0 oy
1,117 göst.
Diğer kategorisinde (7,155 puan) tarafından
Siz hangisisiz kızlar bebekten önce ben erken kalkardım uykumu da almış olurdum enerjik olurdum öğlen olmadan her yeri tertemiz yapardım artık gece 20 defa kalkınca sabah da 10 11 gibi kalkmama rağmen uykumu alamıyorum sersem gibi geziyorum tüm gün saat 1 sen sonra iş yapmaya başlıyorum çat kapı biri gelse rezil olurum heralde diyorum hergün 

54 Cevaplar

0 oy
(1,976 puan) tarafından
Benim oğlan gece çok geç yattığı için sabah 9 dan önce uyanmıyor bende 6 da uyanıyorum hamileliğimin 3. Ayından beri oğlum uyanana kadar hiçbir işim kalmıyor o uyanınca kahvaltı yapıyoruz 

Tabi son 20 gündür durumlar değişti gece kaynanamlarda kalıyorum eve gelmem öğleni buluyor akşama anca yetişiyor iş yemek
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Öğlene kadar yatıyorum sabah erken de kalksam uyanik yatıyorum 
0 oy
(646 puan) tarafından
Çocuk sebebiyle erken kalkıp buna rağmen hiçbir şey yapamayan o kadınım 
0 oy
(3,433 puan) tarafından
Ben öğlene kadar oturanim vallahi 

Sabah zaten 9 gibi kalkarım hatta bazen 10 doğru yani kızım ne zaman uyanirsa bi kahve sonra kahvaltı azicik telefona takılma derken 12 olmuş oluyor kalkıyorum saat 3 gibi tüm isim bitmiş olur  
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Gece ölü gibi yatıp, öğleye kadar da afedersiniz k.öpek gibi çalışan, öğleden sonra da yan gelip yatan o kişiyim. 
0 oy
tarafından
İkisi de değilim ya da ikisi deyim :D yani erken kalkıyorum evet en geç 9 9 buçukta ama kendime gelmem 11 bucugu buluyo 1 buçukta çocuğun uyku saati var o zamana kadar hızlıca yemeği ocağa koyup ortsligi toplatılıyorum kırıntı varsa bi gırgır yapıp görünen yerleri siliyorum çocuk uyanmadan isim bitmiş oluyo yine de 
0 oy
(588 puan) tarafından
8 yada 8 buçukta ayakkayim hiç 9 u bulmam 
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Gece uyumayıp gündüz uyuyanlardanimm
0 oy
(20,639 puan) tarafından
7.40 ta başlar benim mesai öğlene işlerim bitmiş olur 
0 oy
(841 puan) tarafından
Sabah 6 kalkıp edine6 kahvaltı hazırlayıp sonra eşim gider ben 8.30 kadar süpürge hariç bütün işleri bitiren 8.30 oğlum okula gider kahvaltı yaptırıp okula bırakan saat 10 da kendime kahvaltı sonrası 11 e doğru süpürge açıp bütün herşey bitince 2.30 kadar yemek yapıp  oğlumu alırım okuldan SONRA tekrar yemek hazırlsrim çocuğuma 1 2 saat dinlenmek zorunda yım hamilelik te yoruyor saat 7.30 kadar ya ders ya oğlumla birşeyler yaparız sonra sofra yemek bulaşık yorgunluktan ölürim gece saat 2 3 e kadar gebelikten dolayı ağrılar başlar uyuya kalıp tekrar 6 olur saat
(7,155 puan) tarafından
Okurken yoruldum
(841 puan) tarafından
☺️   gerçekten hergun lütin çok yoruluyorum ama napim
0 oy
(3,538 puan) tarafından

Sabaha kadar hamilelikten zor yatan öncesi sabah erken kalkıp öğlene kadar temizlik yapıp evi parlayan ve yaklaşık 1 hafta keyif yapandim şimdi ne iyi yapabiliyorum ne yatabiliyorum :D

0 oy
(432 puan) tarafından

Kızım 7 gibi güne başlıyor mecburen öğlene kadar tüm işlerimi halleden tarafındayım :) Cocuktan önce çalışıyordum. Hamileliğin son 3 ayı falan çalışmadım o zaman 11 12 ye kadar yatardım :)

0 oy
(13,886 puan) tarafından
Ben gece 3.4 te yatıp sabah 8 de kalkan kadınım bu ara 
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben sabahtan yatana kadar oturmayan kadınım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 128 göst.