0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (430 puan) tarafından
Kizlar ben 2 yıl arayla doğum yaptim sezeryan en son geçtiğimiz Ekim'de doğurdum sorum şu ki benim ilk dogumumdan sonra da asır bi terleme olmuştu su gibi terliyordum ama zamanla biraz biraz azalmıştı ama bu ikinci dogumumdan sonra su gibi terliyorum sırtımdan boynumdan terler akıyor damla damla buda çok ter kokusu yapıyor kullanmadığım deodorant roll on kalmadı ben çocuk dogurmadan önce asla ter kokmazdim bu sefer kendime şaşırıyorum ve beni çok rahatsiž ediyor dogumlardan sonra böyle oldum ben başına gelen var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(430 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Lohusa dönemindeyken bende sen gibiydim gece 3 sefer felan üstü degistiriyodum ama zamanla geçti. Tabi benim doğum normalde sezeryan olanlara sormak lazim hiç olmazsa bi doktora gidersin
(430 puan) tarafından
Artık hayat kalitemi de etkilemeye başladı bunun için kadın doguma mi gitmem gerekiyor
(274 puan) tarafından
Bence önce kadın doğuma git gerekirse o seni yönlendirir
0 oy
(792 puan) tarafından
Bendede aşırı terleme oluyordu teri banyo yapıp rahatliyordum ama kokusu rahatsız ediyordu beni banyodan sonra koltuk altlarına karbonat sürdüm en az iki gün idare ediyo beni kokudan rahatsizsan kullan faydasını gorursun
0 oy
(833 puan) tarafından
hormonlarla alakalidir belki rahatsiz ediciyse doktora gitsen iyi olur. deodorant işe yaramiyorsa şap taşını arastir istersen ter kokusunu önlüyormuş 
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Cilt şapı kullanabilirsin tamamen doğal bir tuz, kullandığımız deodorantlarin da içeriğinde bulunuyor bu madde. Terlemeyi engellemiyor ki zaten sağlıklı olan da bu, terliyorsun ama terin kötü kokmuyor 
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben hamileyken aşırı terlerdim şuan terliyorum ama o kadar değil bı doktora git istersen 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ben de ilk doğumda değil ama ikinci doğumda aynı şeyi yaşadım. Su gibi terliyodum. Ama kırkım çıkınca geçti o da

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Morr4628w8 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
12 cevap 539 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (319 puan) tarafından soruldu

410,317 soru

12,339,296 cevap

39,530 kullanıcı