0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (649 puan) tarafından
Kızlar kızım 17 gün falan oluyor kreşe başlayalı .

İlk 2 gün birşey yoktu sonra grip oldu ateşlendi 2 3 gün falan sonra tam iyileşti dedim 2 gün geçmedi ishal oldu sonra yine bugün tam iyi dedim burnu akıyor öksürüyor ne yapicagimi şaşırdım 

6 Cevaplar

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Bizimki de öyle yeni başladı 3 hafta oluyor 3 haftada 2 kere hasta oldu
(649 puan) tarafından
Benimkide şuan aynı inanirmisin çözemedim kaç yaşında sizinki
(3,568 puan) tarafından
Dört buçuk
(6,246 puan) tarafından
cozemicek biseyyok 4  bucuk 5 bucuk yaş anasinifi 10 gun saglamsak 25 gun hastaydik. suan 1. sinif bitecek bu sene de oyle gecti seneye 2. sinif . kndi hasta oldugu yetmio kardesine de bulastiriyor.seneye de kardesimiz anasinifina baslicak bi dort bes sene de ufakdan kaynakli hastaliklarla boguşacagim.
(649 puan) tarafından
Benimki 3 buçuk kızlar ama yarım gün gidiyor çok istediği için gönderdim ve okulu çok seviyor insAllah uzun sürmez ama okulda çok düşüyor galiba benim kız cildi çok hassas normaldede hemen diz altında kollarında morluklar var sizinkide öylemi çok dusuyormu
(6,246 puan) tarafından
ben yarabandiyla yilluyirdum okula cantasinda . dusup
diz miz kaniyordu bahcede. pandemi cocugu kosmaya disariya alisik degildi . oglan seneye 3 bucukken gondercem. ablasindan bir sene erken baslamis olacak . bakalim ne ola ne gide o
-Reklam-
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Kreş mikrobu o. Bağışıklık kazanana dek olacak. 
(649 puan) tarafından
Kız o nasıl birşey sadece kreslerdemi oluyor :D
(3,887 puan) tarafından
Aynı yaş ortalamasında olan çocukların bağışıklık seviyeleri de aynı olduğu için, hastalığa bağışıklık kazanana dek bir döngü içinde mikrop taşıyorlar. Sonra bağışıklık güçleniyor.
(649 puan) tarafından
İnsAllah uzun sürmez canm ya küçük bebekte var zor oluyo
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Geçen sene gitti oğlum ama ilk dönem hastalıktan neredeyse gidemedi öyle diyebilirim . Yani çocuklarda böyle oluyor maalesef yeni başladıklarında sık hasta oluyorlar ondan sonra biraz takviye kullandık balık yağı vs ikinci dönem daha iyi geçti 
0 oy
(4,551 puan) tarafından
İlk sene genelde hastalıkla geçiyor, bu sene çok şükür rahattık. Tabii ki hasta oldu ama sık sık değil. 
(649 puan) tarafından
Anladım insAllah çok sık hastalanmaz ya
(4,551 puan) tarafından
inşallah hatta oğlum her hasta olduğunda biz de mutlaka bir grip atlattık. Gidip mikrop virüs ne varsa getirdi bize :)
0 oy
(501 puan) tarafından
Nbenimkide ilk başladığında aşırı hasta olurdu biri bitmeden başka hastalık başlardı 1 ay kesintisiz 5 kutu zorunlu antibiyotik kullandığımı bilirim şuan daha iyi
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Benimki gitmemesine rağmen öyle ya. Ben ne yapacağım asıl. Kuzum şu anda uykusunda nasıl öksürüyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (250 puan) tarafından soruldu

411,555 soru

12,389,396 cevap

43,710 kullanıcı

Kategoriler

...