0 oy
912 göst.
Diğer kategorisinde (1,421 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

kizlar beni çook eskilerden bilenler vardır marul kafamın pişik sorunlariyla (egzama dahil) hep bi savaş ve arastirma cozum bulma arayışındaydım. Yavrum 3 yasina girdi hala cozum bulamadim ankarada gezmediğim devlet hastanesi özel hastane kalmadı kullanmadim derma kozmetik krem, tıbbi krem kalmadı girmediğim eczane aktar hatta şifacıya bile gittim yok yavrumun bu sorununu çözemediler. Her gittiğim doktor egzema dedi bir ton krem ilac kullandim. Allerjik olabilir dediler test yaptirdim mercimek ve yer fistiği allerjisi cikti yedirmiyorum ama bu cocuk hep bu şekilde ileri derece pişik oluyor. Artık dayanamiyorum 3 aydır olmuyordu gene 2 gündür bu şekilde pişik. Ne onun gozunun yaşı duruyor ne benim helak oldu marul kafam :( 

Sizden de akil almak istedim ankara ici olur disi olur doktor önerisi krem önerisi artık ne önerirseniz raziyim

37 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hamazicn krem aynısını kızım da oldu geçirdi ama sen doktora danis mutlaka 

Bende bi kaç doktora gittim çözüm bulamadılar ama sağlık ocağındaki doktorun yazdığı geçirdi bazen çareyi tip fakültesinde ararız ama çözüm çok yakındadır  Allah yardımcın olsun 
(1,421 puan) tarafından
Kullandim çinko içerikli diye ama oda işe yaramadi ki
tarafından
Cildiye  gordumu
(5,977 puan) tarafından
aynn hamazink ve hametan. bide eczanelerye yapma pisik kremi oluyor karisim. minik kutuya koyop satiyorlar. kizimdada oglumdada onu kullandim ben hep. bi dene belki denemediyaen. antbiyotik kullaninca bilac kez bizimde boyle soyulma yüzülme derecesi pisik olmusti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bezlıyor musun hala bezden de oluyor egzama olan 
(1,421 puan) tarafından
Evet maalesef hala bez kullaniyor kreşte öğretmeni ile beraber tuvalet eğitimi veriyoruz daha doğrusu vermeye calisiyoruz ama hazir değil gibi henüz
tarafından
Oğlumun öyle olmuştu egzaması var. Bezı çıkardım eskı usul bez bağladım pamuklu ve bebek pudrası ıle kuruttum her çiş yaptığında ılk sürerken baya ağlıyordu yavrum ama Bepanthol krem sürüyordum sonrasında 2 günde iyileştı. Sağlık ocağı dr tavsıyesıydı denedım oldu valla çok çektim bende pişikten
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Travazol ve fitoyu karıştırıp hiç o şekilde kullandın mı,genelde o bu tarz alerjik pisiklere iyi geliyor ,bide altını aç sık sık havalandır 
(1,421 puan) tarafından
Kullandim kullanmaz olurmuyum travazol trosyd hamazinc fito hametan vs vs evi bir görsen ecza dolabi gibi.
0 oy
(410 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah'ım şifasını versin bian önce kıyamam ya nasıl canı acıyordur şimdi, bnm kzmda pişik olur ama bu derece deil. Almanya'dan paneten diye bir krem geliyor gece yatmadan sürüyorum üstüne de bebek pudrası döküyorm kuru Dursun diye sabaha geciyo sizde bı deneyin inşallah şifa olur.
(4,606 puan) tarafından
Rossmanda satiliyor o krem bana abim getirmisti almayadan ama pek bi ise yaradigini görmedim
(5,318 puan) tarafından
https://ty.gl/ljf1a7fat7 trendyolda dq varmis
(410 puan) tarafından
Olabilir szde işe yaramamış olabilir ama ben 4 yıldır kullanıyorum bize yaradı.
(4,606 puan) tarafından
Dogrudur her bebege iyi gelecek diye birsey yok sonuçta
(410 puan) tarafından
Aynen haklısınız
0 oy
(1,426 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, instagramda denk geldiğim bir doktor var, bir bak istersen canım. İzmirdeymiş

https://www.instagram.com/cocuk_allerji_ve_astim_klinigi?igsh=MXI3eGUxbnhmMG80eQ==

(1,421 puan) tarafından
Hemen takibe aldim yarin ilk işim bu doktora danismak olacak tesekkur ederim
(1,426 puan) tarafından
Şifa olur inşallah
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Kuzum ya kıyamam çok geçmiş olsun bezi biran önce bıraktırmaya çalış bak bez off yapmış de kontrol yağı sürsen fayda eder mi ki 
(1,421 puan) tarafından
Kantaron da sürdüm kac kere zeytinyaği bile sürdüm. Evet maalesef hala bez kullaniyor kreşte öğretmeni ile beraber tuvalet eğitimi veriyoruz daha doğrusu vermeye calisiyoruz ama hazir değil gibi henüz
(1,108 puan) tarafından
Mustelanın pişik kremini kullandınız mı peki o çok etkili
tarafından
Pişiğe kantaron yağı ve zeytinyağı sürülmez daha çok yakar ısıtıcı özelliği var zeytinyağının tavsiyem hiç bir şey sürmemen bezden çıkarmam piştikten de öte soyulmuş deri kıyamam ve alerji kaynaklı kesinlikle hazır meyve suyu içmesin şeftali portakal bunları yedirme süt içmesin karpuz bile acayip derecede pişik yapıyor yani kendi oğlumdan biliyorum demekki seninki de çok hassas
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Bakkalda satılan arkolardan al şu küçük olanları varya ondan ,üç çocuğumda da kullandım çok memnun kaldım ,valla içim cız etti şimdi nasıl canı acıyordur
(1,421 puan) tarafından
Şu yeşil beyaz olanlar mi
(2,724 puan) tarafından
Evet ondan ama küçük olanı, birde onu dene ama düzenli kullan önce Islak bezle temizleyip kurula sonra arko sür geçer inşallah
(4,912 puan) tarafından
Arko yaglı bı krem bende onu kullanıyorum hemn geçiriyor
0 oy
(548 puan) tarafından

image

bu krem pisikte cok etkili her derde deva olarsk biliniyor ben kizimi bununla buyuttum bi arastirmani tavsiye ederim
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Evde sanayag varsa sur bol bibsekilde anında geciriyo
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Bence bir an önce bezi bırak gün içerisinde de sık sık bezini cikart hava alsın sık sık yıka asla islak mendil sürme 

Sudocrem denedin mi bizde çok fayda ediyor 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Hassas cildi sanırım. Bizimde bir kaç kez böyle ileri derecede pişik sorunu yaşadık kanıyordu Hamazic hametan ve Fito krem ile.atlattik. Fito krem hücre yenileyici etkisi var kullandınız mı bilmiyorum bize çok iyi geliyodu bide yaşı gelmiş artık tuvalet eğitimine geçin bezsiz kalsin biraz popisi 
0 oy
(336 puan) tarafından
Canım benimkinin poposu değilde yuuz böyle oldu çok kötüydü cildiyeyr götürdüm adam bir bakmaya egzama dedi bir krem verdi hemen geçirdi şıp diye bazen arada çıkar sürüyorum hemen işe yarıyor verim istersen ismini
0 oy
(519 puan) tarafından
Hamazicn balım ilaci sürdükten sonra popisine kağıt havlu yerleştirip bezi oyle  bağla. Pişik neredeyse. Benim kızımda sürekli böyle pişik oluyordu. Teni çok hassas. Bundan daha kötüsünü kendi kızımda gördüm emin olabilirsin. Kremi sürdükten sonra kağıt havlu yerlestir benim çözümüm oldu. Umarım sende de işe yarar. Allah şifa versin.
0 oy
(626 puan) tarafından
Zeytinyağı sürün lütfen çok kötü olmuş 
0 oy
tarafından
Canım kantoron yağı kullandınmı allah şifasını versin inşallah 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canim geçmiyorsa mantardir demişti bize doktorumuz. Lacoderm krem ile troyzd mantar kremini karıştırıp sürünce geçmişti. Dene istersen çok geçmiş olsun
0 oy
(327 puan) tarafından
Dr Osman Gönülal ile online görüşebilirsiniz kaliteli bir dr kliniği Sivasta Ankaradaysaniz hizli trenle gelip gitmeniz çok rahat olur
0 oy
(369 puan) tarafından
Pişik bı zamandan sonra mantara donusuyor tek ilacı elma sirkesi leğene boşalt elma sirkesini ılık suyla bebeği içine oturt dura bildiği kadar dursun hergun günde iki üç kez elma sirkesi ve su ile sil altı açık gezsin bı iki saat inan tamamıyla kurtulcn kızım üç ay bu şekilde gezdi çok kötü pişik sağlık ocağı doktoru bu tarifi verdi geçti sukur
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sudocrem deneyin bı inşallah geçer 
0 oy
tarafından
Sürekli yeşil sabunla yıkaman ve Kataron yağı daha dene istersen bir kere benim göğsümü çocuğum ısırarak dermisti ben kataron yağı 2-3 gün kullandım yarayı kapattı hiçbir şey olmamış gibi yaptı tabii yara için pis şey olur mu onu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bendemistim (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 938 göst.
0 oy
16 cevap 693 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.

408,352 soru

12,268,372 cevap

37,529 kullanıcı

Kategoriler

...