0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (784 puan) tarafından
21 aylık. Enfeksiyon var sanırım o yüzden dün doktora götürdüm. İdrar istedi poşeti orda taktık 4 gibi. Saat 5 te baktım çıkmış, çünkü çok rahatsız oluyor zaten kaşınıyor normalde de. Neyse 5 te yeni poşet taktım o da işeyince ıslanmış yapışkanı çıkmış. Başka bir şey gelmedi aklıma kullanmadığım temiz bir kap vardı oturttum içine. 40 dk öyle bekledi anca yaptı hemen kaba koyup acile götürdüm. Doktor oraya bırak demişti. Hasta kabuldeki kadın girişe gerek yok dedi ama varmış o yüzden idrarı kabul etmediler bugün yine istediler. Birikmiyor poşet ordan çıkıyor. Napıcam ben nasıl biriktiricem 

12 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından

En İyi Cevap
Herkese teşekkür ederim yazamıyorum tek tek. Yaptım götürdüm 
-Reklam-
+1 oy
(2,729 puan) tarafından
Bana göre doktorun verdiği idrar torbasından başka bir yere idrar yapıp vermek bana doğru sonuç vermiyor gibi geliyor. O yüzden başka seçenek sunmuyorum kendime. Mecbur ona yapıcak diye şartlıyorum kendimi. 20 aylıkken bizde idrar yolu enfeksiyonu yaşadık. 4 saat uğraştım idrar torbasına idrarını yaptırmak için sonunda yaptı ama. Çok ağladı ama sonuçta onun sağlığı için olan bir şey. Hastanede bekledik yapmadı. Eve döndük evde yaptı. Sonra tekrar hastaneye geçtik idrar torbasını bırakmaya. Yarım saat içinde verdim torbayı.
0 oy
(29,562 puan) tarafından

Yine o şekil deneyin çocuklardan idrar almak sıkıntı maalesef 

0 oy
(6,515 puan) tarafından
kizdan oyle yaa  erkek daha kolay . yine aynisekil al bende kizdan almayi hic beceremedim . 

annem aldi hep kizdan idrar .oyle oturip bekliodu. bezden cikinca bizim gibi bardak kaba yaptirdik oyle kolay oluo buyuyunce
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Biz cöp poseti takıp sırıngayla icinden almıstık dene sende istersen
0 oy
(20,550 puan) tarafından
2 poşet kullanacaksın..üst tarafa birnposethemen altına 2. Poşeti koyacaksın. Ve poşetlerin içini havalandir. Yani poşet birbirine yapışık olmasın. Hani matketteki poşetlerin içine koymak için önce poşeti havalandırıp ayirirsin ya. İçine idrar girmez yoksa. Üstünden akar gider . İnşallah anlatabilmisimdir. Kız bebekten idrar almak zor. Ama biz kardesimden çok tecrübeli olduğumuz için iyi biliyorum. 
(342 puan) tarafından
Ben anlamadım nasıl olacak benimde kızımda idrar alamıyorum bebeğim bez takıyor 1 yaşında henüz
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Ben lazimliga yaptırdım iyice yikamistim kuruttum temizledim öyle he men idrar poşetine koyup 15 dk içinde esimle yolladım bı sorun olmadı 
0 oy
(11,737 puan) tarafından
Bol su vs içirin. Biz poşeti takıp emzirme odasında yatırıyorduk. Çiş getiren su sesi açıyorduk. Yapana kadar yatıyordu bezini bağlamadan 
0 oy
tarafından
Poşet giydir külot gibi. Sonra oradan şırınga ile kaba çek
0 oy
(882 puan) tarafından
Lazımlığa tutsan o şekilde koysan ama lazımlığı temiz tutki oradaki baktesi yanıltmasın
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bol su meyve suyu filan içir ama o poşeti iyi yapıştır hep birşeyler içir hemen iler poşete işini halledersin 
0 oy
(3,569 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında ilk doğduğundan beri altını açarım rahatladığı için hemen işer senin kızın da öyle değil mi altını açtığın zaman işemez mi Bir de. Bir öyle dene altını aç kucağına koy kabı altında tut istediğini anladım an doludur kabı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 564 göst.
25 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Abutnur (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 195 göst.
11 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,783 soru

12,455,417 cevap

46,463 kullanıcı

Kategoriler

...