0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Oğlum.1 bucuk.yasinda.mayista.nasipse 2 yaş tamamlıyor ama oğlumda.garip.hareketler başladı 2 yaş sendromu oluyo  oğlum çok inat oldu en ufak hayır yapma etme dediğimde sanki dövmusum gibi ağlıyor biseyleri vermeyincede aynı şekil ne yapacagimi şaşırdım sabır diyorum üstünü değiştirmem k bezini değişmek bı zulüm benden kaçıyor giyinmek altıni bezletmek istemiyor ben aanlamadim eskiden byle degldi

7 Cevaplar

+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Sendrom adı altında çocugun çocuk oldugunu unutuyoruz çoğu zaman, sendrom lafına inanmam. Çocuk bu sonuçta her an ruh hali davranışı değişebilir. Biz yetişkinlerin bile ruh halleri davranışları her an değişebiliyor, çocugun kendi dünyasında bunların kat ve kat fazla değişmesi gayet normal. 
(1,741 puan) tarafından
Selo katılıyorum canım aslında çok normal yaptıkları benim oğlum da 26 buçuk Aylik küsüyor herseye  bisey istedigim zman iiii diyo yapmiyo ama kendisi isterse yapiyo bu da kendilerinin artık bir birey ve kendi kararlarinin da bilincine vardiklarini gosteriyo o yüzden hep böyle düşünüyorum ve süreci daha sakin atlatmaya başladık
(25,196 puan) tarafından
Çok iyi canım. Çocuklarımız bence iyiki itiraz ediyor, iyiki kararlarında diretiyor. Bu onları daha güçlü kılıyor aslında. Dediğin gibi onlar bir birey ve kendi kararları var, biz nasıl kararlarımıza saygı duyulsun isteriz, onlara da o şekil davranmalıyız. Tabiki ebeveyn ve çocuk arası sınırlar kurallar da olacak o ayrı birşey
(1,741 puan) tarafından
Aynen cnm ama yapma etme demek kısıtlamak bağırmak onları daha içe kapanık huzursuz yapar bize olan güvenleri sarsılır tabiki sınırı korumak lazım ama her konuda herseyde bastirmamak lazim onun için zararlı olanlar dışında asla tepki vermiyorum rabbim evlatlarimza sağlık versin inşallah
(25,196 puan) tarafından
Aynen bende öyle bişey zararlıysa tehlikeliyse anlatırım baktım yine yapıyo o zaman sesim yükselir.
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Hepimiz bu dönemden geçtik :) şuan 3 yaşında oğlum bu seferde 3 yaş sendromu yaşıyoruz gittikce daha da tuhaflasiyir :) 

0 oy
(117 puan) tarafından
Oğlum 18 aylık aynılarını yaşıyorum:)
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Benimkide haziran da doğdu 

Ayni seyleri yaşıyoruz canim. Elindem bisey alamaz olduk yaygara kopariyor. Elimdemdirek almak yerine baska seylerle kandiriyorum. Unutturuuorum. 
(417 puan) tarafından
Aynen bizimkide oyle..haziran 25 bizimki sizinki :)
(1,521 puan) tarafından
2 haziran dogumlu kizim canim.
0 oy
(796 puan) tarafından
Bizde oyleydik ALLAH im kafayi yemek uzereydim insALLAH baska sendromlar yoktur
0 oy
(127 puan) tarafından
Benim beroşumda öyle 2 yi doldurdu ayni dediğin gibi biri duysa çocuğu dovuyorum sanicak babası yavass yavass tanaan sakin kizim diyor öyle 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Anlatiklarinin hepsini yaşadık kuzum hele alt değiştirme üstünü giydirme işkence gibiydi artik ben ağlardım şükür biraz olsa geçti o hali inan geçiyor sadece sabırlı ol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 657 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 441 göst.
0 oy
16 cevap 684 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,778 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...