0 oy
1,040 göst.
Diğer kategorisinde (7,133 puan) tarafından
Siz hangisisiz kızlar bebekten önce ben erken kalkardım uykumu da almış olurdum enerjik olurdum öğlen olmadan her yeri tertemiz yapardım artık gece 20 defa kalkınca sabah da 10 11 gibi kalkmama rağmen uykumu alamıyorum sersem gibi geziyorum tüm gün saat 1 sen sonra iş yapmaya başlıyorum çat kapı biri gelse rezil olurum heralde diyorum hergün 

54 Cevaplar

+4 oy
(12,801 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
6 da kalkıp kahvaltı hazırlayan kızını ve kendini hazırlayıp odasını toplayıp evden çıkan öğlen işten  dönüp saat beşe kadar çamaşır bulaşık yemek halleden akşam da mutfak topla kızı uyut ancak 9 da totosunu koltuğa koyabilen o  kadınım:)
(7,133 puan) tarafından
Ay sen eli öpülecek kadınsın vallla
(12,801 puan) tarafından
Yok kız estağfurullah, herkesin rutini farklı ben yatsam paslanırım :)
-Reklam-
+2 oy
(10,051 puan) tarafından

Ikiside değil sabah ezanıyla kalkıp öğlene kadar kendine gelmeye çalışıp akşama kadar da bebekle uğraşan iş güç hak getire :woot:

tarafından
Sen bensin
tarafından
Nur hadi post ac herkes en büyük kavgalarını anlatsın azcık okuyalım ;)
(10,051 puan) tarafından
Sen aç sonra bana burdan cikmiyon diyorlar :D
tarafından
Bunu diyen de burdan çıkmıyor demekki
+1 oy
(4,746 puan) tarafından
Akşamdan temizliğini  yapıp gün boyunca  oturandanim  cnm
tarafından
Sende bensin;)
(676 puan) tarafından
Karar ver sen kimsin:D
tarafından
Hepsi :)))
+1 oy
(9,178 puan) tarafından
Bu aralar sabah erkenden kalkıp akşama kadar hicbirsey yapmayıp yatanlardanim
+1 oy
(194 puan) tarafından
Öğlene kadar yatan hatta bazen öğleden sonraya kadar yatan kadınım çünkü bebesi sabah 4-5 e kadar uyumayan o kadın da benim
+1 oy
(726 puan) tarafından
Bende ayni kiz asla erken kalkamıyorum cok istiyorum ama yok yani olmuyor 9 dan once kalkamıyorum 
+1 oy
(1,461 puan) tarafından
Ben aslinda her ikisi sayiliirm.  Oglene kadar hic yatmam. Oglumdan zaman kalirsa ve rutin jsler varsa hemen yaparim degilse acelesi yok diyip gun icine yayarim
+1 oy
(611 puan) tarafından

Valla ruh halime göre değişiyor desem tam yeridir:D

+1 oy
(17,220 puan) tarafından
Keyfime göre bazen bir çay kaşığı bile kaldırmam öğlene kadar uyurum bazen sabahın köründe uyanıp eşimle oğlum uyurken bütün işi görürüm 
+1 oy
(1,244 puan) tarafından
Öğlenden sonra uyanan her fırsatta uyuyan. 
(7,133 puan) tarafından
O zaman senin evde yardımcın vardır kız kesin :D
(1,244 puan) tarafından
Yok valla tekım ve gurbetteyım gelenım gıdenım yok
+1 oy
(676 puan) tarafından
Öğlene kadar yatan o kadınım aynı zamanda  öğleden sonra da tutuşan o kadınım:D
(7,133 puan) tarafından
Hahaha aynı ben :D dün öğlene kadar oturdum görümcem aradı sana geliyorum diye jet hızıyla tutuşaraktan topladım temizledim evi :D
+1 oy
(8,528 puan) tarafından
Eşim diyo gün evdesin acele atme ben işteyim acele adiyom diyo ama benim içim rahat etmez o an yaptığım işi bitirim 
+1 oy
(2,733 puan) tarafından
Genelde evim temiz. İki günde bir sil süpür yaparım. O zamanda öğleden sonra yaparım. Sabah genelde kızımla takılırız kahvaltı filan. Kahvaltı yapıp biraz takıldıktan sonra dışarı çıkarız. Parkta takılıp eve döneriz yemek filan yaparım yemekler olduktan sonra yemek yiyip yine aşağı ineriz. 11e kadar dışarıdayız. Sonra eve çıkıp biraz daha takılıp yatmaya geçeriz. Kızım yattıktan sonra eşimle takılırız genelde. 3te yatınca sabah kalkıp insanın iş yapası gelmiyor. Şu an mesela yemek yedik masayı filan topladım sigara içip bulaşıkları halledip aşağı parka inicez yine. 
+1 oy
(410 puan) tarafından
Çocuklarrdan önce akşam her yeri temizleyip öğleye kadar yatardim, şimdi işler değişti uyutmuyorlar 8 de kalkıp akşama kadar çocuklarla uğraşıyorum temizlik yemek falan 
+1 oy
(1,007 puan) tarafından

Çocuktan önce 12ye kadar uyurdum öğlen eşim işten gelince uyanırdım çocuktan sonra en geç 8 buçukta uyanıyorum ortalığı topla erkenden kahvaltı yap öğlen gibi yemek yapmaya başla çocuk 360 derece değiştirdi beni çoğu zaman şikayet etsem de uykuya fırsatım olmasa da bu halimle daha temiz bi evim oluyor erkenden zinde oluyorum desem yalan olur baş ağrısı cabası ama alıştım :P

+1 oy
(2,936 puan) tarafından
Bende aynı sen gibiyim aşkoş ne eksik ne fazla valla bebek olduktan sonra b.kum çıktı 
+1 oy
(1,470 puan) tarafından

İkinci kızım yüzünden hiç yatmayan kadın :woot::D:'(

+1 oy
tarafından
Bebekten önce akşama kadar yatan kocasının eve gelmesine 1 saat kala bütün işlerini yapan kadından sabah 7 de kalkıp 10 a kadar bütün işini bitiren anneye dönüştüm
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Sabah 7 de kalkıp çocuğu kreşe bırakıp işe giden bütün gün ayakta çalışıp koştur koştur çocuğu okuldan alıp eve gelen evdeki yemek bulaşık temzilik ütü vs işleri halledip gece 12 ye doğru sürünerek yatağa giden kadınım:)ama ekonomik özgürlüğümu hiç bir yorgunluğa değişmem :)
0 oy
(119 puan) tarafından
Herhangi birisi fark eder mi
(676 puan) tarafından
Sinirli gördüm seni:D uykusuzluk mu var canım
tarafından
Erken kalkanlar herhalde arkadaş  ;)
(676 puan) tarafından
Sen kimsin onu de bağa hamsi kafalı:D
tarafından
Ben deniz arif keser ( akasya durağı replik )
(676 puan) tarafından
Memnun oldum bayım:Dkiz bende çok izlerdim o diziyi çok güzeldi ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 125 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 315 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu