0 oy
38 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ayın 10 nun da adetim başladı şu şekilde oldu o da 2 gün falan koyu kahverengi şeklin az bisey, daha sonra başladı neyse bugünde kasık ve bel ağrım var yumurtlama günüm bugün mü oluyor kafam karıştı biraz bilenler yardımcı olabilirmi 

2 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Test alsana daha net olur
tarafından
Evet olabilir
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bende ayın 10 undada oldum doktor hesap yaptı kaba taslak yumurtlamanız 26 27 28 di olması lazım dedi düzenliyse bu şekilde yumurtlama gerçekleşir değerlendirin dedi teste görede öyle oldu yarın isterseniz hemen bi test alıp bakın yumurtlama varmı diye 
tarafından
Yani bugün yumurtlamam bitmiş oluyor benimde, bel ve kasık ağrım neden oldu acaba ovulasyonla alakalı mı bunlarda
(2,385 puan) tarafından
Ovulasyon da olabilir değerlendirmeden kaynaklı vücut çocuğu hazırlıuor olabilir ben birkere hamile kaldım nasip olmadı malesef ama hamile kaldığımda adrt ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı çektim doktora gittim dedim ben normalde adetim ağrılk olmaz bunları yaşamıyordum problemmi var dedim baktılar gebeymişim çocuk döllendiği için ağrı çekiyormusum ama herkeste farklı tabi yumurtlama olduğu gün hamile kalmamışım öncesinde kalmışım ihtimal vermemiştim oyüzden ama döllenme ağrısı çekmişim meğersem inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ❤
tarafından
Teşekkür ederim canım yorumun için, belki benimki de bu şekilde olabilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asiiii (1,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubiskooo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu

411,663 soru

12,392,737 cevap

43,898 kullanıcı

Kategoriler

...