0 oy
131 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,450 puan) tarafından
6 aylık oğlum var. Ve yedi haftalık gebeyim. Bebek arabam var normalde ama ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum.  Diğer bebeğim doğduğunda oğlum 14 aylık falan olacak. 14 aylıkken de bebek arabası kullanır diye düşünüyorum. Sorum şu siz bebeğiniz kaç yaşına gelene kadar bebek arabası kullandınız. İkiz Bebek arabası almalı mıyım? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızım 2 yaşında hala araba kullanıyoruz. İkiz bebek arabalarında yan yana olanlar zor oluyor diye duydum çoğu kişiden, belki altlı üstlü olanlardan alırsanız daha iyi olur
(1,450 puan) tarafından
Yan yana olanlarda zaten pusetli olanlar yok bu yüzden yan yana almam :)
-Reklam-
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Kardeşimin var önlü arkalı şeklinde 3.5 yaşındalar parka götürürken markete giderken bindiriyor sanada lazım olabilir
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Canım yanyana aldı kuzenim puseti de var prego markası hem istersen ayırabiliyorsunda birbirinden diyelim 1 çocukla çıkacaksın 2 araba çıkarmamış oluyorsun böylece hem ayrılıyo hem birleşiyo hemde kolay sürüşlü
(1,450 puan) tarafından
Normal bebek arabam var. 6 aylık bebeğim olduğu için. Dediğiniz modeli görmedim bı bakayım.
0 oy
(122,384 puan) tarafından
kardes aparati alabilirsin
(1,450 puan) tarafından
O nasıl oluyor
0 oy

image

bak kardes aparati boyle bisi bebek arabasinin arkasina takiyosun ister oturur ister dikilir cok rahat ve pratik
(1,450 puan) tarafından
Oğlum daha bir yaşında olacak buna binemez bence uyuyp kalsa ne yapacağım
ilerde cok isine yarar
(2,603 puan) tarafından
Bu türkiyede hiçbir yolda gitmez delik deşik yada her kaldırımda araba park etmiş oluyo zor yani anca avm içinde sahilde falan düzgün sürersin
benim bebek arabamin biri turkiyede ve bundan takilo gayet rahat kullaniyorum herbyaz

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 388 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
5 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1606sumeyra (9 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,524 cevap

36,386 kullanıcı

...