0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde (455 puan) tarafından
Oğlum 2.5 yaşında daha önce 4 gun denedik olmadı bıraktık lazimliga oturmuyor alaturka götürüyorum  şimdilik suyu acicqm annem suyla oynucaksin diyorum öyle geliyor çişim geldi demek falan yok şimdilik ben götürünce varsa yapıyor ama bugün büyük tuvaletini oturup yaparken gördüm hemen götürdüm onuda yaptı ama şu ile oynamakta çok ısrar ediyor çevremde düzgün bilgi veren yok nasıl yol ilerlemem gerekiyor artık 

4 Cevaplar

0 oy
(9,174 puan) tarafından
Bırak oynasın suyla nasıl alistircaksin sakın inatlaşma o suya dalınca yapicak 

Sonra cikarirsin 
(455 puan) tarafından
Çok seviyor suyu
(9,174 puan) tarafından
Benimki de sdviyor ben genelde hadi çıkalım sana kutuna doldurim diyorum dondurma kabi saklama kabına falan yok orda oyalansin tuvalete girince çok durmaz yapar ciksr
(455 puan) tarafından
Aa iyi fikir bende denicem cnm
(9,174 puan) tarafından
Kutuya doldurdugum için tuvaletten hemen kalkıyor orda oynama ihtiyaci çok duymuyor
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Canım ben hiç öyle oyun oynatmadım tuvalette mesela eğer tuvaletini yaparsan seninle saklambaç oynarım parka gideriz veya sana bir sürprizim var gibi şeyler söyledim bide ilk gün gündüz sürekli götürdüm 2. Gün gece de 2 saatte bir uyandırdım ve bir haftanın sonunda tamamen hem gece hem gündüz alıştı 2.gün gece 2 saatte bir 3.gün 3 saatte bir 4. Gün 4 saatte bir şeklinde kaldırdım gece ama gündüz hep sordum sürekli yok desene götürdüm biraz zor bir süreç ama sabırlı olmak gerek inşAllah biran önce öğrenir 
(455 puan) tarafından
Kac günde öğrendi cnm
(97 puan) tarafından
Toplam 10 günümü aldı canım şuan 3 e girdi gece de kaçırmıyor çok şükür tamamen öğrendi darısı size
(455 puan) tarafından
Kac aylikti cnm benim hiç bilgim yok ilk çocuğu.m
(97 puan) tarafından
27 ayliktı canım
0 oy
(455 puan) tarafından
Başka tavsiyesi olan❤️
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Pet şişeyle öğrettim ben şişeye yapmak hoşuna gitti sonra gerisi geldi zaten üç günde öğrendi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
27 Şubat 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecimmm9244 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizem yvz (62 puan) tarafından soruldu

406,261 soru

12,180,569 cevap

36,677 kullanıcı

...