0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
Kızlar nasıl dinlenmeyince sütünüz oluyor sütün artması dinlenmeyle diyor herkes

7 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından
Bakıp geçmeyin lütfen 
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Benim ilk oğlum kolikti sabahlara kadar uyumazdi gündüz o uyursa uyurdum kahvaltım saat 2lere 3 lere kalırdı ama sütüm çoktu ikinci bebegım kolik değil gazı bile olmadi kendi kendine uyurdu hic sesi çıkmazdı gecede çok iyi dinlenirdim ama sütüm az bunda meme reddi yaşadık bide iyice azaldı 
(1,691 puan) tarafından
Demekki çokta alakası yok sanırım süt nasip işi
(349 puan) tarafından
Elbette azda olsa etkisi vardır ama süt olmayınca ne yaparsan yap olmuyo
(20,299 puan) tarafından
Aha bu ben
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Valla sütüm çok diyen ben hiç görmedim benim kız ne uyurdu ne gazı biterdi bende de uyuma problemi var o uyuyunca dkda uyuyamam yani hatta hiç uyuyamam bende kalkar yeşillik şu bu çok yerdim süt yapsın diye ama çok az gelirdi kızımda ememiyordu mamaya geçtik mecburwn
(1,691 puan) tarafından
Bende hem emzirip hem arada mama veriyorum içime sinmiyor ne bilim ya
0 oy
(13,898 puan) tarafından
Uyuyamadığım gece sutum olmuyordu canım 4 saatten az uyusam doymuyor ağlıyordu 

Sabrlı ol geçecek illa 
(13,898 puan) tarafından
Yok dostum 2 aylık oldu olduğu gün gazı azaldı ben yine de korktum devam ettim damlaları kullanmaya geçmiş daha sonra hiç gaz rahatsız etmedi şu an 5 aylık
(20,299 puan) tarafından
Heh ben de 2 aylık deyince şaşırmıştım 5 aylık olmuş bile maşallah ☺️
(13,898 puan) tarafından
Büyüdü çok şükür ablasına eşlik ediyor yavaş yavaş
(20,299 puan) tarafından
Maşallah minnoslar⭐
(13,898 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
tarafından

image

doktor bugün bunu yazdı herseyi denedim fayda etmedi bu bi parça bide dus aldıriyorum uyumadan
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Valla dogum yaptgimda sutum okadr coktu okadr coktuki anlatamam sana.ama bebegim eve geldigmz geceden beri 1kere uyumadi gunduzde gecede cok cektim.e 2tane daha cocgn var okula giden esim.tam zamanli calisiyor sabah 8 aksam 8 evet bana yardim ediyor ama nekadr edebilirse oda cunku kendi dinlenmeye vakti olmuyordu.e uyumadgim dinlenemwdhm icnde sutum azaldi yok dercesine kadr sonra meme reddi yasadik ve asla yenemedk oyuzden sutum kesildi 5.ayinq kadr zar zor emdi mamayla takviye yaptim hep.
0 oy
(20,299 puan) tarafından
Tam olarak dinlenmeyle alakası yok. Ama dinlenince daha iyi oluyo. Senin sütun vardır. Onu düşünme. Kolik de bir kaç aya geçecek. Sen rahat ol önemli olan o
(1,691 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 435 göst.
0 oy
4 cevap 358 göst.
10 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy