0 oy
860 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından
Arkadaşlar geçende annemin kuzeninin oğlu ile eşiminin kuzeninin kızının düğünü oldu kınasına gittik eltim ile konuşmuyoruz bilen bilir neyse orda denk geldik hoşgeldin dedim karşı karşıya gelince oturduk ben oyun oynamaya kalktım çağırmadım kimseyi kalkarken eltim de kayınvalideme helen beni çağırmadı oyun oynamaya demiş kayınvalidem zaten çok sever eltimi yeğenine demiş kalk gelinimle oyna diye öyle kalkmışlar neyse bana niye çağırmadın derse kayınvalidem güzel bir kapak cevap yapmak istiyorum ne yapabilirim 

16 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Sen ne yapsan odamı yapmak zorunda haa bide onu dansa kaldirsaydin  bari ya sabirrr ya sabirr
(110 puan) tarafından
Valla anlayamadım gitti eltim bana takık galiba anne kayınvalidem eltime aşık etlimde bana aşık ondan oluyor bunlar dnnd
-Reklam-
0 oy
(52,041 puan) tarafından
konusmadigin eltini niye çağırasin ki
(110 puan) tarafından
Zaten konuşmuyoruz aramız düzelmemiş düzelsin dşye benle konuşsaymış çağırmadım diye şikayet edeceğine değil mi ya neyse kayınvalidem bir şey derse bana ona ne desem
(52,041 puan) tarafından
konusmadigim sevmedigim insani niye çağırayım çok komik de
0 oy
(8,917 puan) tarafından
Zaten kendim zor kalkan insanım oyun oynamaya bide onu düsünüp oyuna kaldırayım yok mu ayakları gidip oynasin derdim 
(110 puan) tarafından
Göbeği bana kesilmiş sanırım anlamadım kızı dndn ama oyun oynamaya da hemen kalkan biriyim bunu yediremem dndn
(8,917 puan) tarafından
Ozaman deme öyle tabi canım insanlar garip kendileri kalkmaya utaniyo karşısındakinide kulaniyo
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Ay oynamayada mı davet beklenirmiş ıyyyyy
(110 puan) tarafından
Sokma hiç muhattab olma yılanın yeri kara delik
(20,665 puan) tarafından
Aynen öyle ben daha iyi konumdayım kuduruyo kocam bir dediğimi iki etmez ben ne dersem o olur Allah işleri tersine çevirdi onunda kocası yıllardır hakaret eder milletin içinde asla sevgi göstermez benim eşim saygısını bozmaz yani muskayla büyüyle kimse kimseye bişey yapamaz en büyük Allah ❤️
(110 puan) tarafından
Ya koca işi şans işi zaten iki kardeşten biri tutmaz mesela benim kaynımda çok iyi bir koca benimki de iyidir ama böyle daha büyümemiş bazı yönleri eğer kavgalıysak belli eder fnfnf
(20,665 puan) tarafından
Yok benim kaynım bildiğin öküz ya öküzün insanlaşmış hali kurban olsun kocama maşallah  :D
(110 puan) tarafından
Ayy Allah kocalarımızı daha kibar naif bize düşkün eylesin 777
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Beni de kimse çağırmadı oynamak isteyen kalksaydı çağrılmaya gerek yok derdim
(110 puan) tarafından
Sana neden söylüyor tarzında mantıklı şeylerde eklersek buna süper olur benimde sorunum bu böyle kendim hazır cevap değilim ya önceden düşünmem gerek dnnd
(2,767 puan) tarafından
Olabilir canım sert dille olmasın ama şöyle söylediğin gibi otursun laf yerine :))
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Göbeğimiz birmi kesildi dersin, ben nasıl tek kalkıp oynuyorsam oda kalkıp oynasın küçük çocukmudur dersin 
(110 puan) tarafından
Sevdim bunu da derleyip düzenleyip giydircem onlara
0 oy
(626 puan) tarafından
Kendi düşüncesi ayağı yokmu kalksaymis
(110 puan) tarafından
Fitnelikten diyor işte kendisi
0 oy
(18,756 puan) tarafından
Kendi akıl edemiyor mu oynayıp oynayacağını :) dıdısının dıdısı düğün evi zaten sende misafir sayılıyorsun + düğün sahibi bile olsan içinden gelmiyorsa kimseye misafirperver davranmak zorunda değilsin 
(110 puan) tarafından
İşte bende öyle düşünüyorum amacı zaten fitnelik yapmak
0 oy
(479 puan) tarafından
Öyle bir mecburiyet mi var
0 oy
(412 puan) tarafından

Elinden tutup tuvalete de götüreyim mi de :D

(110 puan) tarafından
Ayyy bu daha iyi dnnd
(412 puan) tarafından
Hafiften de güleceksin :D gülerek laf sokmayı kaynanadan öğrendim bende alttan alttan :D
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Sen kaldırsaydın de sende valla içleri fesat her istediklerini derler sonra kötü ilan ederler çatlasın bir dahakine daha çok oyna
0 oy
(745 puan) tarafından
Uffff kalksin oynasin sanki oyanama dedin de oturuyo amannn beni boyle insanlar yoruyor artik ya her düğün kuzenim de yapardi artik konuşmuyoruz 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Benm sesimi kimse anons yapmadı kendim Kalktim eltimde sanki kalktı da ben otur demedim 30 yaşında ki kadını ben mi yoneteyim derdim :D
0 oy
(419 puan) tarafından
One kız öle çocuk gibi şikayetler gelinini seviyorsa kalksın kendi oynasin
0 oy
(91 puan) tarafından
Halayı görünce aklım başımdan gidiyor kimse aklıma gelmiyor de,:)))))
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Konuşmadığım birini ne demeye kaldırayımmmm

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,498 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 340 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu

412,188 soru

12,408,451 cevap

44,715 kullanıcı

Kategoriler

...