0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (896 puan) tarafından
Anne Bebek çantası hangi marka kullanıyorsunuz kızlar

6 Cevaplar

+1 oy
(723 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyorum içine herşey sığıyor çok kullanışlı herkese de tavsiye ediyorum. Bebek olunca ıslak mendil bez yedek kıyafetler suluk biberon yiyecek bir dünya sey gerekiyor bir yere giderken hepsi rahatca sığıyor.

Ama parka olsun bikac saatlik bı yere gideceksem kendi cantalarimdan geniş olanlari alıyorum bu çanta Büyük çünkü 

(337 puan) tarafından
Bende bunu kullanıyorum kullanışlı ve genis
(896 puan) tarafından
Markası ne canim
(337 puan) tarafından
Bye bye bebek çantası
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Trend yolda maya diye bi canta
0 oy
(396 puan) tarafından

8. Aydan bildiriyorum asla o klasik yok termoslu yok bilmem neli çanta almayın. Birzdan görsel atarım onlarda alıyorsanız alın... Bir de şu isimli yazılıyor şimdi moda olmuş. Onlardan yaptırabilirsiniz. O resmini paylaşacağım büyük çantayı baya baya eşya alacaksanız o zaman kullanırsınız dediğim isimli çanta alırsanız da onu da paylaşırım normal sağlık ocağına parka vs giderken kullanırsınız. Şahsen ben o çantadan aldım ve yedek kıyafet 2-3 bez ıslak mendil bir adet alt açma örtüsü gayet güzel sigdiriyorum ve ek olarak benim cüzdanım kartligim anahtar telefon da sığıyor içine. 

Bu aşağıdaki çanta gibi modeller çok kullanışlı ve normal sırt çantasına göre daha geniş diye düşünüyorum. Çünkü diğer çantalardan alırsaniz içinden birşey lazım olduğunda komple boşaltıp bir daha yerleştirmek zorunda kalıyorsunuz. En azından bu gibi çantaya yerleştirip altında ne var ne yok genişçe bakıp alınabilir benceee tabi. İsimli cantaui da eklim 

image

image

(433 puan) tarafından
Biraz reklam içeren bir post olmuş:)
(396 puan) tarafından
Reklam değil kendim kullanıyorum. İsterseniz resim atabilirim.
0 oy
(3,227 puan) tarafından
Kraft kullanıyorum 2 senedir, çokta memnunum
0 oy
(4,346 puan) tarafından

image

Bu markayı kullanıyorum canım. Ben Trendyoldan almıştım. Çok memnunum kalitesi çok güzel. Öyle çadır gibi değil dışı
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Markası yok pazardan aldım klasik şu sırta takılan bir sürü bölmesi olan çantalardan

İlgili sorular

+3 oy
30 cevap 427 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sinem_A (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 302 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 430 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu