0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Anneler gününde mikrodalga aldı eşim bana, şimdi bende almazsam olmaz ne alabilirim. 

Kızlar hiç demeyin ki mikro dalgada hediyemi dıe benim için ihtiyaçların hepsi hediye. 

33 Cevaplar

+1 oy
(4,619 puan) tarafından
Dün aldım 5 tane t-shirt aldım :) 
(1,264 puan) tarafından
Netten filan mı aldın
(4,619 puan) tarafından
Yok AVM de gezerken aldım doğum günü ve babalar günü aradan çıkardım ben kurtuldum darısı sizlere :)
(1,264 puan) tarafından
Bende aynısını yapacam çok güzel bir fikir
-Reklam-
+1 oy
(7,691 puan) tarafından

Nezamn kiiiiiiiii :D

(7,691 puan) tarafından
Hiç alakamız yok valla böyle şeylerle :D
(1,914 puan) tarafından
Benim sayemde baba oldu bana alsın hediye bir zahmet hahahaha
(4,851 puan) tarafından
Anneler gününde o zmn babalara alınmalı ahahah. Bız hiç Kutlamıyoruz kafamız rahat ne zaman eserse hediye alıyoruz birbirimize sadece o günler özel değil bizim için
(1,914 puan) tarafından
Bizde kutlamıyoruz zaten ara ara hediye alır çok takmıyoruz :))
(4,321 puan) tarafından
Vllh ben hiç hediye almam o arada bir alır sadece
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Yemege gideriz, ikimizin en guzel ortak yonu cocuktan sonra :))
+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Ne doğum günü nede analar günü bişey almayana ........... alırım :ninja: 

(7,222 puan) tarafından
Gerçi az önce çorap almıştım vermesem mi ona ☺☺☺☺
+1 oy
(676 puan) tarafından

O bana ne aldıysa o yani kocaman bir hiç :ninja:

+1 oy
(9,608 puan) tarafından
Kendı parasıyla ona hediye almak fikri onu daha cok geriyor. O yuzden sadece sözle kutlayacagım 
+1 oy
(354 puan) tarafından
Yeni araba aldi esim arabasi icin ledli bisiler bakicam ona cok sevinir 
+1 oy
tarafından
Almam ne alacağım baba olmayı hak edene alınmalı 
+1 oy
(16,931 puan) tarafından
Az önce ise gitmek için hazırlanırken dolapta ne varsa giyip çıkardı attı üstüne olmadılar. Şimdi tişört beğendim kendi de beğenirse alacam
+1 oy
(12,739 puan) tarafından
Okula çiçek yollayacağım 
0 oy
(5,652 puan) tarafından
Bnm eşimde anneler gününde büyük ayakkabılık yaptı ahahahaha bana al anneler günü hediyen dedi ;))) 

Allah var biraz garipsedim ama iyi oldu zaten herseyim var kart elimde nakit bırakır gerek yok öyle şeylere diyorum . Bende şey yapcam eşim oğlum ve kızımın çok güzel bı fotosu var onu çıkarıp çerçeveletce.m kızıma vercem o versin babasina.  Masasına koyar artık .

Adam diyette yemek yemiyor ki sevdiği yemeği yapayım bu kadar yeter;)))
(1,264 puan) tarafından
Allah ağzınızın tadını kimsenin bozmasına fırsat vermesin. Ben ilk babalar gününde babasından ogluma 2 tane albüm yaptırdım. Kendimde iki tane pantolon almistim
(5,652 puan) tarafından
Ah cnm bmm Allah razı olsun aynı dilekleri senin iicn diliyorum..
    Yani giyim ayakkabı dukkanimiz var ondan bnm tek çözüm albüm .

Yada eve eksik olani alıp babalar günün kutlu olsun mu desem ;)))
(1,264 puan) tarafından
Eve eksik olan daha mantıklı ama albüm dersen benim yaptığım sitede çok uyguna yapmıştım ekleyebilirim
(5,652 puan) tarafından
Olur cnm atsana sana zahmet
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Anne baba sevgililer günü kutlamıyoruz ama hediye olarak ben hep ihtiyacı olan bişeyi alırım 
(1,264 puan) tarafından
Bende ihtiyacı olanını alma taraftarıyım
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Oğlum ile eşimin fotoğrafıni eşimin tlfn kılıfına yaptircam oğlumun babası ondan hediye gibi yapcam
(1,264 puan) tarafından
Ay çok güzel fikir bak bu. Güvenilir bikgidin site varmi
(1,565 puan) tarafından
Çiçek Sepeti dışında yaptırmam canım ben
(1,264 puan) tarafından
Çiçek sepeti hayal kırıklığı bende aldığım ürün kırık geldi hiçbir şekilde iade almadolad
(1,565 puan) tarafından
Ben kaç oldu ordan yapıyorum ya sorun olmadı hiç çok şükür tek hediye paketi yapmamislardi bir keresinde
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Ben birşey almıyacam,şahsen ben ev eşyasını hediyeden saymazdım çünkü o evin ihtiyacı sonuçta,hediye dediğin kişiye özel olmalı bu benim düşüncem 
(1,264 puan) tarafından
İşte kadınlar burda ikiye ayrılir ben ev eşyasını hediyeden sayıyorum çokta mutlu oluyorum. Yeri geldi tabiki kişisel olarakta aldı. Ne bileyim çiçekte aldı, künye küpe de aldı kıyafette aldı ama hiç biri ev eşyası kafa mutlu etmedi beni
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Deme demişsin ama bence hediye dediğin kişisel ihtiyaçlardır evin ihtiyacı değil. Ben anneler gününde eşime hediye almıştım sen olmasan anne olamazdım diye. Şimdi babalar gününe PlayStation kolu istiyordu biri bozulmuş teki onu alırım büyük ihtimal.
(1,264 puan) tarafından
İşte herkese göre değişiyor kuzum ben kişisel bisey istemiyorum beni ev malzemesi daha çok mutlu ediyir
(2,734 puan) tarafından
Yani canım.
0 oy
(9,109 puan) tarafından

Ben bir cüzdan bir gömlek bir tişört aldım :D

(1,264 puan) tarafından
Almışsın kız sen ben yeni bugün öğrendim babalar gunjnj
(9,109 puan) tarafından
Aslinda babalar günü diye değil de ihtiyacı var diye almıştım.  Denk geldi sjjsjsj
0 oy
tarafından
Hiçbir şey almam herhalde çünkü babalar günü benim doğum günüm.d.d.d.
(1,264 puan) tarafından
Aaa ne güzel güne denk geliyor
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Hiç bişey almam. Oda anneler gününde almadı bişey. Hatta sözlü olarak bile kutlamam. Gerek yok. Bence sende ona bir mutfak malzemesi hediye al. Kahve makinesi olabilir. Hatırlanmak güzel bisey ama ev ihtiyacının  kadınlara hediye olarak getirilmesini sevmiyorum ben. 
(1,264 puan) tarafından
Senin fikrin kuzucum saygım sonsuz ama öyle eşler tanıyorum ki bu ev eşyası hediye olmaz diye söylediğimizi binde birini yapmaz almaz eşine harçlık bile vermez. Ben ekstra bisey istemiyorum beni hatırlasın yeterli. Hem hediye hemde ev ihtiyacı ağır olur Bi atıyorum kolye alsa yanında kahve makinasi bizim Bi çocuğumuz da var olmaz. Be n ev eşyasını çok seviyorum mutlu oluyorum. Bana en buyul hediye evini yeniliyor olması parça parça gücü yettikce
(15,384 puan) tarafından
Yok canım sorun şu hep kadınlara alınan eşyalar mutfak eşyasi oluyor. Aynı hatayi bende yapıyorum.  Anneme hediye alırken hep mutfak eşyasi alırdım. Sonra dedim ki bu anneme değil eve alınan bir hediye. Tabi maddiyat zorlayacak olursa hediye alinmasada olur ama maddiyat varken hediye alınıyorsa kişisel bişey alınmalı gibi geliyor bana.
(1,264 puan) tarafından
Tabiki senin fikrin canım. Ama bence karşındaki insan neyle mutlu oluyorsa onun alınması daha iyu
(257 puan) tarafından
Canım mutlu olur çünkü dün dedim ben onun kartını kullaniyorum mecbur şifre ona gidecek bende sana hediye Alaçam dedim söyledim çok sevindi ihtiyacını iyi oldu diye
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Anneler gününde almadi bende babalar gününde almam... 
(1,264 puan) tarafından
Sözün bittiği yer aslında hediyede değil hani Bi gönül hoslugu kutlanmasi
0 oy
(257 puan) tarafından
Anneler gününde eşim kutladı durum falan yaptı para yoktu adam alamadı ama pasta almis anneler günün kutlu olsun yazdırmış o bile yeter doğum günümde falan öyle hediye almadı çünkü ailemin yanındaydım alamadım internetten sipariş falan vermeyi beceremez ben istediğimi alırım bayramlık 2 takım beğendim onu verdim o beceremez ben ona tras makinesi bozulmuş onu aliverecem
(1,264 puan) tarafından
Attım canım iki tane fotoğraf
(257 puan) tarafından
Canım nerden bakabilirim bilmiyorum bu uygulamayı fazla yeni yeni ogreniyorum
(1,264 puan) tarafından
Trendyoldan yada hepsi burarada kuzu
(257 puan) tarafından
Tamam canim
(1,264 puan) tarafından
Ben tredyoldan almıştım kuzucum

İlgili sorular

0 oy