2 gün once erkek kardesimle teıefonda anlaşma yaptım vpda şöyle mesajlaşalım diye ,. Guya kardesimden para istyorum gibi yazıştık, abi anneme para ver şu kadar işte kiyafeti yok cocukların benim param yok sen ver ben sana benim param olunca vericem diye, oda tamam veririm eşins ana para vermiyormu gibi ... biliyordumki okuyacak ve tahmin ettiğim gibi dün okumus ve bende o günden beri onun yemeğini sadece onune koydum onun dışında onun bulunduğu yerden ciktım hep ve işten eve geldiyinde de onunla yemeğe oturmadım yemeğini koydum ve gittim kendi odama bikaç gündür boyle yaptım ve hep erkenden uyudum geceleri soru bile sormadım gerekmedikce sanki yabanciymis gibi bana dokununca yanimdayken bile yabanciymis gibi hiss ettirmeyi basardim, akşam yanasiyo kucakliyouzun uzun masaj yapiyo (ki, normalde zorla masaj yaptırım 1 dakikaya gecmez) noldu anlat neden uzgunsun neden bana hiç bisey demiyorsun şöyle şöyle yapiyosun uzuluyorum diyo. Bende hiç bisey diyordum sonra baktı anlatmiyorum gorduyu mesaji anlatdı , ne kadar aldırdı. Ne kadar tuttu veririm dedi. Tabi kendime vermedi yine heralde kardesime gonderecek yada bugub verir belki