0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (676 puan) tarafından
Güzel kızlarım en son kim için vede ne için gözyaşı döktünüz...

Ben inanmicaksiniz belki ama bir korku filminde ağladım:D sonu duygusaldi...

38 Cevaplar

0 oy
(663 puan) tarafından
İki hafta önce kim milyoner olmak ister yarışmasında depremde ayağını kaybeden geç bir kız vardı Kenan imirzalıoğlu duygulanınca kızla birlikte bende ağladım 
(663 puan) tarafından
Bide bir kaç gündür Filistin için içim paramparça
(676 puan) tarafından
Oda onun sınavı işte:(
(676 puan) tarafından
Onu demiyorum bile artık çok zoruma gidiyor
-Reklam-
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bir kaç saat önce ağladım. Çocuklar tabaktaki makarnalarını bitirmediği için yalandan ağladım. Hepsi masaya geri geldi yedi bitirdi valla:) 
(676 puan) tarafından
Amaaa oldumu şimdi:D annelerine kiyamamişlar yinede bak:)
(3,887 puan) tarafından
Çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu :)
(676 puan) tarafından
Taktik diyorsun işe yarıyor diyorsun:D
(3,887 puan) tarafından
Hiç affetmem :)
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Az önce ablamla konuşurken agladım babam bana hakkını helal etmediğini soyledı sebepteneymış bılıyormusun 2yılunıverste okutmuş  onun karsılıgını vermemısım halbukı lıseyı dısardan okuyup yıllarca tarlada calıstım demekkı daha gozlerı doymamış  şuan evlıyım esım memur benım oğlum var hamıleyım  benım calısıp onlara para vermemı beklıyorlar  
(676 puan) tarafından
Üzülme kuzum oda nasıl babaymiş öyle babalikmi olur seni mutlu görmesi en büyük karşılık degilmidir sanki
(1,246 puan) tarafından
Evlenmemı     hiç istemediler
(676 puan) tarafından
Niye. Kuzum bi babanın annenin en büyük isteği mutluluğu bu degilmidir
(1,246 puan) tarafından
Malesef onların tek mutluluğu tarlalarda calısıp ogullarına para toplamak
(676 puan) tarafından
Üzülme kuzum ozaman hiç  sen kendi değerini bilki herkes haddini bilsin
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Az önce bir videoya ağladım 

Gazze'de bir yavru şehit olurken çekilmiş 
(676 puan) tarafından
Bakamıyorum dayanamıyorum artık
0 oy
(2,733 puan) tarafından
En son kızımı uyuturken kızım uyumuyor diye pış pış pış diye ağlamıştım. Gece 3tü :) yarına da sabah 9da kahvaltıya misafir gelecekti :) yorgunluktan ağladım :)
(676 puan) tarafından
Seninkiler tatlı gözyaşı be knk :) Allah beterinden saklasın yeterki
(2,733 puan) tarafından
Aminn canım. Cümlemizi :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
İlk göz ağrım oğlum için 
(3,141 puan) tarafından
Oğlum babası ile yaşıyor. Ayrıyım evladımdan. Geçen memlekete gittim ozaman gördüm aldım kaldı bir gece benim ile. Ayrılırken çok ağladım gitti ağladım şuan da ağlıyorum yazarken. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın evladından ayrı koymasın
(676 puan) tarafından
Kıyamam ben sana kuzum yaa ağlama ya inşallah kavuşursun kuzunla bian önce kac yaşında oğlun kuzum
(3,141 puan) tarafından
Ekimde 6 yaşına girecek :( uzun süren çekişmeli dava olmuştu küçük oğlumu bana vermişlerdi büyük oğlum kaldı onlarda. :(
(676 puan) tarafından
Allahim ya :( anne baba ayrılıyor olan herzmaan çocuklara oluyor inşallah alırsın evladını nediyim ki kuzum :(
(3,141 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Hamilelik. Hormonlar tavan. Ailemi özlediğim için ve yine en ufak saçma sapan şeye kırıldığım için ağlıyorum haftada 1. Şükür sorun yokta ben normalde de duygusalim
(676 puan) tarafından
Sen bensin:)
0 oy
(141 puan) tarafından
Gazze de annesi babası şehit olmuş küçük bir bebek ve onun yine küçük olan ona bakan abisine ağladım rabbim yardımcıları olsun
(676 puan) tarafından
Yürek dayanmıyor artık aslaa
0 oy
(8,082 puan) tarafından
Ben daha bugün ağladım. Kendime. En çok aldığım kararların ağırlığı ve pişmanlığı beni üzüyor. Ve o anki kendime ağlıyorum. Bu çok üzücü bir durum. 
(676 puan) tarafından
Bir insanın en çok kendine kötülüğü dokunurmus ya o misal ozaman seninki
(8,082 puan) tarafından
Aynen öyle oldu
0 oy
(274 puan) tarafından
Oğlum durmadigi için ağladım:))
(676 puan) tarafından
Oyy kuzum benim niye durmuyor paşa niye ağlatıyor benim aşkomu:D
(274 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ablam benim ya depresyona girmiş
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Borçlar çok bazen öyle bı sorun oluyo ki ağlatıyo 
(676 puan) tarafından
Allah ferahlık wersin kuzum
(8,662 puan) tarafından
Amin isallah canim
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Muge anli daki kizin annesine agladim yasli teyzeye agladim bugun cok agladim ya 
(676 puan) tarafından
Ben izlemiyorum onu ya sanki başka derdimiz yokmuş gibi bide onu dert ediniyorum kendime yoksa
0 oy
(13,705 puan) tarafından
14 Mayıs'ta kız kardeşimi kaybettim o günden beri ağlıyorum
(676 puan) tarafından
Başın sagolsun kuzum mekanı cennet olsun inşallah
(13,705 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bugün ağladım hıçkıra hıçkıra Allahim nefes alamıyorum diye o gazzedeki son olayları görünce...
(676 puan) tarafından
Elimizden hicbisi gelmemesi de ayrı bir yakıyor içimi
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bebek sahibi olduğuma inanıp olamadığımda
(2,267 puan) tarafından
Hayır canım 3 senedir olmuyor test yaptık tam oldu dedik birde o gün bebek görmeye gidecektik eşimin arkadaşına havaya uçtuk oldu bu sefer diye sonra aniden bir kanama başladı kimyasalmış meğersem artık yorulduk herşey üst üste geldi herhalde kolay kolay ağlamam ama o gün artık çok ağrıma gitmişti evden çıktık sevindik mi üzüldük mü ne yaşadık belli değil birde orda nispet yaptılar bekar hayatı mı bu çocuk yokmu artık bak biz doğurduk ikinciye karar verdik vs dünyam gerçekten başıma yıkıldığını hissetim Allah'ım inşallah güç verir sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyler bizimde yüzümüz güler kötü niyetli insanları sustururuz inşallah
(676 puan) tarafından
Üzülme hiç kuzum tıka kulaklarını da kimseyi duyma zamanı vardır kuzum her nasip vaktini beklermiş Allahim biran once sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah dediğim gibi kimseyi duyma sadece vaktini bekle kuzum
(2,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım malesef ne kadar tıkasakta herkesin derdi olduk malesef eşimin iş yerinde bile tanıyan tanımayan herkes konuşuyor yani bu bizim elimizde değil Rabbim nasip etmemiş zamanı var demekki ama nispet peşindeler yinede Allah'ım sen yardım et isyan ettirme beddua etmek zaten istemiyorum yazık günah çocuklarından çıkar diye korkuyorum ama insanlar gerçekten hadsiz biz bu konular için üzülürken bilerek yapmaları inanın zorumuza gidiyor
(676 puan) tarafından
Kuzum ağzı olan konuşur zaten bizim milletimiz böyle maalesef ki dediğim gibi hiç takma üzülme dua et ve bekle kuzum
(2,267 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkürler ❤
0 oy
(519 puan) tarafından
İçimde kalanlara.. tutulmayan sözlere.. sürekli sorgulama ihtiyacı duymama sebep olan ilişkime ağladım. En son buna ağladım bı ay önce. 
(676 puan) tarafından
Allah feraha çıkartan inşallah kuzum seni
(519 puan) tarafından
Amin inşaAllah.
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben çocuklarım için ağladım 2 gün once kafamda senaryolar kurup bide gercekmis gibi hıçkıra hıçkıra ağladım 
(676 puan) tarafından
Amaaa nedeeennnn
(348 puan) tarafından
Ben cocukken bile yapardım bunu huy olmuş artık:)
0 oy
tarafından
1 saat önce kızım gaz sancindan ağlıyor diye bende yanına oturup ağladım 
(676 puan) tarafından
Bende çok ağlardım kız ağladığında:D kaç aylık seninki kizçe

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,043 göst.
0 oy
7 cevap 417 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy