Ayda yılda bir sürerim hastalığıma denk geldiği zamanlarda bir günden fazla tutamam tırnağımda dün sürdüm bugün çıkardım ama çıkarması tam bir işkence birde tırnağımdayken elim katır kutur kirli gibi oluyor beyaz eşyaların üzerine hep rengi çıkıyor özeniyorum valla şöyle renk renk sürüp gezenlere çıkartmak zor olmuyormu
Ben sürdüğüm de kurur kurumaz uğraşarak çıkarıyorum çok zevkli oluyo
Ben çok sevedim bekarken oje ama benim tırnaklarda oje kurumuyor asla oyzdn pes ettim
Sadece siyah renkte çıkartması zor oluo dğerlerin de skıntı olmuo bnm için bebekten sonra suremez oldum
Ojesiz çok nadir gezerim. Ama abdest alırken işkence çıkartması heleki koyu renkleri
French 'e bayılıyorum yaaa göründüğü kadarıyla..
Ojesiz alsaaaaaaa valla hergün değişik surerim ve kiyafetime göre surerim bence harika ...elim boş hisedeeim eğer önem yoksa. .Taşlı Simli rekli Desenli hep surerim
Ben eskiden surerdim, bir ara rüya gördüm baktım rüyada biri bana kızdı öbür dünyada nasıl bu hesabı verecksin dedi , korktum artık sürmedm
Bak bu yaşıma geldim hiç sürmedim yani hatırlıyorum bikeresinde kuaförde çırakken sadece French yapıp üzerine parlatıcı sürmüşdüm başkada hatırlamıyorum makyaj olsun oje olsun zaten sevmiyorum da alarjim var aşırı hemde
1,489,563 soru
24,345,458 cevap
346,235 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın