Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Herbalife ile zayıflayan oldumu
0
oy
174
göst.
28 Mayıs 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
soruldu
Hanımlar iyi günler herbalife kullanip faydasını gören oldumu bi de sadece çayıni alsam fayda olurmu?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
28 Mayıs 2024
Casperiye
(
6,231
puan)
tarafından
cevaplandı
28 Mayıs 2024
Casperiye
tarafından
düzenlendi
olmamiiiik oldu tebi
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç kilo gitti sadece caymi :))
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç kilo gitti sadece caymi :)) resminizi yeni gördüm maşallah diyelim yaa süper bayılıyorum böyle zayıflara:)))
28 Mayıs 2024
Casperiye
(
6,231
puan)
tarafından
yorumlandı
yok canim sade cayla
olmaz o is yukari foto koydump. ocakta su resmimi horum kendimle yuzlestim. 5 martta basladim herbalife beslenme klubune 2018 de bir ayda 8 kilo git ikinci ay 5 3. ay 2 kilo ama zafer sarhoslugu oldugunicin . uymadim yani .:))) uysam ikinci 3. ayda guzel verilirdi bence. sonra braktim. 3 ay ocinde heldigim donusum. taaaaaki 2021 ekkm ayinda hamile kalana kadarda hep korudum irunleri kullanmadim ama dikkat ederek
28 Mayıs 2024
Casperiye
(
6,231
puan)
tarafından
yorumlandı
sadece cayla dehol . sabah kahvalti yerine herbalife shake. beslenme klubunde koyu kvamli puding gibi yapiyorlardi. ara ogunler oglen protein salata aksam sebze corba yogurt. bir catal fazladan birsey sokmadim ahzima . cikolata paketlerini kokladim . yeri geldi agzimda bir yiyecegi cigneyip cigneyip hazzi tadi kokusunu hissedip tukurdum agzimi calkaladim yutmadim yemedim. cok buyuk mucadele verdim. :) ama degdi
28 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Canan tadı berbat canan nasil yedin
28 Mayıs 2024
Casperiye
(
6,231
puan)
tarafından
yorumlandı
ben cok seviyorum kiiz. arada bi shake yaparim kendime evde de normal kahvaltidan sıkılnva. bi kutu belki bi senede anca biter yani:) en son 2022 eylulde almistim hitmemis gecen attim az bise kalmisti tarihi gecmis. evde yapinca icine ben degisik seyler da katiyorum sutle yapiyorum kahve yada kakao koyyorum nebilim zencefil atiyorum. bazen kiviyle bazen cilekle bazen kuzla bazen portakal mandalinayla biztlatiyorum falan ama tabi biylr yapinca kilo verme durumu olmaz. su ile sade yapinca kilo verimi icin kullaniliyor ama seviyodum valla
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Maşallah diyeyim çok iyi kilo vermişsin ama:)
5 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Geçen yaptım bir kaşık aldim kusucaktim:)
https://app.hb.biz/REb4iuQLYIxg
Canan şunu incelesene sence ise yararmi
5 Eylül 2024
Casperiye
(
6,231
puan)
tarafından
yorumlandı
sanki ozelden konusmustuk bunu ben bir halta benzemiyor bence ise yaramaz demistim ama memnun olanlrda var baya baya spor yapmis gbi kaslari et kesiyormus 10 dk kullanimda . oyle diyen birlac kisi var tanidigim. ama ne hikmetse almadim henuz bu zimbirtiyi:)))
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Mayıs 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Olmaz kuzenim kullandı 100 kilo uzeriydi çok güzel zayıfladı ama hiç bir yerde hiç bişey yemedi çok dikkat etti içeceklerini içti tek lokma sokmadı ağzına ama birskinca geri kilo aldı
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Hepsi çok pahalı ya ondan sadece çay ıstiyorum ama dediğiniz gibi biraktiginda kilo alımı oluyormuş o yüzden kafam da karışık kararsızım
28 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Sadece çayla olmuyo işte gülüm hesini aliyosun başka hiç bişey yemiyosun vucudunda besin kalmiyo sadece kendi içecekleri oluyo o içeceklerde yağ yakımı vücudu dengeni sagliyo sen hıh tamam istediğim kiloya ulaştım deyip onu birakiyosun napcan aç mı durcan mecbur diyette olsa biseyler yiyosun bu sefer vücuduna besin girdiği için yine aliyosun bi de diyet yapmadan yediğini düşünsene nasılsa zayıfladım pisikolojisiyle iyice alırsın ama bak aklıma bi fikir geldi sen şimdi sadece çayını alıp içsem bu süreçte de diyet yapsan mesela karbonhidratı falan kessen zaten yaz geldi sayilir insanın canı bişey de istemez komple set kullanmış gibi zayiflayamasan bile yarı yarıya yavaş zayiflasan nasıl olur hem vücudun normal besini unutmaz seti kullanıp birakmissin gibi de tekrar normal besine dönünce kilo yapmaz nasıl fikir
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya zaten çok düzenli yesil cay içiyorum ama karbonhidratti kesmem lazım aslında istersem yaparım ben vazgeceyim bu herbalifetan uyamam sanirim:))
28 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya aslında önemli olan istikrar onu aldın düzgün kullanmadın diyeti yapmadın yine zayiflayamazsin ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2024
honki ponki toninok
(
13,534
puan)
tarafından
cevaplandı
Herbalife ile zayıflamak da bir diyet. onun içinde mama var, normal diyet yaparsan da az yiyeceksin. illa para harcayacaksan diyetisyene ver. çünkü sadece Herbalife mama, çay ile zayıflamak mümkün değil, diyet yapacaksın spor yapacaksın.
28 Mayıs 2024
Emellllsdkkk
(
357
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet haklısın ben en iyisi diyet yapayim spor yapıyordum tekrar başlayacagim teşekkürler ederim :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mayıs 2024
Minnnnak
(
2,416
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek çay pek fayda etmiyor. Ben bir abla sayesinde almıştım o beni gruba kattı günlük beslenmelerimizi, tartı resimlerimizi attık hatta yarışma düzenleniyordu :)) ve ben bir ayda 8 kg vermiştim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
348
göst.
Herbalife ile zayıflayan varmı ya da yardımcı başka bir çayla filan
5 Ocak 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Neşe26
(
398
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11
cevap
535
göst.
Herbalife ile zayıflayan varmı gerçekten
22 Şubat 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Nisan KC
(
4,098
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8
cevap
761
göst.
Kızlar araznida Herbalife ile zayıflayan varmı acaba bende kullanmak istiyorum
19 Ekim 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
569
göst.
Sadece Herbalife çayı ile zayıflayan var mı veya mümkün mü?
9 Temmuz 2020
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
411,397
soru
12,383,635
cevap
43,381
kullanıcı