0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (731 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadas derken eşimin bir akrabasi merkezde yasiyorlar kimse yok ailelerinden burada neyse tanistik kiz cok iyi niyetli ne bileyim eli boş gelmez ogluma hediye alirdi falan bize her geldiklerinde eşinin maddi durumundan iste kaynanasinin nişanliyken acik giydirmemesini falak sorun etmiş aşamiyor iste bana dolap bos bisey yok diyor  kredi cekip iphone dyson aairfryer aliyor o kafe senin bu kafe benim geziyor yok hafta sonu kahvaltisina falan gidiyorlar biz ikinci evi aldik onlar kadar evden cikmiyoruz her ay kenara ne koyabiliriz diye düşünüyoruz bu beni rahatsiz da etmiyor ama anlamadim yani bu boyle bana geliyor esini falan kotuluyor ertesi gun bi bakiyorum kalpli fotolar seni seviyomlar yani bana niye bunlari anlatiyor ki ben niye dertlerini dinliyorum ay artik eskisi ladar da gelmiyor cagirmiyom musait degilim diyom esiyle geliyor eşimle kocasi bahceye cikinca bu gene basliyo kotulemeye gelip gittiler mi 3 gun basim agriyor 

13 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Burada ikinci evi aldık demenin manası ne onu anlamadım 
(731 puan) tarafından
Biz ikinci evi aldik onlar kadar kafe kafe gezmiyoruz demek istedim siz ne anladınız
(4,745 puan) tarafından
Herkes yetip içip gezerken biz ikinci evi aldık demek istemiş :)))
(129,472 puan) tarafından
bizde geziyoruz ama evimizi barkimizida aldik extralarida aldik gezmeyle ev alamamak ne alaka
(11,371 puan) tarafından
Yaşamayı seviyor demekki genelde yiyip içip gezenler mal derdine düşmüyor malı da olmuyor.
-Reklam-
+3 oy
(5,464 puan) tarafından
2 ev istifleyip gençliğini evde oturarak geçirmektense arkadaşının yaptığı daha mantıklı gibi :D
(731 puan) tarafından
Bundan sonra onu yapicam canim sagol
(5,464 puan) tarafından
Bence de yavrum. İki gün sonra sen ölümce çocuklar birbirine düşsün diye mal mülk istiflemenin hiç alemi yok. Gez toz eğlen. Çocuklarınla anı biriktir
(731 puan) tarafından
Cok zorlanmadik ki yine gezdik ettik ama ben onun durumda olsam gücüm yettigini yapmaya çalışırım aksam yemek yapmaz adamin camsirini yıkamaz esinin ailesi onlara ev alsin diye bekliyor kötüleyip duruyor bana anlattiklari bu daha neler neler var onu iyiye dogru asla yöneltemiyorum bu beni üzüyor en cok
+1 oy
(436 puan) tarafından
2. Evi almana ağlamış arkadaşlar boşver kızma gezip tozmak anlık gelip geçer yarın açıkta kalmayacaksın iki evinde hayırlı olsun sizlere bakma sen gençliğini evde oturarak geçiriyosun bilmem ne diyen hasetlere 
(731 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin de orda anlatmak istedigim başkaydi yani borçla gosteriş yapmaya calisiyor falan oyle birisi arkadasim ama onu asla iyi yola getiremiyorum
(436 puan) tarafından
Ben konuyu okuyunca anladım canım ama yorumlarda ikinci eve takılmışlar bende o yüzden yazdım :) o arkadaşına da hayatta mutluluklar belki küçük falansa olur öyle ergen davranışlar
(731 puan) tarafından
Aile evinde el bebek gul bebek buyumus canim yokluk gormemis bu cocukla da 8-9 sene konusmuslar bende en son evlenmeseydin o zaman dedim artik kibarlikta kalmiyor insanda
(731 puan) tarafından
Evet takilanlar oldu da rahatsiz olmadim artik baska birsi adina mutlu olabilen bir kac kisi var iste sagolsun
0 oy
(19,508 puan) tarafından
Pek görüşmek istemem ben de ikiyüzlü insanlarla. 
(731 puan) tarafından
Evet iki yüzlü demi bunu hic düşünmemiştim aklima bile gelmemişti
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Bir insan size sürekli kötü şeyler anlatıyorsa sizi çöp kutusu olarak görüyordur. İçindeki negatif duyguları size atıp kurtuluyor demek ki
(731 puan) tarafından
Hic baska muhabbetimiz yok valla benimle mi derdi var diycem hakkımda hic bisey bilmiyor beni dinlemez hic
tarafından
Eee işte sen onun çöplüğü olmuşsun ama kotuledikleri ile iyi gecinme çabasında hep
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Her insan bu konuda aynı değildir ki kimi yemez gezmez birikim yapar kimide bir kere geldik dünyaya der keyfince yaşar yakın hissettiği için dert yanıyor belliki dolap boş diyorsa size neden eli kolu dolu gelsin o kısmı çözemedim 
(731 puan) tarafından
İkidir bana dolapta hic bisey yok esim eve bisey almiyor diyor benim icim aciyo o arkadaslariyla fellik fellik geziyor bende diyom eve bisey al madem yoksa o kadar gezme diyorum banane esim yapsin diyor baksin diyor
0 oy
(59 puan) tarafından
Bence yanlış düşünüyorsunuz sizi yakın yaşıt görmüş eşinin ve ailesinin rahatsiz olduğu konuları samimiyetten sana anlatıyor bir başka gözden yorum bekliyor desteklenmek yada onun yanlışı varsa duyulmak istiyor kimsesi yok samimi görmüş sizi eşinden rahatsiz olduğu konular var diye onu sevmeye aşık olmaya engel değil ki  sosyal medyayı belki birilerine göstermek istiyor eşinin ailesine de olabilir kendi yanında olmayan ailesine de olabilir mutluyum huzurluyum gibi sizi samimi görüp içini açmış iki yüzlü demek yerine düşüncelerine dile getirmeni tavsiye ederim kız anlattığın gibi değil paylaştığın durumlar pistlar masallah huzurun bozulmasın diyerek iletebilirsiniz ayrıca sizin 2. Evi almanız sizi ilgilendirir siz evinizde eşinizle sosyal mutlusunuzdur başkası da dısarda 1 bardak çay içmekle mutlu olur sizde davet edilseniz eşiniz tarafından ben dışarıya cafese istemiyorum o parayı bugun biriktirelim dermisiniz eşinize karşı kadınlar bunu 1 der 2 der 3. Ye ister dısarda yemek gezmek içmek 2. Evi almanız tamamen esinizin tutumuyla yetistirilme şekliyle buda güzel bir sey herkes kendi haline şükretmeyi bilirse herkes mutlu huzurlu olur. 
(731 puan) tarafından
Ama şükür etmeyi bilmiyor her defasinda ayni seyleri soyleyip ayni konulari konusuyoruz hani bosver diyorum onlari yok say kendiniz mutlu olun diyorum artik kocamin camasirni bile yikamiyorum banane diyor benim lafim tukendi ona o bunlari aşamiyor hayatina bakamiyor hep onlari kötülemek ile mesgul esinin bile arkasından neler diyor sonra gidip onlari paylasinca bende bi neye inancami şaşırıyorum artik
(59 puan) tarafından
Canim o zaman mesafe koy senin sürekli enerjini almasına müsade etme senin evin hayatın düzenin var karakteri demek ki öyle
(731 puan) tarafından
Sagol canım
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Size iyi gelmiyorsa dinlemek zorunda degilsiniz, anlatmaya başlayınca etkilendiginizi, cok uzuldugunuzu ve elinizden birseyde gelmediği için anlatmamasinin daha doğru olduğunu söyleyin. Ben öyle muhabbetlerde söylüyorum,  içim daraldi konuyu degistirelim diye. Bir daha açmaz size dertlerini
(731 puan) tarafından
Bidaha gelince deneyeceğim ama yanlis anlamasindan korkuyorum benimde cok arkadaşım yok arada yine gelsin gitsin görüşelim istiyorum ama onu dinlemekten bana sira gelmiyor
(2,544 puan) tarafından
Guzelce söylersin canim hadi morelimiz düzelsin birazda başka şeylerden konuşalım dersin. Ama böyle düşünme çok arkadaşım yok dinlerim gibi, çünkü kendinden taviz vermiş kullandirtmiş oluyorsun. Negatif insanlardan sanada kendisinede fayda gelmez. Onun hayata olaylara farkli bir açıdanda bakmasina vesile olabilirsin. Ne kadar cok dinler, anlattıklarına yorum yaparsan devami gelir ve insanlar acilarini bilen insanlarla mutlu günlerinde birarada olmak istemez fark ettiysen. Senle ağlar elle gezer
(731 puan) tarafından
Ben hep iyiye güzele örnek versem de o asla bunu kabul etmiyor dedigini diyor haline de üzülüyorum baskalari dolduruyor kesin yoksa bi insan bu kadar israrla ayni olamaz 3 senedir hic değişmedi cevresi varlikli durumlari iyi o da onlar gibi olsun istiyor
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Belki kocasına da seni kotuluyordur ..ya da ağzından laf almaya çalışıyordur ne bilim...hoşuma gitmedi davranşi .ben olsam görüşmem 
(731 puan) tarafından
Arkamdan konuştugunu hissediyorum ya yoksa o kadar benim yanimda konusup baskasinin yaninda da beni anlatmamasi imkansiz da ben konusmaya firsat bulup bisey anlatmadim allahtan ona bugüne kadar
(1,094 puan) tarafından
İyi yapmışsın..kimseye özelini açma ..sana biri den laf getiren senden de birilerine laf götürüyordur
0 oy
tarafından
O sana derdini yanmis sen burda ifsaliyorsun sjsjs şey diyebilirsin senin ailesel sorunundan konuşmasak mi diyebilirsin çok samimi olma derim parası olan gezer içerde iki yüzlü demek ki 
(731 puan) tarafından
İfsalamadim ki adini mi yazdim bisey mi dedim ben sadece artik ona karsi ne yapicam onu bilemedigim icin buraya yazdim tamamen silmek de istemiyorum kiyamiyorum üzülüyorum ben de onun gibi olmadigim fellik fellik gezmedigim icin kendine yeni arkadaslar buldu
tarafından
Canım dünyam aldı dünyada kalır bu kadar mal mülk peşinde olursan arkadaş da kaybedersin kusura bakma biraz gez toz elinde imkanım varken iki tane evim var diyorsun biz kirada otururken bile sürekli geziyoruz yanlış anlama hep mal düşünme yani ye iç gez toz Emin ol daha değerli daha kıymetli şeyler kazanırsın mezara evleri götürmeyeceğiz sonuçta
(731 puan) tarafından
Mal düşündüğümü nerden cikardin evlendik allaha şükür 3 senede aldik borçsuz bebegimiz kucuk diye evden cikamadik 2 sene oldu babami kaybettim icimden bsiey yapmak gelmedi paramiz vardi paramizla yatirim yaptik mal düşünsem o arkadaşımı hala sirtimda tasimam
0 oy
(1,429 puan) tarafından
 anlıyorum canım burdakiler anlamasada en güzelini yapmışsın bende öyle yaptım sonuç olarak malım mülküm var şimdi gezdim diyelim yarın birgün yaşlandım gezmelermi beni kurtarıcak zamanında el emek verdiğim kenara attığım gezmediğim birikimimmi. Evet hayat güzel gezmemekte güzel değil yiyeceksin içiceksinde ama cebine göre ben eti dışarıda yiyip kaç para Vereceğime daha az parayla bir sürü et alıp evde ya da mesire alanlarında pişiririm paramı cebime koyarım benimde arkadaşim şehir şehir geziyor ama kurban bayramında etimiz yok bize et gönder diyicek bende evdeyim ama etimiz olsun dağıtayım diye düşünüp kenara atıyorum ve Allah izin verirse kesicem maddi durumu benden iyi olan insanın gezip kurbanı düşünmeyip sonra etim yok demesi beni sinir eder ama işte herkes biziim kadar düşünceli değil hiçbir konuda
(731 puan) tarafından
Evet benim kizdigim nokta da o zaten kimse ayagini yorgana gore uzatayim demez
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Her şekilde rahat yaşayıp sonra ay hiç rahatınız yok hep borç maddiyat kötü diye ağlayan insanlarla dolu etrafım onu alamıyorum bunu yapamıyorum diyorlar ama maşallah elinde en iyi telefon giydikleri öyle gezdikleri öyle bizimde borcumuz var derim zor diye ama yapabildik halde de yapamıyorum demem lafı gelince diyorum eee buna haryacagina bunu yapsaydın ben harcamiyorum ona gereksiz yani onu yaparsan şimdi temel ihtiyacını karşılarken zorlanırsin buna sitem etmeye hakkın yok ki derim dinlerim hiçte kendime dert etmem birinden girer kulağımın diğerinden çıkar hickimseye acımam üzülmem kolay kolay ben gidip en iyi telefon vs. Almıyorum sonuçta alan zora sokar müstehakta de
(731 puan) tarafından
Bende kimseye üzülüp takmamak istiyorum ama olmuyor ya kafam hep boyle seyelrle dolu
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Yani dolap boş dediğinde içimden telefonu çıkar diyen dayı çıkardı benim :) hayata bakış açılarınız farklı olabilir buna okeyim ama ben genel itibariyle memnuniyetsiz hayat enerjimi söndüren insanları hayatımdan çıkartmak istiyorum 
(731 puan) tarafından
25 yillik kuzenimi sildim tek bir hareketiyle :) ama bu arkadaşima kiyamadim sonu yakindir zaten insan birini kaybedince tahammül seviyesi düşüyor

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,642 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 411 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 794 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (11,446 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,629 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...