0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar sabah iki dilim kepek ekmek akşam sadece yemek bazen dondurma yiyorum ama niye kilo veremiyorum acaba bir ara 70 kiloydum ama baya belliydi şimdi 66 ama incelmiş hissediyorum anlayamadım

3 Cevaplar

0 oy
(976 puan) tarafından
yağdan verip kastan almış olablrsn tartıda görünmez bu 
(867 puan) tarafından
Spor yapmıyorum ki o nasıl oluyor izne gitmeden önce çok güzel veriyordum anneme bir gittim iştahım açıldı aldığım kiloyu asla geri veremedim
(976 puan) tarafından
örnk olarak dedm cnö sporla alaka da çok yok.kastan verip yerine yağ da alablrsn tartıda yine oynamaz mesela ama şişmiş hissedersin.belki su belki başka bir şey olmş olblr
(867 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim  büyük ihtimal öyle oldu çünkü kıyafet bol geliyor tartıda fazla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yağın kasa dönüşmüş yada sıkılasmissindir. Benimde öyle oldu kılom aynı gibi ama kıyafetler bollasti. Kardesım diyetisyen tartıya takılma diyor 
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm o kadar diyetin üstüne tartıda fazla görünce tuhaf oldum bir tane dondurma yiyorum diyet harici acaba onuda mı yemesem
tarafından
Rica ederim canım, Yağdan yakmak istiyorsan seker almaman lazım kanda önce seker sıfırlanır sonra yag yakimina geçer vucut. O yüzden sekerı bırakmak önemli ki depolardakini tuketsin vucudun
(867 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(783 puan) tarafından
Nezamandir yapıyorsun 
(867 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli dikkat ediyorum hemen alıyorum ama iki ay felan oldu ciddi ciddi yapalı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 4,034 göst.
0 oy
2 cevap 251 göst.
27 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yagmur1608 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
23 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,485 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,325 soru

24,370,210 cevap

347,969 kullanıcı

...