0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar 38+1 oldum, bugün kontrol günümdü, nst de sancı çıkmadı, muayene etti, herşey yolunda dedi, bebek normal doğum pozisyonunda dedi, alttan muayene etti, 2 cm açıklığın var dedi,ama bende sancı da yok, nişanda gelmedi, suda gelmedi, sizce ne zaman doğum olur, yada başınıza böyle bişi geldi mi

15 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından
Ben 39+6 da sancıyla hastaneye giymiştim 3.5 santim açılma vardı 5/6 saate doğumum olmuştu 

Senin daha sancın yok belki bir kaç gün sonra da olabilir 
(11 puan) tarafından
Evet hiç sancı yok, nstde de çıkmadı zaten, ilk gebelik ya, merak ediyorum, acaba bu açıklık ile 41.haftaya kalır mıyım
(5,623 puan) tarafından
İşte onu hiç bilmiyorum çünkü bende hiç muane filan yapılmadı 38 haftalarda filan direk sancım vardı gitim ve doğum oldu önceden de belki açıklık vardı yada yoktu
(11 puan) tarafından
Hmm olabilir canım zaten 38.haftayi doldurduktan sonra bakiliyor senin olmuştur acikligin
(5,623 puan) tarafından
Olabilir çünkü 38 de ve 39 kontrole giyim bakmadılar
-Reklam-
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Bol bol yürü canım benim.nisan vardı tek sancı yoktu 2 cm açıklık bol bol yürü dedi valla 3 4 saat aralıksız yürüdüm akşam sıcak bi duş aldim dinlenmeye çekildim sancı basladi
(11 puan) tarafından
Benim nişan da yok işte, bugün kontrol günümde, her hangi Bi şikayetten dolayı da gitmedim, 2 cm açıklık var dedi, cumaya kadar dogurmazsan kontrole gel dedi
(11 puan) tarafından
Zaten bitirmem gereken evde Bi kaç is var onları yapayim nolur nolmaz bide duşa gireyim
(13,559 puan) tarafından
Ev işi ile olmuyor canım ben neler neler yapardım evde 39+6 da oldu dogumum sen yapabilirsen yürümeye bak
(11 puan) tarafından
Öyle yapayım
0 oy
(336 puan) tarafından
Benimde öyleydi canım ama bayağı sonra yaptım 32 haftadan vardı 2 santim açıklık ben 39 haftada yaptım doğum 
(11 puan) tarafından
Benimde 41.haftaya kadar kalma ihtimalim var o zaman dimi canım
(336 puan) tarafından
Yani bebisin gelmek istemesine bağlı bol bol yürüyüş yap sıcak suya otur sıcak su deduydemde kendini yakma :)
(11 puan) tarafından
Benimki çok gelmek istiyor gibi durmuyor da bakalım  :)) olur canım denerim, doktorda hurma ye yürüyüş yap dedi
0 oy
(15,633 puan) tarafından
İlk doğumsa dogum yakındır. İlk değilse 2 cm açiklik önemli değil olabilir demişti benim doktorum. 
(11 puan) tarafından
İlk doğum olacak annem memleketten gelecek, biletini alcak Bende net bisi söylemek istiyorum ona , ondan dolayı merak ediyorum
(15,633 puan) tarafından
Çalişmiyorsa biraz erken gelsin. Sende strese girmemiş olursun. Yüruyüş falan yaparsan daha erken gelir bebiş. Acilmani hizlandirmak sana bağlı birazda.
(11 puan) tarafından
Öyle yapcam çokça yurucem
0 oy
(13,707 puan) tarafından
3 santim açıklıkla 41 haftaya kadar gezdim
(11 puan) tarafından
Vala Benimde içimde Bi ses 41 e kalırsın diyo
(11 puan) tarafından
Çünkü hiç bir şekilde doğum belirtisi hissetmiyorum kendimde
(13,707 puan) tarafından
İki tane doğurdum ikisi de suni sancıyla yalancı kasılma yalancı sancı bile olmadı sancının ne olduğunu bilmiyorum
(11 puan) tarafından
Benimde öyle olacak bence
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın :) hiç belli olmaz kuzum biranda gelebilir suyun sancım. Ben 3 sezeryan doğum yaptım küçükte muayene oldum bebek başı yukarda doğum pozisyonina gelmemiş bile dedi dr. Bir hafta daha bekleyelim 39+4 de alalım kilo alsın biraz küçük dedi. Ama 2 günde bir nst ye gel bakalım dedi. 38+3 de suyum geldi :D verilen tarihten 1 hafta erken doğum oldu 
(11 puan) tarafından
Benimde bu hafta olmazsa haftaya olur dedi de bilmiyorum artık bayramada kalabilir dedi gerçi
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Daha vaktin var nasılsa, alttan muayene edilmesi genelde doğumun başlamasını tetikliyor sağlıcakla kavuşun
(11 puan) tarafından
38 i doldurunca normal doğuma musait olup olmadığımıza bakiliyormus normal doguramazsak sezeryana alıyorlarmış o yüzden muaye etti
(1,658 puan) tarafından
Biliyorum canım ben de çatı muayenesi oldum, o zaman eşimin nöbetleri üstüsteydi o yüzden doktor demişti nöbetleri bitsin öyle çatı muayenesi yapalım yoksa doğumu tetikleyebilir eşin gece evde olmayabilir diye demişti. Ben 40. haftaya girdiğim günün sabahına randevu almıştım çatı muayenesi olmaya gidecektim, şansa o gece sancım başladı ☺️ sabaha kadar evde bekledim sonra gittim doğumhaneye almadan hemen önce yapti çatı muayenesini öyle aldı doğuma☺️☺️☺️
(11 puan) tarafından
Benim sabah yaptı hala tık yok :))) etkilemedi demekki muayene  :))
0 oy
(712 puan) tarafından
38+5 de doğum yaptım 3 cm  açıklık ama benim sancım varsı suni sancı ile kaç saat sonra oldu 
(11 puan) tarafından
Benim hiç biri yok ondan dolayı ben 2 hafta beklerim diye düşünüyorum Allah bilir tabi ama
(712 puan) tarafından
Bekleyin zamanında doğsun kontrole gitmeyi ihmal etmeyin
Saglıkls alın inşallah kucagınıza
(11 puan) tarafından
Zaten bu hafta doğum olmaz ise haftaya Bi daha gel dedi, sağol canım Allah razı olsun ilk gebelik olunca çok çok korkuyorum çok stresliyim elimde değil
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Benim de küçük kızımda 2 santim acilma vardi suyum azalmış yatış yapti ertesi günü anca dogurmustum 40. Haftamdaydim
(11 puan) tarafından
Suyun iyi dedi ama 2 cm açıklık var dedi iste
(3,246 puan) tarafından
O zaman 1 haftan daha var rahat canim
Bol bol açılma hareketleri yap
0 oy
tarafından
Daha erken canım 2 cm çok az 
(11 puan) tarafından
Ne bilim ilk gebelik olunca bana çok geliyor
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Aynısı benim başıma geldi. 40. haftamda değişiklik hissettiğim için hastaneye gittim. Acele etmeseydim dedim sonrasında hastaneye gitmeye. Streslenme bence. Her türlü kavuşacaksınız Allah'ın izniyle 
(11 puan) tarafından
Hiç acele etmiyorum tam tersi korkudan kaçmaya calisyirpum :))
(8,079 puan) tarafından
İşte korkuya da gerek yok. Onu demeye çalışıyorum
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Benmde 36+2 haftalikti kızım nst sancı vardı muaneyle 2cm açıklık vardı sancı birşey yoktu bebek kanaldaydi eve gittim akşam kanamam olunca gittim 5cm açılma var denildi suni sancı verildi 4 saat sonra doğurdum 

Seninde sancı olmazsa suni sancı verebilirler 
(11 puan) tarafından
Geldim geleli hala kanama sanci yok doktor iki hafta verdi dogmazsa sanci verecek
(1,970 puan) tarafından
Bekle o zmn hareketlerine dikkat et tekme atışına falan
Bol bol yürüyüş yap benm acilmam baya yuruyuş yapmiştim 5 km kadr eve gelip banyo yapıp ordanda kaynanama gitmiştim o yüzden olmuştu
Sende hep yuruyuś yap merdiven çık banyo yap
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa vakite doguru kucağına alirsin
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun canım öyle yapcam ins
0 oy
(271 puan) tarafından
Bende sen gibiydim 38 yada 39 haftamda 2 cm açıklık vardı ha bugün olur ha yarın olur tam 41 haftalik doğdu benim sıpa ve ben doğum yapacağım güne kadar ne sancı ne ağrı hiç biseyim gelmedi doğurduğum gün çektim ben herşeyi yarım saat kırkbeş dakika da doğmuştu bebeğim 
(11 puan) tarafından
Ayy ins bende dogururum cabucak
0 oy
(792 puan) tarafından
belli olmaz ki o. sanci yoksa 40a kadar yolun var daha.  
(11 puan) tarafından
Suan 39 dayım bakalım haftaya cuma 39+1 olcam tekrar kontrol var
0 oy
(844 puan) tarafından
İki cm açıklık ile üç hafta gezmistim. Doğuma gittiğimde arttı mı söylemediler. Suni sancı ile bir saatte dogmustu
(11 puan) tarafından
İlk doğum muydu canım, bide kaçınci haftanda 2 cm açıklık ile bekledin
(844 puan) tarafından
İlk doğumdu. 36 haftada oldu sonra bebek kucuk diye dogum durdurdular uc hafta sonra suni ile doğurdum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 191 göst.
0 oy
9 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 236 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikbal1018 (5 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,743 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...