0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
12 gün sonra 22 aylık olacak .Şimdiye kadar gece uykularimiz güzeldi hep çok zor uyuyan ama uyudumu güzel uyuyan bir çocuktu ya sabaha kadar hiç uyanmaz ya da emer geri devam ederdi uykusuna. Şu 1 haftadır ne yasadigimiza anlam veremiyorum .Gece emmeye uyandığında aklına birden salıncak geliyor ve salıncak diye feryat figan ağlıyor , getiriyorum salıncakta uyuyor yerine alıyorum 2 saat sonra yine ağlayarak salıncak diye uyanıyor geliyoruz uyuyor bazen uyuması 2 saati buluyor falan bugün en son meme diye ağladı emzirirken misafir odası diye tutturdu gittik orda oyun hamuru istedi verdim o hamura hamur ona baktı sonra salıncak diye ağladı geldik salıncağa uyudu kaldı yine orda ben anlamadım niye böyle yapıyor? 

Gece emmeye hile kalksa ağlamaz annecim diye uyandirirdi şimdi hem ağlıyor hem değişik isteklerde bulunuyor 2 yaş sendromu olabilir mi ?

2 Cevaplar

0 oy
(227 puan) tarafından
Benımkı de uyurken zorlanıyo artık 1 saat aglarmı uykudan uyanınca sebebsızce gece 1 oldu geçende uyuyamıyorum dıye aglıyo susmuyo da bı turlu ınatlasmaya basladı sendrom dıye düşünüyorum ben inşallah oyledır geçer 
(216 puan) tarafından
Ayy onlar için de zor ne bileyim ya bazen kızıyorum falan ama sonra da üzülüyorum onlar da bilmiyor ki ne yaptığını ve asıl önemli olan onlara onu neyin yaptırdığı .Belki de beyin gelişiyor algılar açılıyor ve bu da onların bünyesine ağır geliyor bu tür şeylere sebebiyet veriyor :/
(227 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun canm bende Hallediyorum bır sekılde ama 28 hafta hamileyım bır de agrılarım var bır de bu sebebsız aglıyo ya çok sinirleniyorum babasına bıle gitmiyor ağlarken illa anne susturcakkk yatıyo ya yatamadım dıye aglıyoo değişik huylar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dişleri ne durumda oda yapar
(216 puan) tarafından
Bakamıyorum ki dişlerine açmaz ağzına dokundurmaz .Görünürde olan bütün dişleri tamamlandı fakat arkalar ne alemde bilmiyorum hiç
tarafından
Arka azilar çok zorluyor ya bizimki köpekleri çıkarıyor şimdi ilk azilar çıktı arka azilarda bembeyaz guldurunce gördüm bende bide ağlayıp ağzını gösteriyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 297 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 530 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.