okadar sonuna kadar geldin emek verdin falan daha çok korkuttular beni haftaya cuma doğumum var o güne kadar uyku haram.olur bana hareketlerini kontrol ederim stresten ölürüm ben ya ne yapayım sizce 

16 Cevaplar

0 oy
(1,094 puan) tarafından
Doktor sorun yok dediyse yoktur herhlde cnm ..korkma sağlıkla gelsin
(67 puan) tarafından
Vala dedim yani adama bu hafta doğum olsun diye suyun iyi dedi su çok iç sıkıntı yok dedi rahattı gayet adam profesör zaten işinin ehli güvendim ama içim içimi yiyor Instagramda başka bir doktora yazdım sıkmıyorsa sıkıntı yoktur dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız ben korktum ne biliyim senin yerine koydum kendimi özel gider dogururdum heralde 
(67 puan) tarafından
Yani üniversitesite hastanesi ama dediğim gibi doktorum ücretli hoca ve işinin ehli biri profesör ve burda herkes ona gidiyor diye bende ona gidiyorum güveniyorum da korkuyorum da
tarafından
Canım bu kadar bilinmiş bi hoca risk almaz heleki özel asla almaz Allah korusun da bebeğe bişey olsa onların ismi kotulenecek anladın mı o yüzden risek girmezler sende korkma korkarsan başına gelir
(67 puan) tarafından
Aynen canım bilinmiş hoca ve çok iyi bir adam besmelesiz oturmaz ultrasona çok ilgili numarası falan var mesaj atınca cevap verir öyle doğum ücreti de 5600 yani çok bir para bile değil adam iyi biri
(4,910 puan) tarafından
Hangı hastanede şehirdesn cnm
(67 puan) tarafından
Deniz Pamukkale üniversitesi hastanesi canım
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Benimde ogluma dolanmıştı 1 gün durup diger gün  kontrole gidiyordum doktor çağırıyordu  gün  aşırı ama sıkı dolanmamıştı  oglumunkj kan akışı falan iyiydi  o yuzden bekledik 35.haftada dolanmıştı sonra geri cıktı boynundan sonra geri dolandı dedigin gibi hareketlerini  kontrol et ben hep hareket takip ederdim zaten doktorada hareketleri yavas diye gittiğimde öğrenmiştim inşallah hayırlısiyla sagliklisiyla kucağına alırsın 
(67 puan) tarafından
Vala bu hafta son dedi artık randevu alamam artık çünkü cuma günleri tek arayıp alabiliyorum randevuyu gidersem anca haftaya salı gidebilirim o da hastane çok uzak başka bir ilçe var bizim burda cuma günü agdaya gidecem.oraya olmazsa orda randevu alıp söylerim derim yani doktorum uzak hani haftayaa doğum
(4,910 puan) tarafından
Valla ben korktum cnm. Seni korkutmayim ama eltimin doguma 1 gun kala kordon dolanmasindan bebegı vefat etti ölü dogum yaptırdılar. Ben olsam başka Dr giderim riske atmam
(67 puan) tarafından
Canım doktorum da iyi o da profesör yani bende biliyorum hani kordondan dolayı neler yaşanıyor demesende o korku var bende inanki ilçede devlet hastanesi var buraya yakın bir ilçe oraya mı gitsem cuma günü diyorum ya da aciline hani derim doktorum demişti bir tur dolanmış işte kontrol ettir falan diye
(4,910 puan) tarafından
Bence git cnm acillerde fln kontrol ettir. Rabbım korktuğuna ugratmasın. Hayırlısi. İle kucağına al ınsaallah
(67 puan) tarafından
İnşallah vala hep korktum korktum başıma geliyor işte stres yapma düşünme falan diyorlar ama kim ne derse desin asla içim rahat etmeyecek ben söyledikçe eşimde sinirleniyor korkuyor onu da bana kızarak gösteriyor gidelim acile desem sinirlenecek gitmek sıkıntı değil hu sebepten olunca o da stresini böyle yansıtacak
0 oy
tarafından
İki çocuğumda kordon dolanik dogdu
(67 puan) tarafından
Maşallah kız strss falan oldun mu bende hep bir korku var sebebi de şu detaylıya gittigim gün bir kadın geldi son ayındaydı ve ultrasonda da bakıldı bebeğin kalbi durmuş o gün bugündür içim içimi yiyor hep bir korku vardı son ay bir şey olur diye diyorum keşke doktora deseydim bu cuma alın diye 37+3 oluyor cuma günü işte
tarafından
İkisiini de doğumda öğrendim o yüzden stres olmadım,oğlumda tek tur dolanmisti kızımda iki tur. Siz yine de kontrolleri aksatmayin hareketlerini takip edin.
(67 puan) tarafından
Bugün son kontroldü randevu falan alamam artık hani ama hareketleri de iyi şükür de işte korku beni bitiriyor
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Benim kızımın iki kez dolanmış ve bunu doktor doğumda fark etti söyledi.
(67 puan) tarafından
Allah Allah ne değişik şeyler ya geçen hafta hiç bir şey yoktu bunhafta çok hareketliydi yeni olmuş çünkü doktor dedi kordonla ilgili bir şey demismiydik geçen hafta hayır hocam dedim bir tur dolanmış ama sıkıntı yoo suyu n çok dedi
(2,350 puan) tarafından
Aynen benimde öyle oldu ve normal doğumdu öldüm öldüm dirildim
(67 puan) tarafından
Daha kötü olmuş sizin yazık bilseydiniz en azından sezeryan olurdunuz riske atmazdınız ya vala kızımda hiç bir şey yaşamadım ben böbrek sancım vardı stent vardı hani ben iyi değildim ama için m rahattı çocuk iyiydi bunda da ben iyiyim cocukda sıkıntı oluyor
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Benim bebeğim de kordonla doğdu boynuna bide ellerine dolanmış doğumum zor oldu bnm doktorum batacisa fark etmedi çünkü muayene masasına randevulu olduğum halde 10 sn yatırdı kaldırdı hep icimdede bir korku vardı aynı senin gibi bişey olacak korkusu ikinci doğum on cm açıklık bebek asla gelmiyo meğersem kordonla doğmuş kuzum banada söylemediler çıkardıkları an ayakları falan mosmordu kendi aralarında konuşuyordu ebeler inmediginde vardı bişey ben bildim diye ne oldu dedim kordonla doğdu dediler hayatı bir durum değil ama öğrendiğin iyi olmuş canım doğum oluyor mu oluyor hemde doğum anında bilgi verirsin genel bir durum korkma tek tur kordon sorun olmuyor 
(67 puan) tarafından
Ayy ne kötüler ya vala benim sezeryan o yüzden doktor dedi sorun yok eğer normal doğum olsaydı belki sıkıntı olurdu ama sezeryan olacaksın o yüzden haftaya da doğum var daha fazla bir şey olmaz yinede doğum sancısı gibi bir şey olursa sıkıntı olursa gel dedi adam baya baktı ya risk görse cuma günü doğuma alırdı çünkü ultrasona bakmadan önce bu hafta mı haftaya mı alalım dedi haftaya olsun dedim bu hafta 37+3 daha küçük dedim ultrasonda bakınca da hocam isterseniz bu hafta alın kordon dolanmışsa diye sıkıntı yok dedi suyun iyi bol su iç bir şey olmaz dedi risk görse zaten doğuma alırdı diyorum çünkü kilosu da iyi 3 kiloyu da gecmsiti
0 oy
tarafından
Benim oğlumun boynuna dolanmıştı bi tur suyum fazlaydı sürekli sağlık ocağına kalp atışlarını dinlemeye gidiyordum dr önermişti, onun dışında hamur işlerine dikkat etmemi söylemişti bi sıkıntımız olmadı çok şükür
(67 puan) tarafından
Çok hareketli zaten ondan canım kilosu falan da iyiydi de işte dedim haftaya olsun gününü tamamlasın
tarafından
Kaç kilo şuan bende 38 haftalikken aldirmistim
(67 puan) tarafından
3220 çıktı işte canım yarın 37 haftalık oluyor doktor cumadan cumaya giriyor doğuma yoksa haftaya hemen alırdı
tarafından
Sağlıcakla al canm kucağına kucağına
(67 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(143 puan) tarafından
Benim bebeğimin de öyleydi. Sorunsuz sezaryen doğum oldu. 39+4 ile. Şimdi 13,5 aylık. Korkmayın. Yapacak tek şey bebeğin hareketlerini takip etmek. Çünkü oğlumun suyu azalmış, hareketleri çok azalmıştı. Terslik olduğunu anlamıştım. O yüzden doğuma aldılar. Sancım yoktu. 
(67 puan) tarafından
Benimde hareketleri maşallah çok iyi daha dün bile videosunu çektim çok hareketliydi durmuyor yerinde ondan dolandı bence suyum baştan beri zaten fazlaydı iyi diyor doktor işte haftaya Perşembe yatış cuma da doğum olacak inşallah
0 oy
(13,130 puan) tarafından
Canım bir hanım var Azeri dr adını anımsayamadım geçen böyle bir doğum yaptırdı hatta çok da rahat yaptırdı. Olmaz inşallah bir şey 
(67 puan) tarafından
Evet biri daha söyledi bunu ya ne bileyim bir tur bir şey olmaz dedi de işte belli olmaz ya
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Benimki kordon düğümlenmişti çok şükür bı sıkıntı olmadı sezeryanla doğurdum bende doktor bunu doğumda gördü birde
(67 puan) tarafından
Evet yazmış herkes doğumda farkedildi diye en azından ultrasonda gördü ona göre dikkat ederim bende tabi haftaya kadar böyle yaşamak da çok stresli duruma göre haftasonu devletin aciline gider baktiririm
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimde iki tur dolanmıştı doktor endişelenecek bir şey yok sadece bebeğin hareketlerine çok dikkat et demişti bir sorun olmadı şükür doğum anında gözümün önünde çözdü resmen şaşırmıştım:) 
(67 puan) tarafından
Maşallah canım bende ilk defa başıma geldi korkuyorum ya hep takıntı yaptım son haftalarda başıma bir şey gelecek diye korka korka oldum riskliyse bu hafta doğum olsun dedim yok dedi sıkıntı yok hani doğumu baslatsada bebek 3220 kilodaydi bir şey olmaz
0 oy
(777 puan) tarafından
İçini ferah tut canım 

benim anlamadığım benim oğlumda nasıl ultrasonda kordon dolanmasini görmediler özel hastaneydi bide sonra zaten başka özel hastanede doğum yaptım doğumda kordon dolanmış dedi doktor gelişim geriliği 34 haftada başlamıştı bn kordon dolanmasina bağlıyorum cunki o haftaya kadar gayret güzel kilo aldi
(67 puan) tarafından
Benimde bak salı gittim hiç bir şey yoktu 300 gram almıştı bu hafta gittim 220 gram almış çok da bir fark yok kilosu da iyi beslenmesi de doktorum da iyi sağolsun tanıdık biri hani kendi ismini kötülemez riske atmaz profesör adam biraz ondan rahatım da
(777 puan) tarafından
Hım bnimkide tanıdıkti kaynanamı ameliyat yapmıştı bide eltim dört dogumunuda o doktor yapmıştı bnde güvendim ama bunda devlete gitmeyi düşüyorum maddi durumdan dolayı özele giyseydim doğum yaptığım hastaneye ve doktora giderdim çok memnun kaldım. İnşallah pişman olmazsın canım
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Hayatım kızımın boynuna kordon iki kere dolanmış ve aksine normal doğumda bebeğim catimda kaldı kordon kısa kalınca ve 4 saat oksijende kaldı nefessiz kalmış yüzü mosmor doğdu kuzum halen gözümün önünde o hali hatta halen resimleri var yüzü mosmor çok dikkatli olmak gerek 
(67 puan) tarafından
Nasıl doğurmaya çalışıyorlar öyle zorla anlamıyorum sezeryan almıyorlar risk ama benimki dedi zaten sezeryan olduğu için korkmaya gerek yok diye suyu da çok dedi ondan rahat konuştu da bilmiyorum ya
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Oğlum iki tam tur şeklinde doğdu. Bebek hafeketlerini takip edeceksin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
(67 puan) tarafından
Evet canım takip ediyorum gece maşallah kıpır kıpırdı hatta normaline göre aşırı hareketlilik vardı da uyurken falan görmem etmem diye korkuyorum ya
(2,386 puan) tarafından
Korkma canım sen onu hep hissedersin emin ol için rahat olsun
(67 puan) tarafından
İnşallah canım ya vala ne bileyim sona kadar geldik
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Benim de ikinci çocukta dolanmisti canım. Ama.sonra çıktı kendi kendine üstüne de normal doğum yaptım. Korkma doktorun bir bildiği vardır.
(67 puan) tarafından
Son haftam ya çıkmaz belki diye düşünüyorum çok hareketli daha korkuyorum biraz daha dolanır diye bakıyorum hareketlerine işte şükür bir şey tok
0 oy
(350 puan) tarafından
Canım benim doktorumda her bebegin kordonu mutlaka bi tur dolanır demişti yani sorun olmaz korkma zaten az kalmış doğuma bebisin hareketlerine dikkat et oynuyorsa sorun yoktur
(67 puan) tarafından
Doğrudur ilk cocukda bir şey yoktu ya ikinciye böyle değişik şeyler yaşayınca tuhaf oluyorum yeni öğrendim kanamam oldu sonra büyüdü karnımda suyu fazla dedi korktum sonra iyi suyu dedi sürekli bir şey bir şey hep kızımda ben kendim rahatsızdım çok çektim ama bebek iyiydi bunda kedim iyiyim bebek de hep bir şey oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 439 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysanurrr (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 829 göst.
16 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
6 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu

409,105 soru

12,295,674 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...