0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (1,692 puan) tarafından
2 gün once erkek kardesimle  teıefonda anlaşma yaptım vpda şöyle mesajlaşalım diye ,. Guya kardesimden para istyorum gibi yazıştık, abi anneme para ver şu kadar işte kiyafeti yok cocukların benim param yok sen ver ben sana benim param olunca vericem diye, oda tamam veririm eşins ana para vermiyormu gibi ... biliyordumki okuyacak ve tahmin ettiğim gibi dün okumus ve bende o günden beri onun yemeğini sadece onune koydum onun dışında onun bulunduğu yerden ciktım hep ve işten eve geldiyinde de onunla yemeğe oturmadım yemeğini koydum ve gittim kendi odama bikaç gündür boyle yaptım ve hep erkenden uyudum geceleri soru bile sormadım gerekmedikce sanki yabanciymis gibi bana dokununca yanimdayken bile yabanciymis gibi hiss ettirmeyi basardim, akşam yanasiyo kucakliyouzun uzun masaj yapiyo (ki, normalde zorla masaj yaptırım 1 dakikaya gecmez)  noldu anlat neden uzgunsun neden bana hiç bisey demiyorsun şöyle şöyle yapiyosun uzuluyorum diyo. Bende hiç bisey diyordum sonra baktı anlatmiyorum gorduyu mesaji anlatdı , ne kadar aldırdı. Ne kadar tuttu veririm dedi. Tabi kendime vermedi yine heralde kardesime gonderecek yada bugub verir belki

2 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından
Yazdığın kadarıyka cvp vereyim bence bir işe yaramamış kocan hala sana vermeyip aldığın kişiye verecekse ne değişti sana al bu parayı borcunu öde ben seni başkalarına muhtaç etmem al şunu ihtiyaçlarını karşıla bitersede benden işte demesi lazımdi
(1,692 puan) tarafından
Bugün gorcez bakalım vercekmi akşam uyurken soylemisdi, belki bugün verir diye umut ediyorum ama vermezse sen haklsın canim hala işe yaramamışdır. Diye düşünecem bende
(225 puan) tarafından
Neden vermiyor ben eşimden istemem kartı vsr direk onunla istediğimi alırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İse yarasaydi o dakika çıkarır verirdi diye düşünüyorum...
(225 puan) tarafından
Aynı şekilde düşünmüşüz
tarafından
Yani çok saçma geldi bana tutupda kardeşine gonderirim demesi al bu parayı borcunu öde demesi gerekirdi..
(1,692 puan) tarafından
Kardesine gonderirim demedi ben oyle düşünyorum dedim, belki de bugün vercek uyuyo hala

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 277 göst.
0 oy
6 cevap 285 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
24 Ocak 2023 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,265 göst.
31 Aralık 2022 Aile kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu