0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Kizlar abimle bir kız konuşuyor kulpluymus kız ordaki insanlar nasıl yani hiç araştırmadık onları Kulp insanlari nasıl oluyor genelde

5 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Yani heryerde iyi insan kötü insan var insanı iyi olabilir o kız kötü olabilir. Kötü olanlar vardır belki kız iyidir. Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. 
(249 puan) tarafından
Amin cnm
-Reklam-
0 oy
(4,734 puan) tarafından
Benim unv  arkadaşım vardı hiç sevmezdim  kendisini    çok kinci  çok kurnazdı   ama her insan bir değil  bir insanı araştırmadan  kiz almayın 
(249 puan) tarafından
Benimde tanıdığım bir arkadaşım öyleydi annem herkes bir degil o öyle diye hepsi öyle olcak diye birşey yok dedi ama arastircaz
(4,734 puan) tarafından
Araştır çok kurnaz oluyorlar
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Eşim diyarbakırlı tüm sülalesini parmakla gösterirler o kadar iyi efendi temiz misafirperver insanlar ki anlatamam ben arnavutum kendi ailem doğululara karsi ön yargiliydi ama akrabalarini taniyinca şükürler olsun ki kızımız kürt gelini oldu diyorlar.. ama aralarında 1 tane amca oğlu var tüm memleketi illaallahhh ettirmiş sırf 1 tanesi yüzünden tüm diyarbakır soy adını duyunca cekiyor kendini. Tanıdıkca anlasilir bu esimin sulaleyi sorsalar sirf o bir kisi yuzunden iyi demezler ama 4 4 lük insanlar aslinda o yuzden tanidikca anlarsiniz 
(249 puan) tarafından
Cnm bende Diyarbakırlıym zaten ilçesini sordum ilçelerine gire insanları degisebiliyor
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Diyarbakır iyidir hojdur
(249 puan) tarafından
Bende Diyarbakırlıym cnm ilçelerine göre bazı insanlar değişiyor :)
(12,769 puan) tarafından
Kız ne bileyim benim koca diyarbakırlı ona bakarak diyorum hayranım kendisine ahshshs :)
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bende kulpluyum cnm şükür ailemi parmakla gösterirler tabi herkes bir değil hangi köy biliyomusun belki tanırım kızı 
(249 puan) tarafından
Yok cnm blmiyorm abime sordum daha sonra soracakmis

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 255 göst.
28 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emneerydmn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.
15 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Serappppppp (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 488 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu

405,973 soru

12,168,822 cevap

36,633 kullanıcı

...