0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (1,058 puan) tarafından

Kalibi dokusu sizdirmamasi gibi başlıca nedenleriniz neler ozellikle 1 yas ve üzeri bebegi olan arkadaşlar yaşta belirtirseniz sevinirim ;)

15 Cevaplar

0 oy
(586 puan) tarafından
Bebem Natural  sızdırma yapmıyor kalıbı çok iyi 
(1,058 puan) tarafından
Bende onu kullandım denk geldikçe kalibi hakikaten çok rahat ama 1 yaştan sonra sizdirmaya başladı şimdi sleepy kullanıyorum o da sizdiriyor gerçi ama bulunması kolay
(498 puan) tarafından
O bende sızdırma yapıyor 5 ve 6 numara sızdırdı. Molfix e göre daha iyi. Kalıbı iyi.
(1,058 puan) tarafından
Gece bir beden büyük takın diyorlar zaten 6 kullanıyorum 7 nin de ciltli olani yok benim bebis tombis külot bezler iz yapıyor bir sürü marka denedim yok bulamadım prima da kullanmak istemiyorum
(586 puan) tarafından
Oğlumda kullanıyorum hiç sızdırma olmadı Trendyol dan sipariş ediyoruz daha avantajlı 4 numara 2 buçuk yaşinda büyük bile
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Önlem 4 5 çeşit bezin içinse hepsinden iyi çıktı. Ama  yine  de sızdırdığı oluyor.  Diğerleri nazaran o kadar çok değil,
(1,058 puan) tarafından
Kalıp olarak bebem naturele benziyor cok rahat bir dönem onuda kullandım hediye gelmişti yalniz bezini alirken bebegimin poposu islak kalıyordu ondan tereddüt etmiştim
0 oy
(2,647 puan) tarafından
Hepsini denedim sadece sleepy içime sindi onu kullanıyorum 
(1,058 puan) tarafından
Bende şuan sleppy kullanıyorum
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Neredeyse bütün markalari denedim primadan başka sizdirmayan bez olmadığına kanaat getirdim bende o konudan muzdaribim gece uyanınca ki genelde uyanır bezini değiştiriyorum sleepy kullanıyorum canım kalibi olduğu için bir numara büyük kullanıyorum molfixde güzel denk geldikçe alıyorum ondan da
(1,058 puan) tarafından
Rossmanda alman markası babydream diye bir bez varmış sizdirmiyor diyorlar bende bir onu alıp deneyeceğim
(1,037 puan) tarafından
İlk defa duydum dene bakalım buraya da yaz hatta bende şimdi 2 paket var da yorumuna göre alırım bende canım
(1,058 puan) tarafından
Olur tabi yazarım umarım dedikleri gibidir
0 oy
(619 puan) tarafından
Denemediğimiz bez kalmadı Prima aktif Bebek almıştık indirimden şuan başka beze gecemiyoruz valla çok memnunum 
(1,058 puan) tarafından
Aynen bence de öyle sizdirmayan tek bez prima ama işte prima da almak istemiyorum rosmaanda alman markası bir bez önerdiler sizdirmiyo diye bide denicem
(619 puan) tarafından
File, A101 de Prima aktif Bebek olarak indirimde oluyor canım düşünürsen oralara bak. Diğer yerlerde çok pahalı oluyor prima
(1,058 puan) tarafından
Sadece parasından değil canim İsrail ürünü diye de almak istemiyorum bir taraftan gerçi neye elimi atsam İsrail ürünü çıkıyor
(619 puan) tarafından
Evet maalesef
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Molfix pure and soft kızım 23 aylık hiç sızdırma yapmıyor. Sarkma da olmuyor. Poposunu belini tam sarıyor ve yumuşacık. Bel bantları da esnek.
(1,058 puan) tarafından
Bende onu kullaniyordum dediğin gibi uzun süre sizdirmiyor diğerlerine nazaran
0 oy
(4,381 puan) tarafından
26 aylık artık bırakacak artık insallah henüz kullanırken şöyle cevap vereyim yeni doğanken en iyisi prima dedikleri için ve Bi aile dostumuzdan da iki kutu prima bez hediye geldiği için bizde öyle aldık epey stok olmuş oldu ilk 3 ay falan öyle gitti sonrasında molfixe geçtim hala da molfix kullanıyorum Bi kere beden kilo uyumu açısından çok iyi sızdırma konusunda da problem yaşamadım çok şükür hiç pişik de olmadı doğdu doğalı o yüzden tavsiye ederim 
(1,058 puan) tarafından
Hadi bakalim bezi bırakmada size bol sans diliyorum :) 12 kilo bebegim numarada pek uyduramiyorum 6 numara kullanıyorum gece bir beden büyük kullanayım istiyorum ama 7 numara da külot bez belinde iz yapiyor
0 oy
tarafından
Oğlum 26 aylık doğduğundan beri bim in markasını kullanıyoruz çok memnunum sızdırma falan yapmıyor 4 çocuğumdada aynı bezi kullandım hepsinde aynıydi sızdırma pişık yapmadı canım 
(1,058 puan) tarafından
Kalıp olarak mükemmel pisik yapmasaydı bizde bende onu kullanirdim
0 oy
(12,314 puan) tarafından

Kızım 4.5 aylik sleepy natural kullandım önce sorun yoktu ama koku yapmaya başladı rahatsız oldum ablam da o ara sleepy ekstra göndermiş 200 lu ona başladım koku sızdırma vs yapmadı molfikse geçmek istiyorum aslında ama pişik sızdırma sorunu yok sleepy de ya onda olursa diye erteliyorum sürekli 

(1,058 puan) tarafından
Rahatı yerindeyse hiç degistirme bence büyüyünce belki ihtiyaç duyarsin
0 oy
(17,336 puan) tarafından
BİM'in bezini kullanıyorum diğer bezlere göre uygun, sızdırma yapmıyor beğeniyorum kullanıyorum 
(1,058 puan) tarafından
Ay onu kalip olarak bende çok beğeniyorum ama bizde pisik yapti ondan kullanamadim
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Ben kızıma bir yaştan sonra goon mavi paketini kullanmıştım. Hem ekonomikti, hem kalıbı büyüktü, hem sızdırmazdı, hem pişik yapmıyordu. Diğer denediğim marka bezlerin hepsi (molfix, prima, sleepy, baby turco...) bir süre sonra pişik yapıyordu ya da sık değiştirmek zorunda kalıyordum sızdırdığı için.
(1,058 puan) tarafından
Aklımda olsun canım goon mavi pakette deneyeyim bakayım teşekkür ederim
(8,085 puan) tarafından
Bir dene ama pamuktan değil elyaftan yapılmış bir bezdi ben kullanırken
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Sleepy ve molfix genelde ama sleepy extra sizdiriyor molfixden memnunum onun disinda baby turco a101 bim bezi de kullandim onlarda fena degil 
(1,058 puan) tarafından
Bimin bezi haric 1 yaşına kadar hep kullandığım bezlerdi ama artık sızdırma yapıyor bizde bebegim iri olduğu için gece de mecbur değiştiriyorum
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Prima Molfix hepsini kullandık ama depremde sadece a101 açıldı oranın Sofia touch bezini aldım ve bir daha bırakmadım çok iyi bir bez
0 oy
tarafından
Molfix kullanıyorum çok memnunum. Sleepy de kullandım ama Molfix daha hoşuma gitti 
0 oy
(3,778 puan) tarafından

En güzel bezi ben kullaniyom galiba gizmo diye çok hoşuma gidiyor benim :D

(1,058 puan) tarafından
İlk defa duydum kiz nerden alıyorsun
(3,778 puan) tarafından
Köyden

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 438 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,487 göst.
6 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gülşirin (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Defneee (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.

409,905 soru

12,323,989 cevap

39,054 kullanıcı

Kategoriler

...