0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben gorumcemle arkadaş gibi olduğum için çok önemseyip burda da post açmış olabilirim misal ablası bile hayatında istemiyor abileri sevmiyor kimse sevmiyor görmüyor ben ise arasam mi diye düşünüyorum sizce nasıl davranayim aklım kalıyor şunu yap der misiniz ne yapmam lazım 

3 Cevaplar

0 oy
(3,155 puan) tarafından
Bu kadar kendine soru soruyorsan vicdanin el.vermiyor demektir. Ara kendi utansin yaptigindan, herkes kendinden mesul.
tarafından
Yok kız görmezden gelmek istiyorum onu nasıl yapacam
(3,155 puan) tarafından
Ne desek bisey dion bacim ne diyiyeyim :) gormezden gelecen o zaman, aramauip sormayacan
-Reklam-
0 oy
(13,498 puan) tarafından

Aşkom son 3 postta görümce kusura bakma ama sende bi sıkıntı var gibi görümce yani bu kadar onemsencek biri değil aramak istersen arar istemezsn aramazsin

tarafından
Kız ben işte önemsiyorum ne yapayım bana bir Allah'ın kulu akıl versin
(13,498 puan) tarafından
Ben hemen hemen hepsiyle mesafeliyim bisey olursa eşim arar ben aramam ama aramama sebeplerim var ve ciddi konular sende konuların büyüklüğüne göre hareket et ne evinde huzurun bozulsun ne de sen kendini küçük düşürt
tarafından
Doğumdan önce arama bizi huzur bozuyorsun dedim aramadı beni yok arama dedin dedi bende şimdi ameliyat olacak şu an sorunumuz yok ama aramak istemiyorum ne yapayım demek istedim cnm
(13,498 puan) tarafından
Huzur bozan anamsa aramam bacım ben bu konuda katiyim
tarafından
Aslında huzur bozmadı ben istemedim kızı
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Tam olarak anlamadım konuşuyor musunuz küs müsünüz 
tarafından
Konuşuyoruz şu an ama arkasından nefret kusuyorum
(2,922 puan) tarafından
Bence arama bir daha da konuşmayı kes böyle düşünüyorsan hiç konuşma daha iyi canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 330 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,263 cevap

46,781 kullanıcı

Kategoriler

...