0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
 eşimle tartıştık bu gece çok ağır konuştu hamilelik yüzünden dişlerim mahvoldu kırıldı çoğu yaptırmak istiyorum 2 çocukla özel hastanede yaptırmak istiyorum esimde sen sadece para gitsin istiyorsun dedi çok cimrilik yapıyor bize karşı ne istersem asla almaz bir gezme felan asla yok rahim değerlerim de yüksek çıkmış kanser olabilirim bu Arada 25 yaşındayım bende kanserim ben buna rağmen acimiyorsun bana dedim öleceksen öl napim dedi arkasını dönüp telefonda film izlemeye devam etti o kadar üzüldüm ki 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,653 puan) tarafından
Peki neden bu adama iki çocuk o adam çocuklardan ziyade seni bile hak etmezken iki çocuk ona misliyle fazla değil mi 
(266 puan) tarafından
İlk zaten oldu ama ikinci hiç bir şekilde istemiyordum korundugum halde oldu :(
-Reklam-
+1 oy
(41 puan) tarafından
Rabbim senin yardımcın olsun. Yaşamadan bir şey demek çok zor tabiki ama evlatların için sen sağlığına ve huzuruna dikkat et unutma yavruların için de hastalık içinde huzur çok önemli. Eşine gelincede ben olsam seni bosarim bu lafların ile de bir dünya tazminat alırım istediğimi yaptırır harcarim. Sağlık bu harcamam gerekirse harcicam ölmücem de evlatlarima güzel bir anne olucam sana mı birakicam derdim 
(266 puan) tarafından
Öleceksemde mutlu ölmek istiyorum dedim sadece
(41 puan) tarafından
Sakin olmak güzel bir şey tabiki ama yanlış anlamayın eşinizin hadsizligi üzerine bence bu kadar sakin kalmak da pek doğru degil
(266 puan) tarafından
Sakin degildim ki zaten üstüne üstüne gittim ama sesini yükseltmeye başladı gece 2 çocuklar uyuyor uzatmak istemedim ama yarın anneme gideceğim gidince de ben olmicem benim çocuklarım çok ufak benim hayallerim var çocuklarımla mutlu bir hayatım olacak onlar için mutlu olacağım o beni sevmiyor sevmediği için öleceksen öl diyor ama ailem seviyor beni annem babam seviyor
(41 puan) tarafından
Ayakların üstünde dur boşan demiyorum kimseyede diyemem ama bence hatasını anlamalı sen bir insansin bir kadınsın bir annesin onun iki evladının annesisin. Güçlü durduğunu net olduğunu anlasın
+1 oy
tarafından
Cimri adamla çocuksuz evlilik bile çok zor olur. Bende neden peki 2 çocuk diyeceğim ama olan olmuş , demem anlamsız olacak.
+1 oy
tarafından
O telefonu ona yuttururum ortadan ikiye ayrılsa bi tarafından çıkaramaz. Terbiyesiz ya. 
(266 puan) tarafından
Gece 2 çocuklar uyuyor kalkıp birşey yapar diye üstüne gitmedim ama bir sabah olsun çocuklarımı da alıp anneme gideceğim
+1 oy
(2,852 puan) tarafından
Rabbim sağlık versin canım. İnşallah şüphelenilen çıkmaz. Böyle bir eşe de inan takma. Biliyorum çok zor takmamak ama stres her hastalığın başı. Şimdi temiz çıksan da ileride stresten başka şey çıkar. Nasıl mutluysan öyle yap. Bak bur meleğin daha geliyor ona sarıl. Çocuğuna sarıl bazen uzaklaşmak en iyisidir ❤️
+1 oy
(7,449 puan) tarafından

Çok kırıcı olmus eşiniz 

+1 oy
(2,385 puan) tarafından
Böyle bı adama neden 2 çocuk veriyorsun . Desene bosarm seni çatır çatır tazminat alır da her hastaneye giderim derdim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
1 Şubat 2024 Aile kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,055 göst.
28 Şubat 2023 Aile kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
9 Kasım 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu

403,573 soru

12,090,761 cevap