0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
5 yıldır evliyiz 6 ya gircez . Evlenmeden önce çalıştım yardım ettim .Evlndk çocuğumu bırakıp çalıştım 3 aylıktı kızım 1 buçuk yaşındaydı kizim bocumuz bitince.ev iş zor olunca işten ciktm .Tüm altınlarımi verdim eşime .Smdi de bana diyor sen calissaydin ev alırdım şunu yapardik ben daha ne yapicm.1 yıl nişanlı kaldık askere gtti ben ödedim beyaz eşya Evlndk birlikte çalıştık borcu 2 yıl bitirdik kimse yardım etmedi bnm babam destek çıktı biraz.suan kızım 3 yaşını geçti .2 çocuk istiyor ama ben istemiyorum.1 yıldır çok şık kavga ediyoruz sebep te sadece ise gidiyor geliyor bide annesi e gidiyoruz bnm aileme ayda 3 defa zor gider işten geç geliyor.Kahve içmeye gidelm ben sevmyrm çocuk durmuuo pikniğe gidelm onu sevmem bunu sevmem .gün içinde aramas sormaz .Bana diuor ben böyleyim değişeceğim kadar değiştim evden işe arkadaslarinla geziyorum muyum yok gezmiyo ama böyle de hayat mı geçer hep evde hep evde akşam evde de olsa dışarı cikalm yok .Heo haklisn diyor 6 yıl a yaklaştık yine aynı ben sadece annesine gitmk zorunda deglm ki ben kızımla gündüz dolaşıyorum ama insan eşiyle de gezmek tozmak istyr arabamizda var yani nen 30 olmuşum kendi 35 ilerde 1 ckcum dahabolursa zaten çocuklardan fazla gezilmez

ne desem haklısın diyor ama bişe degismiyor gün içinde aramaz yoğunum der meseja atarsam cvp atar eve gelir kızimla biraz ilgilenir .Dün akşam dedim kahve içmeye gidelm yok diyo benm gidesim yok sende dedim hiç bişey sevmiyorsun ne kahve içmeyi ne piknik ne arkadaşlarla görusme .Konuştuğum şeye yorum bile yapmıyor dediği tmm haklısın yanlış anlıyorsun tmm dikkar edecm bu kadar akşam elinde telf anca 

1 cevap

0 oy
(9,528 puan) tarafından
Okuyunca bile bir sıkıntı bastı. Otur eşinle konuş. Böyle olmaz de yani. Gerçekten birşeyler yapmayınca insan bunaliyor. Valla benim psikolojim bozuluyor. Yoksa kendin kızını al git bisiler yap 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 707 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 7,209 göst.
0 oy
8 cevap 583 göst.
6 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 933 göst.

Kategoriler

1,508,060 soru

24,614,375 cevap

364,246 kullanıcı

...