+1 oy
2,019 göst.
Diğer kategorisinde (1,058 puan) tarafından
Eşim giyimine hiç dikkat etmiyor sürekli poposu görünüyor ne giyse görünüyor toplamiyor da kendini toplum içinde falan hep ben uyarıyorum oflayip pofluyor. Bazen küçük çocuklar oluyor popo yine açıkta güzellikle anlatıyorum çocuklara kötü örnek oluyorsun aileleri de yanlış anlarlar sapık zannederler seni diyorum yok yine ayni. Gunluk temiz kiyafet koyarım asla giymez bir hafta aynı kıyafeti giyer üstü başı izmarit lekeli ya da cay yemek dokulmustur öylece dolaşır yeğenleri falan bir dizide kirli karakteri var eşimi de ona benzetiyorlar arkadaş çevresi falan da kirli diyor ve bununla övünüyor eşim. Evde de öyle tuvalette çok afedersiniz klozete değil bildiğiniz yere işiyor sırf o yüzden hali sermiyorum terlik koydum elli kere uyarıyorum terliksiz girme şu tuvalete evde bebek emekliyor senin pisliğini onun bünyesi kaldırmaz diyorum. Balkonda zemin taş ne kadar yukarsam yıkayayim kum çıkıyor balkona da terlik koydum çıplak ayakla girip kumu eve taşıyor. Mutfakta su içtiği bardagi dolaba geri koyuyor. Dus alirken hic sabun kullanmaz Midem kaldırmıyor artık onun yuzunden insanlara rezil oluyorum bir de abisi demez mi sen hiç bakmıyor musun buna diye iyice deliriyorum nasıl duzelticem ben bu adami 

54 Cevaplar

0 oy
(1,037 puan) tarafından
Canım bizim eski oturduğumuz yerde bir kadın vardı onunda eşi pek dikkat etmezmiş çocuğunu ağlaya ağlaya banyoya sokarmis sonra çocuk babam niye hiç banyo yapmiyor bende yapmicam deyince adam düzelmiş belki çocuğun aklı ermeye başlayınca esinde dikkat eder
(1,058 puan) tarafından
Ay o daha kötü değil mi ya çocukta farkindaymis yani inşallah dediğin gibi duzelir canim
-Reklam-
0 oy
(3,509 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bacım valla diyecek bir şey bulamadım 
(1,058 puan) tarafından
Teşekkür ederim sagolun
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ciktigi yere geri yolla iade iste.d
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Eşimin en nefret etği durumlar eşim başkanını girse iş yerinde gelip laf ediyor midesi bulanır sırf bu yüzden is6terkerinde çok tattişir bizde kaytan biraz öyle eşim de sizin yaptığınızı yaptır onun için tartışır babasıyla günahım geliyor bazen yaşlı diyorum boşver ama eşim çok pinpirkli bende öyleyim şimdi çocuk olcak eşim 1 düşeceğini 2 düşünür artk %100 eminim
(1,058 puan) tarafından
Eşin doğru olanı yapıyor babanız yaşlıymis o normal karşılanır ama benim esim 34 yaşında hiç normal değil yani napacagimi bilemedim çocukta var ona hijyenik ortam vermeye çalışıyorum bu şartlarda çok zor oluyor
(1,119 puan) tarafından
Tabi haklısınız hijen çok önemli heleki küçük bebiş varsa vallh eşimle aynı huydayiz hata diyor seni ilk gördüm o evdeki düzeni demişim tam benlik kız ay diyorum iyki sende öylesin yoksa kavga ederdik ikmizinde temizlik huyu aynı ve yinde arda tartışırız temizlik konusunda diyorum birimiz pis pirmiz temiz kim bilir nasıl tartışırdik ama tabi her erkek dörtlük temizlik düzeni yok ola bilir siizn eşiniz kendisinden bile vaz geçmiş  enazinda kendisiyle ilgilense bari vallh bacım insanın ömrü gider yeminle rabbim kolaylik versin sana ne diyyeyim
0 oy
(233 puan) tarafından
Dağdan mı inmiş, ormandan mı kaçmış, mağarada mı yaşamış her şeyden bi haber. Allah yardım etsin. 
(1,058 puan) tarafından
Baslarda bu kadar değildi çok titiz de değildi ama herkes kadar dikkat ederdi son bir kac senedir böyle vallahi napacagimi şaşırdım sagolun
0 oy
(167 puan) tarafından
Benimkide titiz sürekli evi temiz ister ama kendide dikkat eder bilmediği evlerde yemek yemez üç posta üst baş değişir makine hiç durmaz bu erkeklerin bi eşit noktası yok ama sabir versin canım hayır niye giymiyor temiz kıyafeti yikiyan var utuleyen var mış gibi giy işte 
(1,058 puan) tarafından
Isten geldiği gibi pantolonunu değişir aynı üstle yatar sabah geç kalıyorum diye yattığı ustle ise gider ben uyandırinca da kalkmıyor gece vardiyasında da aynı zorla üst degistittiriyorum titizlikte zor hangisi daha zor tabi yaşayan bilir ama evde bebek var ona hijyenik ortam kurmakta zorlanıyorum
(167 puan) tarafından
Aynen benimde bebeğim var titizlik daha iyi Allah kolaylık versin ne diyeym
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor işin. Benim eşim benden temiz  çok titiz 
tarafından
Umarım düzelir eşin canım aslında böyle bakımlı güzel giyinen biri konuşsa eşinle arkadaşı falan güzelce söylese böyle giyin şöyle yap diye utanır yapar belki
(1,058 puan) tarafından
Yani var aslında öyle bir arkadasi ama ben bu konuşmayı onunla yapamam esimi yermek istemiyorum bu konuda arkadasi farkedip ki farketmistir uyarsa dediğin gibi çok etkisi olacağını düşünüyorum
tarafından
Doğru canım abisi varsa ona söylesen bakmıyor kendine güzelce anlatsa mutlaka farkeder aslında
(1,058 puan) tarafından
Bir araya getirebileceğim bir ortam olursa mutlaka bu fikri degerlendirecegim canim çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim güzelim
0 oy
(419 puan) tarafından
Ben n okudum
0 oy
(91 puan) tarafından
Benim eşim twm tersi asimetrik düzenci takıntılı öyle üstü kirlenicek bı terde çalışmıyor ama ben sigara kokuyorsun dersem   hemen değişir sabah o benden daha geç hazırlanıyor saçını yikar fönler kurutur ömrümü yer 2 çocukla ben ondan önce hazirlanirim
0 oy
(6,058 puan) tarafından
Cnmm valah çok üzüldüm koca adam yere niye işiyor tuvalet niyye icat edilmiş sylemek le olmaz ben olsam aşırı derecede tepki verirdim benimde eşim aşırı titiz mesela kilosu da var adam boyu uzun kilosu 100  bir saat banyoda çıkmıyor hergun üst degistyor yıkıyorum yere bir damla su dökülünce kıyamet koprayor sende syle sen cocukmusun küçük kıyafetler gyor ondan popsu görünüyor bı çeki düzen ver de kende ama kız millet yanlış anlıyor 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Öğürme  geldi afedersin sen o adamla nasıl birlikte oluyorsun gerçekten çok iğrenç Allah yardımcın olsun ömrünü yer bu senin
0 oy
(674 puan) tarafından

Benim de tanıdığım öyle bir düşmanım vardı sanki onu anlatmış gibisin Allah yardımcın olsun inşallah çok zor bir durum, kendilerini muhafaza edemiyorlarsa zıbın giyseler totolarını görmekten iyidir :D

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ay gerçekten neden böyle bu adam
0 oy
(135,530 puan) tarafından
annesi babasi hicmi egitmemis magradami yasamis bu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 593 göst.
28 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 746 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 465 göst.
9 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,368 göst.
22 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beren (274 puan) tarafından soruldu

411,301 soru

12,381,252 cevap

43,205 kullanıcı