Eşim giyimine hiç dikkat etmiyor sürekli poposu görünüyor ne giyse görünüyor toplamiyor da kendini toplum içinde falan hep ben uyarıyorum oflayip pofluyor. Bazen küçük çocuklar oluyor popo yine açıkta güzellikle anlatıyorum çocuklara kötü örnek oluyorsun aileleri de yanlış anlarlar sapık zannederler seni diyorum yok yine ayni. Gunluk temiz kiyafet koyarım asla giymez bir hafta aynı kıyafeti giyer üstü başı izmarit lekeli ya da cay yemek dokulmustur öylece dolaşır yeğenleri falan bir dizide kirli karakteri var eşimi de ona benzetiyorlar arkadaş çevresi falan da kirli diyor ve bununla övünüyor eşim. Evde de öyle tuvalette çok afedersiniz klozete değil bildiğiniz yere işiyor sırf o yüzden hali sermiyorum terlik koydum elli kere uyarıyorum terliksiz girme şu tuvalete evde bebek emekliyor senin pisliğini onun bünyesi kaldırmaz diyorum. Balkonda zemin taş ne kadar yukarsam yıkayayim kum çıkıyor balkona da terlik koydum çıplak ayakla girip kumu eve taşıyor. Mutfakta su içtiği bardagi dolaba geri koyuyor. Dus alirken hic sabun kullanmaz Midem kaldırmıyor artık onun yuzunden insanlara rezil oluyorum bir de abisi demez mi sen hiç bakmıyor musun buna diye iyice deliriyorum nasıl duzelticem ben bu adami