0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
Kızlar. Bu bir kaç gündür kızım gece uyanirken ağlıyor biraz zor susturuyorum yani normalde öyle değil. Herhalde rüya görüyor korkuyor rüyasinda ne yapmam gerekiyor böyle Ayetel Kürsi açıyorum ama başka önerebileceginiz bişey varmı bugünde 9 buçukta uyudu yatağına koydum bende 10 da odaya geldim baktım elini havaya kaldırmiş anne anne diye sayıkliyor bemde uyanık sandım yanına gittim baktım gözleri kapalıydi pışpıadım öyle uyudu şimdide uyandı sallayarak uyuttum. Korkuyorum bende kızım adına 

5 Cevaplar

0 oy
(676 puan) tarafından
Tam tamına 1 hafta öyleydi kızım o aylarda bir hafta boyunca gece aynı saatte bi başlardı ağlamaya ama nasıl ağlamak ne uyur ne uyanık 1 hafta sürdü bende çok korkuyordum hep okuyordum kucağımda saatlerce gezdirerek uyutuyordum Allaha şükür geçti  neydi o anlamadım ama hala 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyku terörü maalesef o süreci öyle atlatican geçmiyor çünkü :((( 
0 oy
tarafından
Oku bol bol yastığının altına da Kuran-i kerim koy geçer inşallah 
0 oy
(718 puan) tarafından
Benzer şeyler yaşıyoruz. Benimki de 21aylık. Ramazan başlamadan ekranı kestim. O aralar dediğin gibi rüyasında garip garip şeyler yapıyordu ağlıyordu. Ama şu sıralar yine olmaya başladı. Gece çok ağlıyor bir de normal ağlama değil bağırıyor bayağı. Kızım burdayım yat uyu falan diyorum normalde kalktığı zaman öyle derim geri yatar ama yok yatmıyor yanına gidip dokunuyorum sarılıyorum anca öyle geri yatıyor. Bi kaç kez de gece tekrarlıyor. Nasıl geçicek inan ben de bilmiyorum. 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Karanlıkmi oda gece lambası tak canim karanlıkta korkuyo olabilir.ayna varsa odada üstünü ört bol bol kızını oku süre ac

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde BirAnne23 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,720 soru

12,358,115 cevap

41,232 kullanıcı

Kategoriler

...