0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (2,789 puan) tarafından
Su son gazze olaylarından mıdır bilmiyorum hayatımda da biraz değişik uyuşukluk hali vs var. planladığım şeyleri yapamıyorum derken icimde bi öfke yağmuru oluştu. Özellikle bu platforma girdiğimde vicdan yoksunu postlar ya da bencillik akan yorumlar vs görünce aşırı sinirlenip patlıyorum. Normalde kırıcı bir insan olmamaya çalışırım ama nedense kendime hakim olamıyorum. Zıt bir şey görünce hemen sert bir üslupla tepki vermek istiyorum. Böyle hissedip sakinleşebilen varsa yöntemlerini paylaşabilir mi? Çözemezsem en sonunda tüm sosyal medyayı bırakacağım herhalde 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,182 puan) tarafından
Dünya haline benimde bir öfkem var ama bunun üstesinden Es selam esması ile geliyorum tavsiye ederim. Zikir adını anmamla Allahın beni izlediği gördüğü aklıma geliyor kendimi dizginleyebiliyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,394 puan) tarafından
Bence çözümü en son kendin yazmışsın zaten bi süre uzak durmak sana iyi gelebilir. Kimseyi kırma, kırılma en azından. 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Hiçbir konuda iddali en iyi değilim en  vicdanlı en merhametli değilim hiçbir konuda benim yüzümden değil elimde olan birşey olsa en doğru ve en mantıklısını yaparım dahası beni aşar elinde olmayan şeyler için öfke duymak kendine ve çevrene zarar Gazze olayları diede herkes tutturmuş yazmakla dert edinmekle olacak şeyler değil tek yapabileceğimiz gidip insanlık suçu diye dilekçe vermek ve bunların toplanıp dava açılması dahası gereksiz duyar kasmak 
(2,789 puan) tarafından
Ne demek gereksiz duyar kasmak ya? Tabi konuşacağız tabi gündemden dusurmeyecegiz unutulsun mu ne istiyorsunuz asla unutmayacağız
(2,184 puan) tarafından
Bizim konuşmamız neyi değiştiriyor ki şuan dilekte yazarsın dava açılır duanı edersin varsa burdan yardım götüren kuruluş yardımını yaparsın bunların faydası var değiştirmeye bir adım atmak önemli olan üzülüyorum ofkeleniyorum etkileniyorumlarla  burda istedimiz kadar konuşalım ne fayda

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FurkanAnnesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 562 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 715 göst.
2 Haziran 2022 Aile kategorisinde Kubra.mirac (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sdf zr (12 puan) tarafından soruldu

407,227 soru

12,223,618 cevap

36,822 kullanıcı