Ekmek kadayıfı yapıyorum bilmem kaçıncı kez hatırlamıyorum 😅
Akşama yemeğee gidecez bi tanıdığımıza elim boş gitmeyim dedim 🩷 kaymak ve fıstık içi eşliğinde
Sizler napoyorsunuz kızlar neler var akşam menüsünde..
Ayyy çok güzel gözüküyor afiyet olsun cnmm en sevdiğim tatlı valla kolay gelsin benimde akşama yeşil fasulyem var pisv yaparım az cacık yapcam birde yeter esim calisiyo işte akşama da gelince çocukları parka goturucez bende yeni evleri supurdum sildim bitti sayılır çocukları uyuttum şimdi klimanın başında azıcık uzanıyorum valla
Biizim evde yeşil fasulye yenilmiyor ya çocuklar sevmiyor fazla . Ben severim aslında . Afiyet olsun 🤗
Sağol Cnm benimde çocuklar hiç yemiyo ki valla onlarada ne yapsam yemek diye kara kara düşünüyorum
ekmek kadayifi visneli olur bee visneli yapsan telefondan sana ışınlanirdim
Çocuklar istemiyor öyle 2 kere yaptım misafire vişneli oda güzel oluyor
afyona gitiğimde yedim bir kere vişneliden, efsaneydi. hiç sade olanı yemedim ben hatta😅
Afyon'da bende yedim çok keskin oluyor tadı ya hemen kesiyor
Kendi yaptığım kesmiyor 1 tepsi yiyebilirsin😂
ben aslen afyonluyum o yuzden ekmek kadayifi dedinmi visneli olcak bizde
Oturdum kaldım öyle oğlan topladı eşyasını gitti babası sağ olsun beni kararttigi gibi onlarida karartti yeter anne dedi aldı çantasını gitti yemek felan yapmadım bebege biraz çorba yapmam lazım ama 🥺
Vallahi çocuklarımın bişey yaptığı yok akşama kadar eşek gibi çalışıyor haftalık 2000 bin alıyor ne yetsin neye yetmesin hala laf sayıyor pislik annesini aradım dedim gel oğluna bak ben kendi oğluma bakicam yeter da yeter zaten ne bı yere gider ne bı arkadaşı var çocuk ağzını açsa bişey söylese başlıyor gidin sizin akliniz yok bı yerde bıçağı saplar atarlar sizi al gitti 😭
Nereye gitti canım tüh çok uzuldum olan covuklara oluyor yeminle
Eşimin dayisinin çocukları var ist oraya gidicem dedi kardesimde aramis gel buraya oğlum demiş bilmiyorum şuan 😕
Abla dayak sırası senin kocana gelmiş.hepimiz toplanıp bunu ıslak odunla bi güzel dövelim.atalım sonra dağ başına kurda köpeğe yem olsun
Vallahi Allah şahit ne yazsam boş doldum taşali çok oldu
Patlıcan kebabı pirinç pilavı cacık yapacam. Ellerine sağlık. Tadı nasıl?
Çok güzel ellerine sağlık canım seninde . Bizde çok severiz yağlamayı
Teşekkür ederim🌼
Eline sağlık bende akşam için karnıyarık pilav salata ve cacık yaptım yanına da karpuz kesicem
Afiyet olsun canım 🤗
Afiyet olsun eline saglik
Dunden kalan yemekleri yedik biz bugun mercimek ve dolma cay koydum esim hastanede atesi falan cikti istahi yok zaten gelirken tatli alcakmis o ona yeter
Geçmiş olsun canım
1 kere vişneliden yemiştim güzeldi. bundan denemedim hiç. eline sağlık.
bizde tavuk şiş, makarna, salata ve enginar vardı. enginarı ilk defa denemek için pişirdim, bizlik olmadığına karar verdik eşimle😂
Afiyet olsun canım sizede.. enginar ben kendim yedim de çocuklar yemedi hiç
Vişneli de yaptım Busefer sade yaptım bazen kaymağın üzerine vişne reçeli döküyorum oda güzel oluyor
ayo da güzel olur 😋 eline sağlık
Hiç yemedim ama umuyorumkı çok tatlıdır 🤭 bugun hiç yemek düşünmedim önceliğim kızım oldugu için balık getirmiş dedesi onu yaptı babaannesi
Hazırlar çok ağır oluyor . Evde yapınca hafif oluyor
Senin minnağada şifa olsun inşallah
Kız baya kolaymış bu bende deneyim bir ara . Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Evet canım kolay. Şerbeti ayrı yerde kaynatacaksın önce sonra tatlının üzerine dökeceksin ocağı açacaksın kısık ateşte..kenardan alıp alıp üzerine atacaksın şerbeti bitene kadar
Hahaha bu tatlıyı nezaman görsem yüzüm gülümser eşim beni bir ara ekmek kadayifim diye cagirirdi şükür unuttu🤣🤣🤣🤣kaynanam bile alışmıştı kadayıf gelin derdi
Çokmu yumuşaksınn yosaa 🤣
Kız yok evlendim 53 kg dum 4 çocuk yaptım hala 53 kgyum🤣🤣🤣
1,512,048 soru
24,664,136 cevap
366,889 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın