0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından
Benim tatil seyahat falan fobim oldu.Bebeğim 3 kez nöbet geçirdi ateşli,tabiki bu nöbetler seyehat kaynaklı olmadı sadece.Bayram yaklaşıyor falan belki bir şehir değişikliği düşünüyorum ama ya hasta olursa nöbet geçirirse diye çok korkuyorum.Bebeği hassas olan anneler şehir değişikliği seyehat yaparken nasıl önlemler alıyorsunuz ?

3 Cevaplar

0 oy
(2,732 puan) tarafından
Kızım hassas değil çok şükür ama geçen kurbanda eşimin köyüne gittik dönüşte 39 ateş ile hastaneye git gel yaptık 1 hafta. O da ben de fobi olarak kaldı. Bu sene de gidelim diye tutturdu eşim de ben istemiyorum. Çocuk hastalanıcak yazık günah neden acı çeksin sonra sürekli ben uğraşıyorum filan dedim ben giderim o zaman dedi. Korkudan gidemiyorum. 
(1,310 puan) tarafından
Ben zaten 4 yıldır bi yere gitmedim.Çok bunaldım çocukta öyle dediğiniz gibi fobi oldu ama hastalanınca evde de hasta oluyor çok arada kaldım kıyamıyorumda
(2,732 puan) tarafından
Yani denemeden bilemezsin canım. Belki o an denk gelmiştir. Benim tamamen o an denk geldi arabada giderken sıcaklarda camları filan açtık ettik o yüzden büyük ihtimalle. 4 yıldır çok fazla canım. Git gez belki bir şey olmaz bilemeyiz. Fazla terletmezsin çocuğu, fazla üşütmezsin.
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Ne kadar önlem alırsan al boş hava değişikliği oldumu hemen  hasta olur malesef benim oğlum 2 gün geçmeden hastalanıyor 
(1,310 puan) tarafından
Orası öyle tabiki.Çok bunaldım yıllardır da bi yeew gitmiyorum arada kaldım
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Canım kızım 23 aylık oldu daha yatılı hicbir yere gitmedim. Gerçi ben bir tek ablama gidiyordum yatılı şimdi günü birlik gidip geliyoruz. Bizim aileler yanımızda. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.ce (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kayla4 (43 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,908 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...