+1 oy
381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Üzülmeyin, burada söylenen şeylere takılıp da kendinizi yıpratmayın, hersey siz ve yüce mevlam arasında... kalpler size❣️❣️❣️

8 Cevaplar

+4 oy
(1,026 puan) tarafından
Ya bir de durup kadın üzerinden post açılma yok mu kadın günlerdir ne yapcam diye düşünüyor kim o kadının yerin de olmak isterse ne kadar kolay hâşâ insan yargılıyoruz bilinmiyor ki yargılamak yüce Allah'a aittir Rabbim kimseyi evladı ile sevdikleri ile sağlık ile sınamasın
(645 puan) tarafından
Evet bir de bakın ben de ne olgunum, doğru düşünüyorum diye kendini göstermeye çalışıp millete laf sokmalı post açıyorlar
-Reklam-
+2 oy
(4,815 puan) tarafından
Ben o kadına çok üzülüyorum, buradakileri asla anlamıyorum kadına neler yazmişlar şuan yanında olan evladı ile örnekler vermişler şaka gibiler. Keyfi bir durumus gibi yorum yazıyorlar 
+1 oy
tarafından
Allah razı olsun canım 
+1 oy
(279 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diye 
+1 oy
(7,453 puan) tarafından
İyi de arkadaş post sahibine bir şey dememiş ki,posta gelen yorumlara,kesin hükümlere ve fetvalara diyeceğim artık bunlara serzenişte bulunmuş. Ben haklı buldum açıkçası. Evet belki de o annenin o bebeği aldırması gerekiyor. Belki de hiç günaha vebale girmemiş olacak Allah katında bunu sadece Allah bilir elbette sağlık söz konusu,ama belki de o çocuk çok sağlıklı doğacak anne sağlığına kavuşacak şu an imtihandadır belki de bilemeyiz. İmkansızlıkları olmazları olduran Allah değil mi ? Bu ihtimalleri düşününce peki kesin hüküm vermek aldır ,kesin sağlıksız doğar demek bizim haddimize mi. Yaprağın hareketi bile ilahi düzenin matematiğinde hesaplanmış. Gaybı sadece Allah bilir.
0 oy
tarafından
Amin bacım amin
0 oy
(5,712 puan) tarafından
Ah ah ya neler yazarım neler de vallahi kimseye laf anlatacak gücüm yok. Çok acımasız bazı insanlar
0 oy
(1,088 puan) tarafından
O kdr Haklı bir post ki....

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 268 göst.
0 oy
5 cevap 197 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 665 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,703 soru

23,654,225 cevap

308,647 kullanıcı

...