0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (117 puan) tarafından
selam kızlar ben bı kaç ay once çok yakinn arkadaşımı kaybettim ve ben sehir dışında olduğum için.  ne yazık ki cenazesine gidemedim eve geldim mezarlığı bizden. çok uzak.  olduğu için bide ben cesaret edememdigim için gidemedimm mezarına geçende bi arkakdas onun fotoğrafını paylaşmıştı onunn görünce baya üzüldüm ve gece rüyama geldi elimden tutup beni götürüyordu ve bana benim yanıma gel ben çok yalnızım burda diyip beni götürüyordu dunden beri etkisinden çıkamadım anlamı nedir bilen varmı :(((.                                       

5 Cevaplar

+1 oy
(1,713 puan) tarafından
Çok düşündüğün için görmüşsün bence. Bir de ruyayı anlatmak pek iyi olmaz 
tarafından
Bencede hayrolsun de bırak
(2,546 puan) tarafından
Annem de hep suya anlat suyla aksın gitsin derdi eskiler böyle der
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Etkisinde kalmışsın canim dedemle babannemde beni cagirmisti elini uzattı ben gitmedim onlarla.bidaha rüyama hiç gelmediler ama ben korkmuştum gerçek gibiydi 
0 oy
tarafından
Aslında anlamı çok açık ne net canım senden dua bekliyor eğer mümkünse mezarı başında dua et Yasin oku Fatiha oku 
(117 puan) tarafından
evet müsait bı günde gitcem
0 oy
(959 puan) tarafından

1. Geçmişe Özlem: Ölmüş birinin sizi çağırması, geçmişe özlem duyduğunuza ve o günlere geri dönmek istediğinizeişaret olabilir. Bu özlem, ölen kişiye duyduğunuz özlemden veya geçmişteki güzel günlerden kaynaklanabilir.

2. Uyarı veya Mesaj: Ölmüş birinin sizi çağırması, bir uyarı veya mesaj da olabilir. Ölen kişi, size hayatınızla ilgili bir konuda tavsiyelerde bulunabilir veya dikkatli olmanızı isteyebilir.

3. Manevi Rehberlik: Ölmüş birinin sizi çağırması, manevi rehberlik aradığınıza da işaret olabilir. Ölen kişi, size manevi açıdan yol gösterebilir ve dua etmeniz için teşvik edebilir.

4. Ahiret Dünyası: Ölmüş birinin sizi çağırması, ahiret dünyasıyla ilgili meraklarınıza da işaret olabilir. Bu rüya, ölümden sonra ne olacağını ve ölen kişinin ahiretteki durumu hakkında düşünmenize neden olabilir.

Diyanet'in Rüyada Ölmüş Birini Görmeyle İlgili Tavsiyeleri:

• Rüyanızda ölmüş birini gördüğünüzde, hayırlı ve güzel sözler söylemeniz tavsiye edilir.
  • Ölen kişi için dua etmeniz ve ona Fatiha okumanız da sevaptır.
  • Rüyanız sizi endişelendiriyorsa veya anlamını merak ediyorsanız, bir din alimine veya rüya tabircisine danışabilirsiniz.
(117 puan) tarafından
teşekkürler
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Olabilecek en kısa sürede mezarını ziyaret etmelisin 
(117 puan) tarafından
evet ah ahh nasıl böyle bı hata yaparım da gitmem
(1,037 puan) tarafından
Canım benim arkadaşımın annesi öldü 3 aylik bebegimle otobüste 3 saatlik yol gittim bebeğimi o kadar küçükken kimseye birakamazdim ama böyle bir durumda arkadaşımı da yalnız birakamazdim arkadaşım gelme demesine rağmen gittim ölüm bizim o kişiye karsi son vazifemiz onu da mümkün mertebe layıkıyla uğurlamak gerekir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 292 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 410 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
16 cevap 573 göst.

410,725 soru