+1 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde (7,227 puan) tarafından

Dün kızım 5.50 de uyandığı için sinirlenmiş Allah im bu nedir böyle çocuk mu olur 5.50 nedir dedim demez olaydım bugün 4.45 de uyandık :blink::sleeping:

-Söyleyeceklerim bu kadar ben dedim siz demeyin :silly:

-Günaydınlar günü ayanlara :angel:

17 Cevaplar

+3 oy
(7,227 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

bedenim sağ sağ bedenim sağ yürüyebiliyorum elhamdulillah çok şükür ama ruhum?? YOK ruhum yok ya

Mental durumum budur :D:D

(7,227 puan) tarafından
4 aylik gündüz hiç uyumuyor ki canım 2.ayindan beri:D
(5,657 puan) tarafından
şakamiii anam bebege cok eziyet sana daha buyuk eziyet. kiz uyumayan bebekmi olur:)  maksimum 1 bucuk  2 saatte bir uyumasi lazim suan gunde 3 yada 4 kez  .:))
 vay basimiza gelen anam
sen nasi yaşiyosun ki :) gunduz uyumadigindan yoruluyordur da o yuzden gece oyle erkenden kalkio gecesi gunduzu karismis durumda bebis. kiz kenini parcala her yolu dene memede sizsin sallayarak sizsin  salincak al onda sizsin ama duzene koy kiizz allahimmm ben dertlendim yeminle
(7,227 puan) tarafından
Askom neler yaptım ama yok her yolu denedim olmayınca olmuyor günlerce ağladım sorun bende ben yapamıyorum diye çabamı gören herkes bu kadar ugrasan yok asla kendini suçlama çocuğun uykuyu sevmiyor dedi Dr a gittik Dr aynı orda bile ağladım ben annelik yapamıyorum diye memede uyur bırakınca uyanır sallayarak uyur durunca uyanır 2 saat durmadan salladığımi biliyorum biraz düzeliyor gibi oluyor yine bozuluyor kendimi parçaladım tabiri caizse ama yok olmadı ben başaramadım anlatınca inan ağlayasım geliyor ister istemez kendimi suçlu hissediyorum
(7,227 puan) tarafından
Gece 4 5 saatlik uykularla günü geçirmeye çalışıyorum
(5,657 puan) tarafından
abiruu vah beni vah beni :) allah yar ve yardimcin olsun ozan
-Reklam-
+2 oy
(668 puan) tarafından

Bizde günü erken ayanlardayız maalesef :sleeping:

Günaydınlar olsun uyanmak zorunda kalan herkese.. 

(7,227 puan) tarafından
Günaydın canım Günaydın:))
+2 oy
(367 puan) tarafından

Günaydin canim, bizde 4 de kalkanlardaniz malesef :-/

:sleeping:beynim uyuyor ama ayaktayim mecbur

(367 puan) tarafından
ah ah iste maksat konusmak olsun bakmaya yardim etmeye gelince ne anne ne kaynana ortada olmuyor. 9 10 yasina gelsinler yanaşirlar kesin :D
(7,227 puan) tarafından
O zamana kadar yanaşmayani O zamandan sonra napayim :D
(367 puan) tarafından
aynen bende öyle düsünuyorum :D
ama torunlar iki ilgi görsün hemen gidiyor cevremde o sekilde yasayanlar var
(7,227 puan) tarafından
Benim anam uzak kaynanam uşak doğdu doğalı tribal enfeksiyon da sanki kendi lohusa hastayım diyo başka bisey demiyor 5 vakit arayan aylardır aramaz kafam rahat:D
(367 puan) tarafından
Benimde annem uzak ama bakalim 3 hafta izne gidecegim yanina bebekleri birakip az kafa dinlemeyi dusunuyorum bakarsa :D telde konusurken bakarim diyor ama pek inanasim gelmiyor. 3 bebekle hemen kafam şişti der kesin :D
+2 oy
(398 puan) tarafından
bizde şimdi uyandık :(
(398 puan) tarafından
geçecek inşallah.. gözlerim cayır cayır yanıyo valla
(7,227 puan) tarafından
Avutma kendini ben bu çocuğun uykularının duzelecegine olan inancımı kaybettim.. :D kaç aylık senin ki canım
(398 puan) tarafından
ooo ben asla inanmıyodum sabaha kadar uyuycağına ama oluyomuş :)))önceden beşiğine koyardım sırtım yatağa değmeden ağlama sesi.. yine erken uyansa da en azından deliksiz uyuyo canım.. 22 aylık
(7,227 puan) tarafından
18 ay var daha direneyim ne kalmış ki :D
(398 puan) tarafından
:))))) geçiceekkk
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Biz hiç uyumadık nerdeyse saat 12.30 yattı sonra yarım saatte bir kalktı avazı çıktığı kadar ağliyor bide doğduğundan beri aynı büyüdükçe düzelir dediler 13 aylık oldu bekliyorum bakalım canı sağolsun oğlumun napalım
(7,227 puan) tarafından
Tabi canım canları sagolsun Rabbım ilerde hayırlı evlatlar olarak mükafatlandirsin bizleri ❤️
(2,233 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(1,612 puan) tarafından
Uyanmasın uyusun diye yapmadığım kalmadı saat başı kalkıyoruz bizde 9 aylık 
(7,227 puan) tarafından
Atak sendrom derken çocuklarda annelerde pert :D
+1 oy
(788 puan) tarafından

Bebeklerin fıtratı temiz ya sabah namazi saatlerinde uyanıp uyumuyorlar artık 3 aydır sabah 4 ten sonra nadir uyumusumdur.

Günaydın uyuyamayip yada uyanmak zorunda kalıp buralarda dolananlara :D
(7,227 puan) tarafından
Bu ne zamana kadar sürüyor canım bi tanıdık soruyor da :D
(788 puan) tarafından
Beraber yaşayıp gorucez :D
+1 oy
(1,435 puan) tarafından
Günooo. Bizde erkenciyiz 5.30 tam beroi
(7,227 puan) tarafından
Rekoru kimseye vermem 4.45 :D
(1,264 puan) tarafından
O bende 4.00 3 te bir uyanır az daha kestirip tam kapasite gözler çene açılır, sabah sabah da zor oluyor sırayla bekliyoruz babayla
(7,227 puan) tarafından
9 da uyuttum 1.40 gibi uyandı 3 gibi tam anlamıyla uyuttum besigine koydum 4.45 de tamamen uyandı. Ağlama emojisi
+1 oy
tarafından
Kızlar bence bunun yolu emiyorsa emmeyi sallanıyorsa sallanmayı bıraktırmak 11aylık kızıma uyku eğitimi verdim biraz zor olsada şu an onun uykusunda da düzeni girdi benim uykumda akşam 9 da yatış sabah 8 de ayakta sallama ve emme durumu olunca iş karışıyo özellikle 9.aydan sonra uykularının düzene girmesini bekliyor doktorlar uyumayan çocuklara uyku eğitimi şart üzgünüm 
(7,227 puan) tarafından
Ağlatarak çaresizliğe uykuya zorlanmasina da ben karşıyım şuan 4.ay uyku gerilemesi ayı zaten birde bende babamız da uykuya düşkün değiliz bize çekti diye düşünüyorum uykusuzluğa da razıyım geçici zamanlar bunlar ama asla uyku eğitimi adı altındaki bebeği ağlatarak çaresizliğe uykudan başka çıkış yolunun olmamasını düşünmeye iten şeye razı degilim sana saygım var ama o eğitim degil çaresizlik benim gözümde cocuguma kıyamam
tarafından
Kız bende karanlık oda da bırakıp çıkmadım zaten asla sizin daha erken zaten ben biraz daha ayı ilerlemiş 9. 10. Ayları kast ettim bende ağlatmadım tabi benim sesimi duymasını yalnız olmadığını hissettirdim
(7,227 puan) tarafından
Benim kuzenim aynen de böyle verdi icimiz gidiyordu neymiş egitmeni böyle söylemiş.. Umarım düzene girer bu uykular kendimi suçlamaya başladım rutin oluşturamadigim için elimden geleni yaptım ama yanlış yaptım biseyleri sanirim
tarafından
Sabır gerek canım girmese benim kızımın uykusu girmezdi düzene o kadar zor bir bebek yani o aylarda saate bir kalkar emmeden geri uyumazdı saat başı kalkıp emdiriyordum emerek uyumaya alışmıştı aşama aşama yaptım ilk sallanmayı sonra emzirmeyi bıraktırdım
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Oy oy günaydınnn bizde 3 e kadar uyumadık yani sıkıntısı bir şeyi de yok ama uyumuyoo şu sıralar 1.5-2 arası uyuyordu bugün rekor kırdı birde içim geçiyor kafam düşünce uyanıyorum hahaha sonra uyudu tam iyi dedim yattım zaten uyku gözümden akıyordu bu sefer büyük kızım kalktı 3.30 da anne acıktım ben diye oda hiç böyle yapmazdı resmen gece sinir küpüydüm ya eşime kızdım durdum suçu yok ama kızdım işte ahhwhahajaha
(7,227 puan) tarafından
Nefes alması bile batıyor o an :D kaç aylık bebisin
(2,416 puan) tarafından
3.5 aylık suandaa
0 oy
(676 puan) tarafından

Bizde şimdi uyandık işte:D

(7,227 puan) tarafından
Nazarımiz değerse görürsün hava atmayı:D
(676 puan) tarafından
Anam kız demeeeee:D
0 oy
(1,717 puan) tarafından
36 haftalık hamileyim senden farkım yok ağrı dan sızıdan tuvaletten uyuyamıyorum üstüne ayaklarım alev alev yanıyor ah ah annelerin çilesi ne çokmuş ya 
(7,227 puan) tarafından
Doğurduktan sonra daha zor valla hamileyken yine ağlama mizmizlanma yok kafan rahat
(1,717 puan) tarafından
O bir gerçek ama 3 tane kızım daha varr evdee o mızmızlanma hiç bitmiyor ki
0 oy
(806 puan) tarafından
Günaydınnnn bizim küçük beyde 5 buçuk 6 gibi uyanıyor o an bi ağlayasim geliiyor ☺️ 1-2 saate tekrar uyuyor 
(7,227 puan) tarafından
Bizimkide işte 4 5 gibi kalkıyor öğlen yarım saat uyursa uyur yoksa akşam 9 a kadar kucağımda bacağımda memede evi 120 kere tavaf ediyoruz:D
0 oy
(7,180 puan) tarafından

Çok şükür ki atlattık zor günleri ;) 4 yaşında MAŞALLAH 9 a kadar uyuruz <3

(7,227 puan) tarafından
Darısı başıma :)
(7,180 puan) tarafından
Ayy inşallah herkesin başına:)
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Gece 5 e kadae eşimin horlamasınj ve buna bağlı olarak oğlumun uyanışını izledim defalarca kalktı kriz geçirdim uykusu da çok ağır dürtüyorum da tepki vermiyo delirtti beni 4 e kadar aralıklarla oğlum defalarca uyamdı ya sabah 7.30 da kalktı oğlum sanki gece deliksz uyumuş gibi 
(2,387 puan) tarafından
Doktora gerek kalmadan ben de düzeltme yapıcam az kaldı :D sersem gibiyim uykusuzum valla akşam bayılıcam direkt
(7,227 puan) tarafından
Kız ben sızmış kalmışım ya anam ilk defa oldu bu çocuk beşikte oynuyor diye 1 saat uyumuşum bi kalktım hiç bisey hatırlamıyorum hafıza kaybı yaşadım 2 3 dk :D
(2,387 puan) tarafından
Ayyy sen de yorgunsun valla bebeğe bakan olmayınca böyle naptığını da bilemiyor insan tek başına bakmak çok zor gerçekten
(7,227 puan) tarafından
Öyle valla Allah yardım etsin
(2,387 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
(13,092 puan) tarafından

Marketlerde durmayan hendini yerlere atan çocuklar görünce bakakaliyordum sonuç basimda var bi tane bazen şeytan ağzının üstüne yapıştır diyor  :D

(7,227 puan) tarafından
Kimi kınadık bu haldeyiz

-Ailede kınamadığım bebek kalmadı :D
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Senin kız kaç aylık 
(1,092 puan) tarafından
Bişi sorcam konuyla alakasız ismin Nur mu? :))
(7,227 puan) tarafından
Evet canım noldu tanıdık miyiz acaba :D
(1,092 puan) tarafından
Yok bea benim de ismin Nurcan da ondan dedim :)))
(7,227 puan) tarafından
Adaş sayılırız:D
(1,092 puan) tarafından
Evet cnm

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 731 göst.
20 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Beyazkus (3,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
21 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 486 göst.
12 Haziran 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeyzeyyy (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 614 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,481 cevap

36,367 kullanıcı

...