+3 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (2,773 puan) tarafından

image

Dün zor bir gün geçirmiştim. Bugün ani gelen sürprizimle gerçekten çok mutlu oldum.  İnsanın böyle dostlarının olması gerçekten nimet. İyi ki varsınız canlarım.  Üstelik doğum günüm ve söylememiştim.  Cok güzel bir sürpriz oldu gerçekten 

9 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Yaaa cıkılota gıbısın hem tatlı hem güzel :) canım benım en en en güzel şeyler hep senı bulsun nıce mutlu yılların olsun göz bebeğim:) 
(2,773 puan) tarafından
Ya:((( aysenur hersey çok güzeldi ama yazı bambaşka bak hala girip çıkıp okuyorum.  İyi ki varsınız ❤️❤️
(2,773 puan) tarafından
Bu arada ben senden canga istemiştim:D
tarafından
Hdhshdhshs demı gır çık oku kız benım şiirim o :) mâni de olabılır   evet ya çanga dedın ama yırmı cangaya bedel oldu bak
(2,773 puan) tarafından
:))) demi . Sagolasin canım benim ❤️
-Reklam-
+3 oy
(14,128 puan) tarafından

Canim benim.sen her seyin en guzelini hakediyorsun iyi ki tanimisim<3hep mutlu ol hep<3

tarafından
Kalbınızı severim ha bensız olmaz şurda şuan :)
(2,773 puan) tarafından
❤️❤️❤️ gerçekten hersey nasıl denk geliyor ❤️
(7,185 puan) tarafından
Yooo gayet oluyordu değil mi elif:Ddd hem sen temizlik yapmiyo muydun ayy çekil aradan:D
(14,128 puan) tarafından
Bugun aysoyu övuyoruz selda :)
tarafından
Mıkrop ya gıcık
+3 oy
(7,185 puan) tarafından
Tevafuk işte ☺️ çok kıymetlisin canım benim iyiki tanımışım senii❤️ e doğum günün de kutlu olsun o zaman ❤️❤️❤️❤️
(7,185 puan) tarafından
Instagram da bi ara akım vardı ya o geldi aklıma:D çiçekte biziz çiçekli günlerde ❤️❤️☺️
(14,128 puan) tarafından
Ayyy cok guzelmis:) benim emojilerim neden cikmiyorrrrrrr cicegimsin sen
(7,185 puan) tarafından
Canımsın elif'im ❤️❤️
(14,128 puan) tarafından
Sen deeeeeee
(2,773 puan) tarafından
Gerçekten yani cok şaşırdım da çok da duygulandim . Sende benim için öylesin kuzum ❤️ hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
+1 oy
(8,080 puan) tarafından

MaşaAllah ne güzel <3

(2,773 puan) tarafından
❤️❤️❤️
+1 oy
(5,461 puan) tarafından

Ama ben seni merak ediyordum:) mutlu huzurlu sağlıklı evlatlarınla birlikte nice mutlu yıllara inşallah 

(2,773 puan) tarafından
Canım çok teşekkür ederim. Daha önceleri atmıştım aslında kendimi hiç saklamadim :))) atarim yine çok merak ettiysen :)
(5,461 puan) tarafından
Hayır öyle değil :) nasıl olduğunu ve neler yaptığını ? Profiline baktım en son martta aktifmişsin :)
+1 oy
(274 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım ❤️ 
(2,773 puan) tarafından
Teşekkürler canım
+1 oy
(3,449 puan) tarafından
Maşallah size☺️
(2,773 puan) tarafından
Teşekkürler eserim ❤️❤️
+1 oy
(1,383 puan) tarafından
Canımsın  iyiki tanımışım seni o gulen yüzün hiç solmasın seni coookkkkk seviyoruz birtanem ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ evlatların ile birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun çiçeğim ❤️ 
(2,773 puan) tarafından
Kuzum ❤️❤️❤️ çok çok teşekkür ederim. Ben de iyi ki tanımışım.  Hep birlikte inşallah ❤️
0 oy
(6,115 puan) tarafından

Hep böyle dost kalmanız dileğiyle iyi doğmuşsun:)

(2,773 puan) tarafından
Amin canim. Çok teşekkürler ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 331 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 710 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

408,145 soru

12,258,584 cevap

37,309 kullanıcı

Kategoriler

...