0 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,305 puan) tarafından
Kızlar bu krizler ne olacak böyle toplam 13 kilo verdim hafta sonu zaten kendimi ödüllendiriyorum ama bugün çok kötü durumdayım sabah spormu yaptım her zaman ki gibi müthiş bir diyet kahvaltısı yaptım saat 11 de ve evden çıktım saat 3 de eve geldim çok açtım kalktım 1 elma 3 tatlı erik yedim eyvallah saat 5 oldu Allah'ım arkadaş dolma getirmişti bıraktım oraya bı anda bı krizle saat 5 de o 2 biber 2 patlıcan dolmasıni gömdüm üstüne 5 soğan halkası neyse dedim tmm saat 5 bu saaten sonra birşey yemiyorsun ya aksi gibi lanet olsun şu nefsime kaynanam gözleme getirmişti 2 koca gözleme gömdüm çok pişmanım bide saat 9 hareket edecek takatim de kalmadı. Kendimi çok kötü hissediyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(9,133 puan) tarafından
Bugün ben :) öğlene kadar çok iyiydi sonra bozuldu yarın kaldığın yerden devam:)
(2,305 puan) tarafından
Bnde devam pes etmicem ama inşallah tartıya yansımaz çok pis motivasyon kırıklığı yasarim
(4,571 puan) tarafından
Esma senin bu diyetlerle basin belada valla ne goruyorum diyettesin:)
(9,133 puan) tarafından
Ayzasl sorma kizzz ufff bıktım valla sonunda gidip midemi aldircam
(4,571 puan) tarafından
Kac kgsun sormasi ayip birde boyun kac
Bu kadar kilo verme istegine degecek bir kilomu yani onu merak ediyorum
(9,133 puan) tarafından
Bir ara 72 ye kadar düştüm sonrasında şubattan sonra adet olmadım ve baya sistikce şiştim şuan

85 kiloyum ve 1.70 boyum var 15 kg verip sabitlesem yetecek
(1,289 puan) tarafından
Doğumdan mi kaldi canım seninki
(9,133 puan) tarafından
Dogumdan kalmadı 89la hamile kaldım 106 ile doğuma girdim doğumdan sonra baya kilo aldım sonra hırs ettim 72 ye düştüm sonra psikolojik savaşla ha babam ye ha babam ye yaptım smdi motivasyon topliyamiyommmmmm
(4,571 puan) tarafından
15 kg neki ya stabil bir beslenmeyle 3 ayda verirsin esma guveniyorum sana :)
(9,133 puan) tarafından
Kocam diyorki ben seni böyle çok seviyom:)))) o zaman basliyamiyom
(4,571 puan) tarafından
Kendi sagligin icin versen iyi olur gibi
(9,133 puan) tarafından
Kesinlikle ve böyle kendimi iyi hissetmiyorum (:(((
(1,289 puan) tarafından
Ben hamileyim 1.68 boy 70 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyum gebe diyetlerine bakıyorum emzirme diyetlerine bakıyorum çatlakların var mı canım aslında doğumdan sonra vermekten korkmuyorum ama sarkmalar çatlaklar oluşsun istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Takma canım yarın biraz fazla spor ve dikkat edersen bir şey olmaz 
(2,305 puan) tarafından
İnşallah çok pişmanım umarım tartı günümde ekşi görürüm yoksa bütün motivasyonum gider
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Ay bugün diyet bozma günü galiba bende aynen 3 e kadar çok iyiydim sonra gözüm bir döndü çikolata yedim en son saat 5 ti tamam dedim az önce eltim içli köfte getirmiş dayanamadım bugün gitti zaten diyip 2 tane yedim:((
(2,305 puan) tarafından
Seninki yine iyi benimki vahim ama pes etmek yok
0 oy
(567 puan) tarafından
Vallahi ben sabah çok iyi başlıyorum akşam bozuyorum başlarım diyetine deyip kocamdan baklava istedim bu saatte:)
(2,305 puan) tarafından
Niye böyleyiz ya ben pes etmicem ama inşallah tartıya yansımaz çok kötü motivasyon kırıklığı yasarim
0 oy
(293 puan) tarafından
Kac kilosun bacım
(293 puan) tarafından
Hadi yaa calışıyonmu canm ev hanımınsn niye sordum bunu cünkü insan evde daha cok yiyor
(293 puan) tarafından
Bnde 85 im ah ah bi veremedim aslında bi dişimi sıksam 3 ayda kurtulurumda
(2,305 puan) tarafından
Evde çok kalmamaya çalışıyorum halk eğitim kurslarına gidiyorum oğlanı saat 12 de okula bıraktıktan sonra bnde saat 4 e kadar anca evde oluyorum bı hayli aktif oluyorum hem yürüyormuş yapıyorum hemde ev işleriyle bı hayli yoruyorum kendimi sabahta Leslie yapıyorum fitnes
(293 puan) tarafından
İşte ne yaparsak yapalım zihnimiz de bitiyor iş hep o yemeğin verdiği müthiş zevki istiyoruz
(2,305 puan) tarafından
Malesef canım ya
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Sabah kalktığın gibi güzelce egzersiz yap 
(2,305 puan) tarafından
Evet her sabah yapıyorum zaten çok kötü pişmanım
(2,082 puan) tarafından
Olur arada yapacak bişey yok çok kısınca insan birden napıcağını bilmyor
(2,305 puan) tarafından
Öyle valla iradem çok zayıf ya abi yersinde bu kadar değil ama ya
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Demek ki yediğin öğünler yeterli gelmiyor. Kontrollü bir şekilde saatlerini veya bir öğünde yediğin şeyleri değiştir. Yoksa böyle yeme atağı geçiriyorsun. Ben de diyetteyim. Her ölçümde değiştirir diyetisyenim listemi. Bunlar olmasın diye.
(2,305 puan) tarafından
Aslında kendimi çok zorlamiyorum iradem düşük benim
(2,147 puan) tarafından
Ama demek ki yeterli gelmiyor sana. Şu üç gün sıvı ağırlıklı besleneceğim mesela ben. Direnç kilosunu kırmak için o kadar zor ki. Dengeli gitmek önemli. Irade bende de yok ayy o ne zor şey.
(2,305 puan) tarafından
Evet ama eskiden olsa pes ederdim bu akşam yediklerimden sonra artık bilincliyim sürdürülebilir diyet yapiyorum o an onu yediysem yedim önümdeki maçları bakarım bu sefer istikrarli gidiyorum yemesem iyiydi ama yedim diye birakmicam devam bacim
(2,147 puan) tarafından
Olsun telafi edersin canım. Pişman oldukça daha kötü oluyor insan. Önemli olan yedim diye pes edip bozmamak
0 oy
tarafından
Kuzum diyette degilm ben bile o kadar yemiyorum;) 

Bisey olmaz ödül gibi dusun
(2,305 puan) tarafından
13 14 kilo arası verdim bu arada olur boyle şeyler demi :D suçluluğu mu bastırmak için yer arıyorum
tarafından
Of maşallah iyi vermişsin tabi olur taş olsa çatlardı;)
(2,305 puan) tarafından
Ay teşekkür ederim canım valla öyle işte Allah bana yardım etsin yolum uzun benim 30 kilo vermem lazım
tarafından
Durmak yok yola devam
(2,305 puan) tarafından
İnşallah kuzum şuraya basardim postu atmak nasip olsun
0 oy
(676 puan) tarafından

Sen benmisin acaba bende asla dayanamıyorum çünkü:woot:

(2,305 puan) tarafından
Hahsjs olabilir biz tombiklerin genel sorunu aslında önemli olan sürdürebilmek pes etmek yok az önce hızlı fitnes yaptım baya ter attım sabah aynı metrajda devam
(676 puan) tarafından
Maşallah sende azim var yine bende o da yok:D
(2,305 puan) tarafından
Aşko bakma daha önce çok 15 kilo verip bıraktım hepsini geri aldım şuan bırakmamak da kararlıyım şuan için giden ,13 bakalım Allah bana yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 309 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
20 Mart 2023 Aile kategorisinde Elif6060 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 538 göst.