0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Allahim deliricem resmen doğum iznim bitmeden hamile kaldim ve işe başlamam gerekiyor tekrar doğum iznine cikmam için İstanbula 4 5 aylığına gelicem ama evlere bakıyorum kümes gibi yıkık dökük ev 15 bin altı zaten yok hadi onu geçtim bi çoğu yabancıya uygun demez mi deliriyorum resmen ülke bizim değil sanki yabancilarin

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deprem oldu akıllanmadik anca tenesir paklar bazısını 
(330 puan) tarafından
Bazıları parayı mezara koyacak kendiyle
tarafından
Anlamıyorum ki bizim ev sahibi 6 kusurden 9 yaptı 1 ay olmadı daha şimdi 12 istiyor artık k.pederin miras hisseli evi varmış oraya gidicez ilçeye napalm
(330 puan) tarafından
Siz şanslı kesildiniz o zman en azndan babadan anadan var bizde oda yok ki olsada bize hayırları yok zaten nikahimizda bile bulunmayan istemeye gelmeyen insanlar smdi gdip calsmak zorundayım eşim isten ckicak cocuga bakicak annesine gel çocuğa bak d3dik ayy yok ben gelemem diyip kızının çocuklarına bakiyo kızı da sürekli geziyo calsmiyo annem hem hastası var hem 3 bekar var evde ve kendide hasta o bile yazın gelir bakarım dedi Allah vicdansiza denk getirmesin
tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Sorma canım. Bizim burada geçenlerde zengin suriyeli ev arıyordu. Yönetimde ki adamda elimizde ev yok ama diyiğ başka yere yönlendirdi. Konuşurken kulak kabarttım 9.000 tlye site içi havuzlu spor salonlu daire kirası. Aaa çok fazla filan dediler. Bizim sitede akrabaları var onlara misafir kalıyorlar. Geçenlerde bizim sitede sorduk kayınvalidemlere de diye 15 bin dedi. Yani sitede imkanlar çok ama yine de pahalı geldi. Tek kişi çalışıyor sonuçta. Allah kirada oturanların yardımcısı olsun. Artık Arapça konuşup taklit yapıp öyle ev kiralamak lazım.
(330 puan) tarafından
Onuda kendimize yedirtmeyiz cok skür Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Allah yedirmesin bende kiradayım, ev sahipleride gram vicdan kalmamış 
(257 puan) tarafından
Yazdığın çok ayıp, bazıları çok.yuksek kira veriyor tamam ama beraber çalışıp almadınız sonuçta. O insanlarda evi alırken gezmesinden,yemesinden ayırıyor. Bir ev sahibine sorun bakalım kira gelir vergisi ve emlak vergisi ne kadr ödüyormuş?
(330 puan) tarafından
Bir ev sahibine soruyorum bnim suan otrdgum ev sahibi o kdar sıkışık dönemimizde ev sahibimiz bizden kira almadı siz kendinizi toplayın dedi böyle insanlarda var
(257 puan) tarafından
Gerçekten kiracı olmak zor ,ama evsahipleride dünya para ödüyor vergilere. Allah herkese ev nasip eetsin.allah ev sahibine uzun ömür versin inşallah Z.bekar
(330 puan) tarafından
Ewt elbette zor ama insanlar doyumsuzlasti tek skinti bu
0 oy
(748 puan) tarafından
Yabancı uygun değil demek ne demek ya tabii doğru ülke yabancıların olduğu için soruyorlar demek ki bunu artık t.c kimliğini çıkarıp gösterseydin
(3,887 puan) tarafından
Yanlış anlamışsın galiba.  Yabancılara daha Uyguna veriliyormuş.
(330 puan) tarafından
Yabancı uygun degil dmedim yanlis anlamış arkadaş ewt

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 432 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 421 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde DilrubaNuR (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu