kizlar beni çook eskilerden bilenler vardır marul kafamın pişik sorunlariyla (egzama dahil) hep bi savaş ve arastirma cozum bulma arayışındaydım. Yavrum 3 yasina girdi hala cozum bulamadim ankarada gezmediğim devlet hastanesi özel hastane kalmadı kullanmadim derma kozmetik krem, tıbbi krem kalmadı girmediğim eczane aktar hatta şifacıya bile gittim yok yavrumun bu sorununu çözemediler. Her gittiğim doktor egzema dedi bir ton krem ilac kullandim. Allerjik olabilir dediler test yaptirdim mercimek ve yer fistiği allerjisi cikti yedirmiyorum ama bu cocuk hep bu şekilde ileri derece pişik oluyor. Artık dayanamiyorum 3 aydır olmuyordu gene 2 gündür bu şekilde pişik. Ne onun gozunun yaşı duruyor ne benim helak oldu marul kafam
Sizden de akil almak istedim ankara ici olur disi olur doktor önerisi krem önerisi artık ne önerirseniz raziyim
Hamazicn krem aynısını kızım da oldu geçirdi ama sen doktora danis mutlaka
Çok geçmiş olsun, instagramda denk geldiğim bir doktor var, bir bak istersen canım. İzmirdeymiş
https://www.instagram.com/cocuk_allerji_ve_astim_klinigi?igsh=MXI3eGUxbnhmMG80eQ==
408,442 soru
12,272,065 cevap
37,626 kullanıcı