0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Bu sıralar sürekli tartışıyoruz ve bitmiyor herşeyden çıkıyor ben artık yoruldum bıktım 2 tanede çocuğum var yeri geliyor onların gözünun önünde kavga ediyoruz çocukları etkiliyoruz ne yapacağımı şaşırdım hep alttan da almak istemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Hiç karşılıklı kavga etmeden konuşmayı denediniz mi? Bizde o işe yarıyor mesela.
(49 puan) tarafından
Karşılıklı konuşurken de kavgaya dönüşüyor maalesef
(2,416 puan) tarafından
Ama bunu başta konuşmanız lazım ikinizin de sakin olacağınıza söz vermeniz lazım birbirinize ya değilse hiç bir problem aşılamaz
(49 puan) tarafından
Haklısınız bunu başta konuşarak başlamak lazım bide ben de hemen fevri davranıyorum
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
herkeste aynı sorun var maalesef ya destek alacaksınız yada böyle bir ömür bitip gidecek :(
0 oy
(1,739 puan) tarafından

Anlayış hoşgörü tatlı dil iki taraf için de geçerli herşeyi ondan beklemeyin elimizden geleni yapın eğer iyi bir şekilde karşılık vermezse o da onun ayıbı 

Lütfen çocukların gözleri önünde kavga etmeyin annem babam hep yanımda kavga ederdi ödüm kopardı kavga edecekler diye küçükken öyle bıktım ki kavgadan gürültüden şimdi çok şükür maşallah eşimle aramızı hep iyi tutmaya çalışirim hata bendeyse kabul ederim hata ondaysa hoşgörü gösteririm bağırmam kızmam evimde kavga istemiyorum çünkü çok bıktım:(

0 oy
(526 puan) tarafından
Üç çocuğa bakıp perişan oluyorun yemek temizlik her şey bende bı de akşam geliyor dudağının biri yerde biri gökte o derede çekilmiyor artık. Bende bıktım artık 
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Canm cocuklari başka odaya al ..ya da eşinle başka yere geç ..yazık onların psikolojileri mahfolur 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 299 göst.
0 oy
11 cevap 319 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 408 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,211 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,635 soru

12,353,925 cevap

40,775 kullanıcı

Kategoriler

...