0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından
Evlenirken düğünde elinizde tuttuğunuz çiçeğinizi ne yaptiniz?5 yıldır saklıyorum ama bugün atmaya karar verdim 

44 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Önce biseyler yapmaya karar verdim dekor amaçlı sonra çiçekleri kestim ettim biseye benzemedi bir yıl kadar öyle sakladım sonra çöpe attım.
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Düğün albümünün üstünde duruyor süs olarak. Kuru ciceklerdendi o yüzden bı sıkıntı yaşamadım 4senedir saklıyorum. 
0 oy
(16,882 puan) tarafından
Islak lale hala duruyor anısı var saklarım bence ben 
0 oy
tarafından
Tuvalet aynasının çekmecesinde duruyor çok kıymetli benim için
0 oy
(237 puan) tarafından
4 yılın sonunda bütün aldığı çiçekleri dün akşam çöpe attım , ne gerek var amann
0 oy
(7,206 puan) tarafından

8 yıldır sakliyom :D plastik olunca uzun yaşar bendende. 

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Benim yokdu ☺️☺️
0 oy
(714 puan) tarafından

Canlı çiçek di kınada o kadar agırdı ki kocaman yaptırmış eşim :D koruyamadım çöp oldu düğünde de yapay almıştı çok para verdim sakla diyor duruyor baza altında napacaksam evlenirken çok istemiştim oysaki

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benimki duruyodu. Vazoya koymuştum. Depremde gitti 
0 oy
(3,364 puan) tarafından
Düğün esnasında atarsın ya hani gençler tutar attım tutan kişi de kaldı hatıra kalsın dedim almadım geri
0 oy
(13,243 puan) tarafından

Benimki duruyor hala atmaya da kıyamıyorum evime de uymuyor dolapta duruyor  :D çiçekten önce neler var atılacak mesela gelinlik  :)

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Kuru çiçek iyi olmaz diyorlar falan ama ben kıyamadım atmaya böyle koydum 4 yıldır duruyor papatya buketiydi.

image

0 oy
(984 puan) tarafından
4 yillik evliyim hala duruyor ama bi ara dolaba koymuştum alan olsa satacaktim sonra uygulamayı da sildim öyle duruyor atmaya kıyamam maneviyat tabiki o ayrı ama çok da güzel yanı niye atim
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Sattım çiçekçiye cnm
0 oy
(2,427 puan) tarafından
16 sene oldu saklıyorum ben
0 oy
(9,571 puan) tarafından
10 yıldır vıtrınde duruyor
0 oy
(659 puan) tarafından
Atma kız benım solanda duruyor zaten cok fazla obje kullanmam galıba sadece cıcegım var 
0 oy
(500 puan) tarafından
Ay benimde gecen elime gecti gelin cicegim atsammı diye dusundum cunki bıktım karsambadan geri kıyamadım :d
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Hem dış çekim de hem de düğün de gerçek çiçek kullandım. Kuruttum baya durdu ama eski ev rutubetliydi küf oldu atmak zorunda kaldım 
0 oy
(10,685 puan) tarafından
Maalesef evde unutmuştum kullanamadim duruyo evde bi yerlerde bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 368 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 794 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 402 göst.
27 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu

404,880 soru

12,128,725 cevap

36,493 kullanıcı

...