0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,271 puan) tarafından
Yani nasil anlatılır bilmiyorum.Çok yıprandık yıprattık birbirimizi senelerce.Bir seylerin düzelmesi icin bir seyler yapmaya calisiyrz ama olmuyor.Eşim beni seviyormus gibi davranıyor yani begenmesi istemesi vs öyle hissetiriyor.Ama benim bunlara inanasım gelmiyor yasadigimiz büyük sorunlar olsun sonra baskıları sogutuyor kendinden.Yani o güzel yaklastiginda seviyormus gibi hissediyrm ertesi gün bir hareketinde beni kullandgni vs hissediyrm öyle hissettiriyor.Sogudum bayaga bunun farkındayım ama seviyor muyum sevmiyor muyum bunu anlayamiyrm.Bu sogukluk bizi cok baska yerlere götürecek gibi geliyor .Böyle hisseden var mi esine karsı ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürekli tartışma halindesiniz ondan olabilir hatta okuduğum kadarıyla inatlasiyorsunuzz çok 

Sen evinde hergun bakara aç 

Ve Enfal süresi 69.ayeti 7 kere oku 
(1,271 puan) tarafından
Bunu daha cok ben yapıyrm yaptıgı bi ters hareketten baskısından bi kere goz ardı edemiyrm ki ..
tarafından
Bunu yapma çok zarar verir sana bu
(1,271 puan) tarafından
Evet ben kendimi yıpratms oluyorum ama gercekten yalandan veya gercekten sevecen olamıyrm
-Reklam-
0 oy
(8,219 puan) tarafından
Sizin aranızdaki sorun bence inatlaşma mutlu değil haklı olmak istiyorsunuz ikinizde yaşamadım ama kadın sevilmediğini hisseder bence 
(1,271 puan) tarafından
Yani dedigim gibi esim ılıman yaklassa da ben inanmıyorum en ufak bi ters davranısında tamam her sey aynı diyorum genelde tartışmayı da ben cıkariyrm yani bende bir seylee var ona karsı yalandan veya gercekten sevecen falan olamıyorum.
(8,219 puan) tarafından
Diyorum ya sizinki inada dönmüş artık hakkınızda hayırlısı
(1,271 puan) tarafından
Öyle hayırlısı ins

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Dygscn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hatice2727 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy